Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

1. Εσείς, τι θρησκευτικό ζώδιο έχετε σαν σύμβολο; α) Το ψάρι, που είναι χριστιανικό, ή β) την κατσίκα που δεν είναι; 2. Και σε ποιον αριθμό-θεό, πιστεύετε; α) Στον 888, που είναι ο Χριστός, ή β) στον 666 που είναι ο Αντίχριστος;

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ηλίας Έλληνας
13 ώρες πριν
Ηλίας Έλληνας 

Αντίχριστος=666 και Αντίχριστος=Χάος
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 666.
Ηλίας Έλληνας 

ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΣΧΟΛΙΑ:
Elli Christou Maou
τι σημαινει 888 θα εμαφανισει ο χριστος

Panagiotis Michalopoulos 

Το 888, σημαίνει… αριθμομαντείες, αριθμομαγείες, μαγγανείες…
Σατανικά πράγματα δηλαδη, και με καμία σχέση με τον χριστιανισμό! 

Παπαδίστικα κόλπα, κουτόχορτο για βλαμμένες γυναικούλες, για ανόητα ανθρωπάκια, που καθοδηγούνται σαν άλογα πρόβατα από ψευτοποιμένες ρασοφόρους.
Όπως και το 666, που δεν σημαίνει αριθμό μαγικό αλλά κρυμμένο (συνθηματικά) τον αντίχριστο, τον κάθε αντίχριστο μικρό ή μεγάλο, πρόδρομο του αντίχριστου, ή τον τελικό Αντίχριστο. 

Και ο τάχα αριθμός 666, είναι λέξη, είναι κατάσταση, με τα γράμματα με τα οποία εκφράζεται. Είναι η λέξη Χριστός που κόβεται στη μέση από το γράμμα που μοιάζει με φίδι. Κάτι δηλαδη το συμβολικό, που αποτυπώθηκε έτσι τότε, για να καταγγείλει –συνθηματικά, την τότε αντιχριστιανική δύναμη, την ρωμαϊκή αυτοκρατορία των διωγμών...
Τότε, που οι χριστιανοί είχαν το ψάρι ΙΧΘΥΣ σαν εικόνα, σαν σύμβολο του Χριστού, συνθηματικό και αυτό...
Τότε που για να αναγνωρίζονται είχαν έναν μυστικό τρόπο χαιρετισμού… 
Τότε, που κρύβονταν, που τελούσαν τις συναθροίσεις τους σε νεκροταφεία, σε σπηλιές και τούνελ κάτω από τη γη, σε κατακόμβες.
Αριθμομαντείες, αριθμομαγείες, μαγγανείες λοιπόν αυτά τα 888 και τα όμοια τους…
Όπως και με τις λέξεις, λέμε πχ. τα μάγια (οι μαγείες) του Μαγιού, του Μάη δηλαδη! Όπως λέμε ότι το ρύζι (με ύψιλον) ριζώνει (με γιώτα) το γάμο!
Βλέπετε ότι οι χαρτορίχτρες, οι καφετζούδες, τα μέντιουμ, κλπ, εκτός από ανόητα κι δεισιδαίμονα άτομα, είναι ΚΑΙ τελείως αγράμματα -αστοιχείωτα ΚΑΙ ανορθόγραφα.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1688732364707190&set=a.1463989120514850.1073741830.100007113272788&type=3&theater

7 σχόλια:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ είπε...

Ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη αναφέρει, ότι ο αριθμός του ονόματος του Αντιχρίστου θα είναι ο χξς΄(γιατί τότε δεν υπήρχαν οι σημερινοί αραβικοί αριθμοί 1,2,3,4,5,6,......). Κατά μία άλλη εκδοχή (π. Γ. Καψάνης), το χξς΄σημαίνει Χριστός ξένος σταυρού, δηλ. Αντίχριστος.

Έτσι, στο δεκαδικό σύστημα αρίθμησης, που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας ζωή, το χξς΄= 666.

Αλλά, στους υπολογιστές, που χρησιμοποιούμε το δυαδικό σύστημα αρίθμησης (με μόνο δυο αριθμούς, 0,1, αντί του δεκαδικού), το χξς΄= 1010011010.
Και στους ταχύτερους υπολογιστές (που χρησιμοποιούν το οκταδικό σύστημα αρίθμησης), χξς΄= 1232, κ.ο.κ.

Διαλέγετε λοιπόν και παίρνετε, ότι σας ταιριάζει.

ΙΚ

Ανώνυμος είπε...

Για την πλήρη ακρίβεια, στην Αποκάλυψη δεν υπάρχει η λέξη "αντίχριστος" ούτε μία φορά! Όσο για τα άλλα της Αποκαλύψεως, χαράγματα και σφραγίσματα και θηρίον, τα παρερμηνεύουν ερμηνευτικώς, ασύστολα και αυθαίρετα, σαν τα μούτρα τους! Η λέξη "αντίχριστος" αναφέρεται στην Α' Ιωάννου, δυο φορές. "καὶ νῦν ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασιν" (Α΄ Ιωαν 2΄18) (οι πολλοί "νυν" αντίχριστοι, δηλ. της εποχής που συνέγραφε ο Ευαγγελιστής Ιωάννης την επιστολή του, συνοδεύονταν άραγε από 666άρια σε γραμμωτούς κώδικες, τσιπάκια σε κάγτες και άλλες παπαγολογίες των ανοήτων;).

Μας έχουν "ζαλίσει" οι παραμυθάδες τρομολάγνοι και πες πες, φαίνεται ότι σε όλους μας, έμεινε κάτι από τους αντιευαγγελικούς και αντιεπιστημονικούς μύθους τους, αν και κατατροπώθηκαν και από τον Ιωάννη Καρδάση και από κραταιούς θεολόγους και κληρικούς. Και σημασία έχει ότι στην πράξη, κανένας πια δεν τους παίρνει στα σοβαρά αφού όλοι μας πλέον χρησιμοποιούμε άφοβα (όμως, μετά από μια δυο δεκαετίες θρησκευτικής κατατρομοκράτησης) και barcode στα σουπερμάρκετ και τσιπάκια στις κάρτες των τραπεζών και δεν φοβόμαστε "τα δήθεν 666άρια" και δεν τους φοβόμαστε, ούτε τη Relfe ούτε τους πλασιέ της ούτε τον Νοστράδαμο και τους παραμυθάδες της παραθρησκείας.

Επισκέπτης

P. MICHALOPOULOS είπε...

Αν έχω καταλάβει καλά, η λέξη αντίχριστος (είναι και ο «πλάνος» στην β΄ επιστολή Ιωάννη) υποδηλώνει γενικά -διαχρονικά, τον κάθε διαβολικό άνθρωπο ή το κάθε σατανικό σύστημα…
Ειδικά δε, εσχατολογικά, η λέξη αντίχριστος αναφέρεται στον ίδιο τον διάβολο, τον σατανά. Αυτόν που στη Γραφή αποκαλύπτεται να δρα σαν «δράκοντας», σαν «θηρίο», σαν «ψευδοπροφήτης». Αναφέρεται στον τελικό αντίχριστο, στην ενσάρκωση του Σατανά, στον Σατανάνθρωπο.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Πράγματι, στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, δεν αναφέρεται η λέξη αντίχριστος! Εκεί που μιλάει για τον αριθμό (στο 13ο κεφαλαίο), αναφέρεται το «Θηρίο», αυτό με τα 7 κεφάλια και τα 10 κέρατα:
«Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄.»

P. MICHALOPOULOS είπε...

Πράγματι η λέξη «αντίχριστος» αναφέρεται στην Α' Ιωάννου, δυο φορές:
Α΄ Ιωάννου 2/β΄ 18, και 4/δ΄ 3:
«Παιδία εσχάτη ώρα εστιν, και καθώς ηκούσατε ότι αντίχριστος έρχεται, και νυν αντίχριστοι πολλοί γεγόνασιν, όθεν γινώσκομεν ότι εσχάτη ώρα εστιν...»
«...και παν πνεύμα ο μη ομολογεί τον Ιησούν εκ τού Θεού ουκ εστιν. και τούτο εστιν το τού αντιχρίστου, ό ακηκόατε (ακούσατε) ότι έρχεται, και νυν εν τω κόσμω εστιν ήδη.»

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για την συμπλήρωση, δηλ. ότι εκτός από την Α' Ιωάννου, η λέξη "αντίχριστος" αναφέρεται και στην Β΄Ιωάννου και πουθενά αλλού.

Άλλοι χαρακτηρισμοί ανθρώπων που παροτρυνόμενοι από τον διάβολο ήταν, είναι και θα είναι εναντίον του θεού, υπάρχουν αρκετοί στην Αγία Γραφή. Δεν πρέπει όμως, με αφορμή "αντιχρίστους", "υιούς απωλείας", "υπεραιρόμενους", "αντικείμενους" κ.λπ. να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εξαπατήσει για το πότε έρχεται η Δευτέρα Παρουσία, "μή τις υμάς εξαπατήση κατά μηδένα τρόπον""ως ότι ενέστηκεν η ημέρα του Χριστού", μας προτρέπει ο Απ. Παύλος. Η Δευτέρα Παρουσία άλλωστε έρχεται "ως κλέπτης εν νυκτί" και ο μόνος που γνωρίζει το πότε, είναι "ο πατήρ".

"Πολλοί αντίχριστοι γεγόνασιν" τότε, πολλοί υπήρξαν σε κάθε εποχή και θα υπάρξουν στο μέλλον.
"πολλοὶ πλάνοι εἰσῆλθον εἰς τὸν κόσμον, οἱ μὴ ὁμολογοῦντες Ἰησοῦν Χριστὸν ἐρχόμενον ἐν σαρκί· οὗτός ἐστιν ὁ πλάνος καὶ ὁ ἀντίχριστος" (Β' Ιωάν.1,7).
"τίς ἐστιν ὁ ψεύστης εἰ μὴ ὁ ἀρνούμενος ὅτι Ἰησοῦς οὐκ ἔστιν ὁ Χριστός; οὗτός ἐστιν ὁ ἀντίχριστος, ὁ ἀρνούμενος τὸν πατέρα καὶ τὸν υἱόν. ὁ ἀρνούμενος τὸν υἱὸν οὐδὲ τὸν πατέρα ἔχει". (Α΄ Ιωαν. 2΄22,23).

είχε πει ο Κύριος: "ἐγὼ καὶ ὁ πατὴρ ἕν ἐσμεν" (Ιωάννην 10,30). "πιστεύετε εἰς τὸν Θεόν, καὶ εἰς ἐμὲ πιστεύετε" (Κατά Ιωάννην 14,1) κ.λπ.

"εσχάτη ώρα εστίν", "έσχατες μέρες", "έσχατα" για την Καινή Διαθήκη είναι όλη η περίοδός της Καινής Διαθήκης από την πρώτη μέχρι τη Δευτέρα παρουσία του Χριστού, και "εσχάτη ώρα" για τον καθένα μας μπορεί να είναι και το σήμερα διότι μπορεί να πεθάνουμε.

Σφραγίσματα, χαράγματα, αναφέρει η Αποκάλυψη κυρίως του Θεού! Είναι αόρατα και συμβολικά στους πιστούς, δεν είναι όμως σε τσιπάκια και γραμμωτούς κώδικες γι΄αυτό μας αποκρύπτουν την σφραγίδα του θεού!

"καὶ εἶδον ἄλλον ἄγγελον ἀναβαίνοντα ἀπὸ ἀνατολῆς ἡλίου, ἔχοντα σφραγῖδα Θεοῦ ζῶντος"… "λέγων. μὴ ἀδικήσητε τὴν γῆν μήτε τὴν θάλασσαν μήτε τὰ δένδρα, ἄχρις οὗ σφραγίσωμεν τοὺς δούλους τοῦ Θεοῦ ἡμῶν ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν" (Αποκ. 7,2-3)

"καὶ ἤκουσα τὸν ἀριθμὸν τῶν ἐσφραγισμένων... ἑκατὸν τεσσαράκοντα τέσσαρες χιλιάδες ἐσφραγισμένοι ἐκ πάσης φυλῆς υἱῶν Ἰσραήλ" (Αποκ.7,4).

"ἐῤῥέθη αὐταῖς ἵνα μὴ ἀδικήσωσι τὸν χόρτον τῆς γῆς οὐδὲ πᾶν χλωρὸν οὐδὲ πᾶν δένδρον, εἰ μὴ τοὺς ἀνθρώπους οἵτινες οὐκ ἔχουσι τὴν σφραγῖδα τοῦ Θεοῦ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν"(Αποκ. 9,4 και εξής).

Γιατί δε μας μιλούν για αυτή, την αόρατη σφραγίδα, που έχουμε στα μέτωπά μας εμείς οι πιστοί; Και μας τρομάζουν ότι μπορεί να μας βλάψει οποιοδήποτε ...666άρι (που δεν υπάρχει άλλωστε, τους κατατρόπωσε ο Ι. Καρδάσης); Ντροπή τους!

Επισκέπτης

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ευχαριστώ θερμά και τους δυο αγγέλους μου…
Και τον κ. Καρδάση μας, και τον Επισκέπτη μας, για τον κόπο που κάνουν να μας διαφωτίζουν!
Να είστε καλά! Χαίρετε!