Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ «ΓΟΡ-ΓΟΥ-ΠΗΚΟΕ»; ΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΑΣ… ΚΟΥΚΟΥ!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Η Νέα Ορθόδοξα κοινοποίησε...
11 ώρες πριν
Η Παναγία η Γοργοεπήκοος. 
Το Θαυματουργό Μοναστήρι στη Μάνδρα Αττικής 

ΣΧΟΛΙΑ:
Sakis Sakoulis 
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΓΟΡΓΟΥΠΗΚΟΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ.
Panagiotis Michalopoulos 
H Παναγία δεν είναι θεά που γεννάει θεούς! Ο Γιος του Θεού που ενσαρκώθηκε από την Παναγία, το δεύτερο πρόσωπο της αγίας τριάδας ήταν γεννημένος από τον θεό πατέρα προ πάντων των αιώνων. Η Παναγία γέννησε τον Χριστό, τον τέλειο θεό και τέλειο άνθρωπο, αλλά όχι μόνο θεό για να την πούμε Θεοτόκο, ούτε βέβαια και μόνο άνθρωπο για να την πούμε Χριστοτόκο.
Panagiotis Michalopoulos 
Και επομένως η Παναγία, δεν σώζει! Δεν σταυρώθηκε αυτή για τις αμαρτίες μας! Δεν ήταν αναμάρτητη κι αυτή, παρά μόνον ο Χριστός ήταν αναμάρτητος! Ο Χριστός, σταυρώθηκε για να σώσει και την αμαρτωλή μητέρα του.
Panagiotis Michalopoulos
Το μοναστήρι είναι θαυματουργό, ή η εικόνα; Και πόσες εικόνες υπάρχουν με αυτό το όνομα; Και πώς ένα όνομα, μπορεί κάνει μια εικόνα… θαυματουργή; Πώς μετατρέπονται σε θαυματουργά, ακόμα και τα αντίγραφα αυτής της εικόνας; Γιατί τα αντίγραφα ή οι φωτογραφίες της εικόνας αυτής -που πωλούνται και από το μοναστήρι, δείχνουν την εικόνα σκεπασμένη με τάματα; Εικόνα χωρίς να είναι σκεπασμένη με τάματα -στολισμένη σαν λατέρνα, δεν θεωρείται θαυματουργή;

Panagiotis Michalopoulos 
Εμφάνιση αναρτήσεων με ετικέτα
PANAGIA-GORGOEPHKOOS-MADRA-ATTIKHS.
http://xairete.blogspot.gr/search/label/PANAGIA-GORGOEPHKOOS-MADRA-ATTIKHS

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=450772081761934&id=100004874387651&pnref=story

Δεν υπάρχουν σχόλια: