Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Καλημέρα… Κοπιάστε! (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…)

Νέο σπορ των παπάδων: Αντί να πετούνε το σταυρό στη θάλασσα, στις λίμνες και στα ποτάμια… Εκεί που δεν υπάρχει τέτοιο μέρος, θα τον εκσφενδονίζουν στην πλατεία του χωριού… Και τον πιάνει, όποιος προλάβει τρέχοντας, -ξεκινώντας από το καφενείο!


Θαύμα – θαύμα: Σχηματισμοί στα σύννεφα, στέλνουν διάφορα μηνύματα. Εδώ, ενας Άγγελος, όπως τον ζωγραφίζουμε! Σαν γυναίκα δηλαδη… Με στήθος, μακριά μαλλιά, και φόρεμα σαν νυφικό!


Μαλακίας, το Ανάγνωσμα…


TI EINAI AYTA ?


Σήμερα, συζητώ με την Τηνιακιά κ. Soula Louvari, που είναι φίλη με τη φίλη μου τη Fotini Panagiotopoulou. (θέμα θεολογικό, σχετικό με την «Μεγαλόχαρη».)


Η θρησκεία στον κινηματογράφο: «Ο Χριστός, … Ξανα-Ανασταίνεται!»


Βλάσφημες αναρτήσεις, στο facebook! (5 εικόνες)


Οι αλητήριοι! Μετά από τις πλαστικές παντόφλες του γέροντα Παΐσιου… Τώρα, σε λατρευτική προσκύνηση, και, το… «άφθαρτο σκήνωμα» του Χριστού! Αίσχος!


Η τραγουδίστρια Ειρήνη Μερκούρη, παντρεύτηκε χθες, στον Ταξιάρχη του Μανταμάδο στη Λέσβο… Με συνοδεία κινηματογραφικής κάμερας -φυσικά, για του λόγου το αληθές! Με νυφικό, που θα το έλεγες- αρχικά, και σεμνό, μια και δεν είχε έξω το στήθος, όπως συνηθίζεται… Είχε όμως έξω την πλάτη, και ήταν βέβαια και κολάν, για να αναδεικνύονται και οι διάσημοι γοφοί, τής κατά τα άλλα, …θρήσκας καλλιτέχνιδος! Όχι, δεν ξέρουμε αν τουρλώθηκαν περισσότερο τα μάτια του ανάγλυφου Αρχαγγέλου εκεί στο ναό… Κάτω από την περίεργη εικόνα του οποίου (την «ολοζώντανη») τελέστηκε αυτό το (διαφημιστικό;) …«μυστήριο»!


Καλημέρα, καλή εβδομάδα! (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: