Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Καλημέρα! Στην υγειά σας! Κοπιάστε! (έχουμε αναρτήσει και 13 νέα θέματα)

Θεσσαλονίκη. Tρίτη 27 Οκτωβρίου. Μαθητική παρέλαση, για την εθνική επέτειο. Στη φωτο, μαθήτρια του Λυκείου με σελίδα στο facebook. (Μια εικόνα, από αυτές που μάλλον δεν θα ενοχλούν τον μητροπολίτη Άνθιμο. Αυτός ως γνωστόν, τα έχει παίξει, μόνο με τις παρελάσεις των γκέι! Χα!)


Προσοχή! Η σκύλα του νοσοκομείου Κέρκυρας (ακούει στο όνομα Xenia Altiparmaki»), έχει λυσσάξει, και …δαγκώνει!


Εκτροπές, δεν έχει μόνο η σεξουαλικότητα (πεολειχία, αιδοιολειχία, κλπ), αλλά και η θρησκευτικότητα! Όταν π.χ, δεν φτάνεις να ασπαστείς την εικόνα που είναι ψηλά, τότε απλά –αναγκαστικά, παίρνεις μια γεύση από τα τάματα που κρέμονται μέχρι κάτω, χαμηλά! (Ε, όχι, ρε πούστη!)


Διάλογος με την μωρή «παρθένα» κ. Πέτρα Πετράκη, (πριν από λίγο, στο facebook…)


Η αγία ζώνη, λόγω θέσης χαμηλά, στη μέση, βοηθά τις άτεκνες γυναίκες, σύμφωνα με την οδηγία της μονής Βατοπεδίου! Ενώ το τσεμπέρι, το φακιόλι, της αγίας σκέπης, λόγω του είναι ψηλά, στο κεφάλι, προσφέρει πλήρη κάλυψη, γενικά! Σωστά;


Φοβερή αποκάλυψη: Χωρίς την συμβολή του κωλοδάχτυλου ευλογίας -πάνω στην αγία τράπεζα του ιερού ναού (εικόνα στο δισκάριο), ούτε και η θεία κοινωνία μπορεί να παρασκευαστεί!


Καλησπέρα σας! Πάει κι αυτή η εορτή! Άντε και του χρόνου πάλι! Χρόνια πολλά! (φωτο: Χρειάζεται σχόλιο; Δεν νομίζω...)


Ακουγόταν πέρα για πέρα, και αντιλαλούσε στα βουνά της Αλβανίας, βροντερή η ιαχή: «Εμπρός παλληκάρια! Με την ευχή του Χριστού, να τους αλλάξουμε τη Παναγία στους κωλο-παπικούς Ιταλιάνους!


Τι ειδικότητα, ή ιδιότητα είναι πάλι αυτή; Τι θα πει παπαδιά;


Ο Δίας, λένε, κατέβαζε κεραυνούς…


Εγκλήματα, και τιμωρίες… Μεγάλες, και μικρές αμαρτίες… Για όσους τα θέλει ο απαυτός τους: Μακρύ ματσούκι, ή μικρό δάχτυλο!


Φωτο - αγιογραφίες: Ο αγιογράφος Απόστολος Παλάντζας, και η αγιογράφος Αλεξάνδρα Καούκη.


Καλημέρα! Χρόνια πολλά! (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: