Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Τα μάθατε; Μόλις έφτασαν στην εκκλησία του αγίου Ελευθέριου στο Μαρούσι, διάφορα ιερά προσωπικά αντικείμενα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού… Κειμήλια από το αρχείο της Παναγίας μας, που τα φύλαγε με ευλάβεια, από την Σταύρωση Του… Όπως, κομμάτι από τον Σταυρό, το ακάνθινο στεφάνι, μερικά καρφιά, η χλαμύδα του εμπαιγμού Του από τον Πιλάτο, το σώβρακο με το οποίο έμεινε πάνω στον Σταυρό, και το Λαξευμένο μάρμαρο από τον τάφο Του. Προσοχή - προσοχή: Όσοι πιστοί, πρέπει να σπεύσουμε στο ναό για να τα λατρέψουμε δεόντως. (Σημείωση: Η υποδοχή των λειψάνων αυτών -και του μαρμάρου βέβαια- δεν έγινε με τιμές αρχηγού κράτους, για ένα έκαστο από αυτά –ξεχωριστά… Αλλά συνολικά –πακέτο, για όλα μαζί, όπως ήταν τοποθετημένα σε ένα περίτεχνο κιβώτιο, στολισμένο –σαν επιτάφιος, με λουλούδια!) Χα!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
O χρήστης Χρηστος Ρηγας, δημοσίευσε στην ανοιχτή ομάδα "η δύναμη της ορθόδοξης θρησκείας, και της Ελλάδας μας"...
21 ώρες πριν

Υποδοχη Αχραντων Παθων του Ιησου Αγιος Ελευθεριος Μαρουσι 1*6 Απριλιου
ΣΧΟΛΙΑ:

Panagiotis Michalopoulos 
ΔΗΛΑΔΗ;
Χρηστος Ρηγας 

Καλησπερα σας Και καλο μηνα 
Απο σημερα μεχρι και της 6 Απριλιου τα Αχραντα του Χριστου θα βρισκωνται στον Ναο του Αγιου Ελευθεριου Μαρουσι
Panagiotis Michalopoulos

TI EINAI AYTA?
Χρηστος Ρηγας 

Καλημερα σας 
Το Τυμιο ξυλο Η Ιερα Χλαμυδα Το Ακανθινο Στεφανι Και το Λαζευμενο μαρμαρο απο τον ταφο του Κυριου
Panagiotis Michalopoulos 

ΘΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΩΡΑ;
Χρηστος Ρηγας 

Κυριε Παναγιωτη δεν μπορω να απαντησω 
Καλη σας ημερα
https://www.facebook.com/groups/1712309635650177/permalink/1720758314805309/

ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Τα μάθατε;
Μόλις έφτασαν στην εκκλησία του αγίου Ελευθέριου στο Μαρούσι, διάφορα ιερά προσωπικά αντικείμενα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού… Κειμήλια από το αρχείο της Παναγίας μας, που τα φύλαγε με ευλάβεια, από την Σταύρωση Του…
Όπως, κομμάτι από τον Σταυρό, το ακάνθινο στεφάνι, μερικά καρφιά, η χλαμύδα του εμπαιγμού Του από τον Πιλάτο, το σώβρακο με το οποίο έμεινε πάνω στον Σταυρό, και το Λαξευμένο μάρμαρο από τον τάφο Του.
Προσοχή - προσοχή: Όσοι πιστοί, πρέπει να σπεύσουμε στο ναό για να τα λατρέψουμε δεόντως.
(Σημείωση: Η υποδοχή των λειψάνων αυτών -και του μαρμάρου βέβαια- δεν έγινε με τιμές αρχηγού κράτους, για ένα έκαστο από αυτά –ξεχωριστά… Αλλά συνολικά –πακέτο, για όλα μαζί, όπως ήταν τοποθετημένα σε ένα περίτεχνο κιβώτιο, στολισμένο –σαν επιτάφιος, με λουλούδια!) Χα!

ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: