Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

PoliceVoice: Έχουν μπλογκ, έχουν και λογαριασμό στο facebook. (Είναι λοιπόν τόσο χριστιανο-φασίστες, και τόσο εθνικιστές της ελεεινής μορφής κι αυτοί, με τόσο μίσος για τους μετανάστες, για τους πρόσφυγες, τους διωγμένους από τις πατρίδες τους λόγω πείνας δυστυχίας και πολέμου;)

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο Sotiris Tsiolis και ο Giorgos Christofi, κοινοποίησαν πριν από λίγο, ένα σύνδεσμο...
μια ανάρτηση, από το μπλογκ police-voice
ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ-Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ-Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ….....ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΘΕΟΙ!

Όταν οι Μάγοι προσκύνησαν το νεογέννητο Χριστό, παρουσιάστηκε Άγγελος Κυρίου στο όνειρο του Ιωσήφ και του είπε: «Σήκω, πάρε το παιδί και τη μητέρα του και πήγαινε στην Αίγυπτο. Να μείνετε εκεί μέχρι να σου πω, γιατί ο Ηρώδης θα ζητήσει να βρει το παιδί και να το σκοτώσει». Ο Ιωσήφ πήρε αμέσως τη μητέρα και το παιδί και νύχτα έφυγαν για την Αίγυπτο.
Περπάτησαν για πολλές μέρες, πέρασαν μεγάλες ταλαιπωρίες κι εγκαταστάθηκαν πρόσφυγες σε ξένη γη. Έμειναν στην Αίγυπτο μέχρι που έμαθαν πως πέθανε ο Ηρώδης. Τότε μόνο επέστρεψαν. Έτσι επαληθεύτηκε ο λόγος του προφήτη Ωσηέ, που αιώνες πριν είχε πει: «Από την Αίγυπτο κάλεσα τον Yιό μου».
Πρόσφυγες
Ο μικρός Χριστός εξαναγκάζεται να φύγει, για να γλιτώσει από την απειλή του θανάτου. Καταδιωγμένος, κουρασμένος, πεινασμένος, τρομαγμένος, πρόσφυγας. 

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ, που υποχρεώνονται ν’ αλλάξουν τόπο διαμονής, γιατί στην πατρίδα τους κινδυνεύουν.
Πρόσφυγες… Μάτια τρομαγμένα, ανήσυχα. ψυχές κουρασμένες και φοβισμένες. Ζητούν ένα στοργικό βλέμμα, ένα φιλικό χέρι, λίγο ζεστό φαγητό, έναν καλό λόγο. 

Κάποιοι μιλούν σκληρά ή κοροϊδευτικά γι’ αυτούς. 
Ο λόγος του Χριστού όμως είναι ξεκάθαρος: «Ξένος ήμουν και με φροντίσατε… Αν κάνατε κάποιο καλό σ’ έναν από τους ταπεινούς αδελφούς μου, είναι σαν να το κάνατε σ’ εμένα…».
Πηγή ➤makeleio.gr
ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
P. MICHALOPOULOS

31 Οκτωβρίου 2015 - 8:31 π.μ.
Δεν κατάλαβα πού είναι η αντίρρηση σας. Το βιβλίο, τα λέει πολύ καλά! Πραγματικά ήταν ένας πρόσφυγας ο Χριστός! Γιατί σας σοκάρει η λέξη; Μήπως διότι δεν θέλετε να ταυτίσετε τον Χριστό (τον οποίον εσείς σαν γνήσιοι χριστιανο-φασίστες -«Ελλάς ελλήνων χριστιανών» κλπ- θέλετε να υποκρίνεστε ότι τάχα τον πιστεύετε και τον αγαπάτε),
δεν θέλετε να τον ταυτίσετε με τον παρόμοιο του, τον σύγχρονο μετανάστη τον οποίον εσείς σαν εθνικιστές της ελεεινής μορφής τον μισείτε θανάσιμα;
https://www.facebook.com/PoliceVoice/photos/a.486063614767698.112193.481186308588762/1063800633660657/?type=3&theater
ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Ευτυχια Γιαννακη
 ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.....ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΜΑ.............ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ...ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΑΡΑ ΞΕΦΤΙΛΑΣ!!!!!!!!!!ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ!!!!!!!!!!!
Panagiotis Michalopoulos

Όλα, είναι θέμα καλής ή κακής πολιτικής, αγαπητή Ευτυχία. Και στην Ελλάδα, η κακή πολιτική όλα αυτά τα χρόνια, έχει κάνει αυτό το πελατειακό καθεστώς στο οποίο πολλοί άχρηστοι έχουν γεμίσει ασφυκτικά τον δημόσιο τομέα τον οποίον καμιά κυβέρνηση δεν θέλει να πειράξει, και έτσι καταφεύγει στους φόρους προς πάσαν κατεύθυνση. Ήδη καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών που είχαν απολυθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση, διορίστηκαν σε θέση γραμματέως στα δικαστήρια και στην εισαγγελία! Χα!
Τα δικά μας παιδιά, διωγμένα από την πολιτική της ευρωπαϊκής ένωσης, καταφεύγουν για εργασία «νόμιμα» σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, στα βόρια, για μια καλύτερη ζωή, με αφεντικά εκεί τους κατακτητές της πατρίδας τους, μακριά ωστόσο από την κατεχομένη χώρα τους που βουλιάζει!
Την ιδια τύχη στον ίδιο Ήλιο, αναζητούν και οι προσφυγές από τα μέρη στα οποία η Δύση έχει δημιουργήσει αυτήν την κόλαση, για να πουλάει όπλα, για να ελέγχει κυβερνήσεις, για να ληστεύει τις πλουτοπαραγωγικές τους πηγές, άλλοτε με τους ταλιμπάν της και άλλοτε με τους Τζιχαντιστές της που η ίδια δημιούργησε και εκπαίδευσε και που τώρα δεν μπορεί πια τους ελέγξει πλήρως.
Οι άνθρωποι λοιπόν αυτοί, δεν θέλουν να έρθουν στην χαμένη Ελλάδα, αλλά μέσα από αυτήν –που είναι στο δρόμο τους, να περάσουν σε άλλα κράτη. Εκεί δηλαδη που πάνε και τα δικά μας παιδιά πιο εύκολα -διότι σαν ευρωπαίοι δεν χρειάζονται καν ούτε και διαβατήριο.
Και ενώ φοβόμαστε να εμποδίσουμε την Τουρκία να κάνει αυτό το δουλεμπόριο (άκουσα ότι σήμερα αρμένιζε πάλι ένα τουρκικό πολεμικό πλοίο έξω από την Τζια), και έχουμε όλη αυτήν την απίστευτη εισροή, υπάκουμε παράλληλα και στους δυνάστες δανειστές μας στο να κρατάμε εδώ εγκλωβισμένους τους "λαθρομετανάστες", παρά το ότι το διεθνώς νόμιμο είναι να τους δώσουμε τα απαραίτητα έγραφα και να προωθηθούν νόμιμα –όπως και τα δικά μας τα παιδιά, στις χώρες που αυτοί θέλουν. Εκεί, αν είναι άξιοι (και πολλοί από αυτούς είναι μορφωμένοι) θα ριζώσουν.
Οι μετανάστες λοιπόν, δεν είναι ζητιάνοι, αλλά θέλουν ίσες ευκαιρίες. Δεν θέλουν ούτε το δικό μου το σπίτι για να φιλοξενηθούν, ούτε και το δικό σας.

Panos Sompolos
Τεράστιο το πρόβλημα με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Καθημερινά παίζονται ανθρώπινα δράματα στο Αιγαίο! Χάνονται αθώες ανθρώπινες ψυχές! Άποψή μου είναι ότι η Τουρκία είναι το πρόβλημα. Από αυτή τη χώρα μπαίνουν. Τούρκοι είναι οι διακινητές, οι οποίοι δρουν ανενόχλητοι και με τις ευλογίες της κυβέρνησής τους, για προφανείς λόγους. 
Ευτυχια Γιαννακη 
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΧΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!
Panagiotis Michalopoulos 

Τόσο αδύνατη είναι λοιπόν η θρησκεία μας, κ. Ευτυχια Γιαννακη, τόσο ψεύτικη η ορθοδοξία μας, τόσο απατηλό το ότι είμαστε ορθόδοξο κράτος στην μεγάλη του πλειοψηφία; Τόσο, που κινδυνεύουμε να ισλαμοποιηθούμε; Δεν έχουμε λοιπόν τη δύναμη του αγίου πνεύματος ώστε να μπορούμε να χριστιανοποιήσουμε εμείς τους ξένους; Τη δύναμη εννοώ που είχε ένας απόστολος Παύλος, που όταν ήρθε στην Αθήνα, βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν διεφθαρμένο 12θεϊσμό και τον νίκησε! Μήπως ο σημερινός χριστιανισμός μας, είναι πια ακόμα πιο αδύναμος και πιο διεφθαρμένος από εκείνη την θρησκεία των αρχαίων προγονών μας; Μήπως δηλαδη συγκρινόμενος με το Ισλάμ θα φανεί πόσο κούφιος είναι; Αυτό φοβόμαστε οι «χριστιανοί», και έχουμε χεστεί επάνω μας από τον φόβο μας; ε;
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=107577376271873&id=100010588322230 
Μανωλης Μαυρωνας 
Οσοι μπορουν ας βοηθησουν. ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ δικαιωμα τους ΑΛΛΑ σε καμμια περιπτωση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΣΗ ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ..δεν φταινε τα μικρα παιδια και οι ανημποροι που πνιγονται,λυπαμαι που διαβαζω απο μερικους απανθρωπα μηνυματα.. το να αγαπας την πατριδα σου ειναι αρετη και αυτο σημαινει πως εχεις την δυναμη να αγαπας γενικα τον συνανθρωπο σου και οχι μονο τον συμπατριωτη σου.. Εκεινοι που θελουν να βλαψουν την χωρα μας δεν κινδυνεουν να πνιγουν, ειναι αλλου και κινουν τα νηματα απολαμβανοντας ανεσεις που ο νους του καθημερινου ανθρωπου δεν φανταζεται.. οι υποκινουμενοι απο τις μεγαλες δυναμεις τζιχαντιστες που καποιοι φοβουνται πως εισβαλουν στην χωρα μας κρυφα, δεν ειναι κοροιδα να θαλασσοπνιγονται και εαν θελησουν να βλαψουν καποιους καπου θα βρουν τον τροπο οπως εκαμαν στην Γαλλια και σε αλλες χωρες.. Αφου ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΣ ( οχι Ελληνικα χαρακτηριστικα αυτα ) εχετε τα κοτσια βαλτε τα με αυτους που ευθυνονται για το προβλημα της αδικης μεταναστευσης και οχι με τους δυστυχεις συνανθρωπους μας.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153757952446934&set=a.64952941933.93188.574691933&type=3&theater.

Δεν υπάρχουν σχόλια: