Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Επίθεση του μπλόγκερ Αμβρόσιου, στον Κώστα Φαλελάκη (την «χήρα» σύντροφο του μακαρίτη ηθοποιού Μηνά Χατζησάββα), ειδικά στην ηθοποιό και πολιτικό Άννα Βαγενά, και γενικά σε όλους τους πολιτικούς που τάσσονται υπέρ του συμφώνου συμβίωσης των ομοφυλοφίλων. (ο μητροπολίτης, επικαλέστηκε πληροφορίες που έλαβε από το μπλογκ «χαίρετε», του Παναγιώτη Μιχαλόπουλου)

Το ιστορικό…
1. Όταν πριν από λίγες μέρες είδα τον όνομα Χατζησάββας σε αναφορές φίλων μου στο facebook (έχω πάνω από 2.000 φίλους εκεί), ρώτησα με περιέργεια ποιος είναι αυτός. "Ένας γνωστός ηθοποιός", μου απάντησαν, "που πέθανε"!
2. Μετά, κάποια συγγενής του μακαρίτη –φίλη μου στο facebook, ανέβασε στη σελίδα της ένα μήνυμα,
σχετικό με τον αιφνίδιο θάνατο και για την κηδεία τού 68 αυτού άνθρωπου, και έλεγε ότι ήταν παρόντες όλοι οι συνάδελφοι του. 
Τη συλλυπήθηκα, και τη ρώτησα αν του έγινε τουλάχιστον θρησκευτική κηδεία. Μου απάντησε ότι έγινε πολιτική κηδεία, διότι αυτή ήταν η επιθυμία του. Τότε για να την παρηγορήσω της είπα ότι "ελπίζω να πίστευε τουλάχιστον όπως συνέβη και με τον Χαρίλαο Φλωράκη που και σε εκείνον έγινε πολιτική κηδεία", αλλά δεν έλαβα απάντηση στο σχόλιο μου αυτό.
3. Την άλλη μέρα της κηδείας, διάβασα για τις δηλώσεις ενός κυρίου Κώστα Φαλελάκη, που συστηνόταν ως σεξουαλικός σύντροφος του μακαρίτη ηθοποιού, και τότε μπήκα στο νόημα του τι παιζόταν!
4. Στη συνέχεια, 
είδα στο facebook, και την σχετική ανάρτηση από τη φίλη μου την κ. Άννα Βαγενά, ανάρτηση συμπαράστασης προς τον κ. Κώστα Φαλελάκη, στην οποία δήλωνε ακόμα ότι στη μνήμη του συναδέλφου της, θα δώσει αγώνα -στη βουλή, για να επεκταθεί το σύμφωνο συμβίωσης και στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.
5. Όλη αυτήν την εμπειρία μου, την μετέφερα -με μια δική μου ανάρτηση, στο προσωπικό μου ιστολόγιο, το «χαίρετε», του οποίου καθημερινός αναγνώστης φαίνεται ότι είναι και ο συνάδελφος μπλόγκερ, ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος!
Έτσι λοιπόν έλαβε και εκείνος την είδηση, και μετά έγραψε κι αυτός τα δικά του –στο μπλογκ του, με τον δικό του τρόπο βέβαια, αυτόν που πάντα προκαλεί και τις πιο έντονες αντιδράσεις.
Έτσι έγινε και τώρα με τον Σεβασμιότατο, και είχαμε πάλι μεγάλο σάλο τόσο σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και στα ΜΜΕ, αλλά και στον Τύπο με άρθρα και με γελοιογραφίες ακόμα!
Αυτά!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Από τα ΜΜΕ σήμερα 4 Δεκεμβρίου 2015 πληροφορηθήκαμε, ότι απεβίωσε ο ηθοποιός Μηνάς Χ....βας. 
Διαβάζουμε λοιπόν σε κάποιο ιστότοπο:
«Πολλοί δεν γνώριζαν καν ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Με αφορμή όμως την κηδεία του, βγήκε και τον ξεφώνησε, ότι είναι τέτοιος, ο εραστής του (από πάνω ή από κάτω;) ο νεαρός Κώστας Φαλ.....κης, .......μαινόμενος που ο Νόμος δεν του επέτρεψε να παντρευτεί τον ηθοποιό με τον οποίο συζούσε τα τελευταία 25 χρόνια!» 
(βλ. "xairete.blogspot.gr" 04.12.2015).
Στη συνέχεια στο προσκήνιο προέβαλε μια άλλη ηθοποιός και Βουλευτής, θαυμάστρια και φίλη του αποθανόντος, η κα Άννα Β..., η οποία, απευθυνομένη πρός τον νεκρό, είπε και τα εξής: «Στη μνήμη της προσωπικής σου αγωνίας, θα βοηθήσω να περάσει το σύμφωνο συμβίωσης από τη Βουλή των Ελλήνων»!!!!!
Καταγγέλλουμε, λοιπόν, απερίφραστα το θράσος αυτού του πολιτικού προσώπου! Καταγγέλλουμε αυτή την ενέργεια και την καταδικάζουμε χωρίς δισταγμό! Η ομοφυλοφιλία είναι εκτροπή από τους Νόμους της φύσεως! Είναι κοινωνικό κακούργημα! Είναι αμαρτία! Όσοι, λοιπόν, είτε την βιώνουν, είτε την υποστηρίζουν δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι! Είναι αποβράσματα της Κοινωνίας!
Αίγιον, 4 Δεκεμβρίου 2015
+ ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
 http://attikanea.blogspot.gr/2015/12/blog-post_363.html

Εμείς δεν τον ξέραμε καθόλου τον μακαρίτη ηθοποιό Μηνά Χατζησάββα, και πολλοί, δεν γνώριζαν καν και το ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Με αφορμή όμως την κηδεία του, βγήκε και τον ξεφώνησε ότι είναι τέτοιος, ο εραστής του (από πάνω ή από κάτω;), ο νεαρός Κώστας Φαλελάκης, για την προβολή του ίσως, αλλά και μαινόμενος που ο νόμος δεν του επέτρεψε να παντρευτεί τον ηθοποιό με τον οποίο συζούσε τα τελευταία 25 χρόνια! Στο μεταξύ η φίλη του Μηνά, ηθοποιός και πολιτικός Άννα Βαγενά, έκανε δήλωση «στη μνήμη του», ότι θα τον φτιάξει τον σχετικό νόμο…

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: