Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Καλημέρα, καλή Κυριακή! (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…)

Η επίσημη θέση της Εκκλησίας για πολλά χρόνια (το πατριαρχείο δηλαδη) ήταν να μη θέλει την αναγνώριση του σκελετού που είδε στον ύπνο της η ηγουμένη.


ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ "HOT DOC": Ψεύτικα τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας!!!..


1. Μου κάνει εντύπωση ότι δεν ζητάτε την προστασία του Χριστού, αλλά της… (ανώτερης;) μητέρας του! 2. Δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω γιατί αγιογραφούν τον Χριστό να ευλογεί με το «δάχτυλο», σαν … μητροπολίτης!


Ο Zack Papadakis, είπε: "Ο κόσμος που επικαλείστε κα Κριτσιώνη έχει φύγει προ πολλού από αυτήν τη βασανισμένη από τον διεφθαρμένο Κλήρο Εκκλησία που επικαλείστε."


Έκαναν την Παναγία, ίδια με το καρναβάλι της Βενετίας!


Μετά τη μεγάλη επιτυχία της αεροπορικής έλευσης του κόκκαλου τους αγίας Βαρβάρας (;) από τη Βενετία (επιστρέφει σε μια εβδομάδα με πολεμικό πλοίο) …Οι παπικοί συμφωνήσαν με τον Ιερώνυμο («πάρε ότι θέλεις παλιατζή»), να μας δανείσουν για δυο εβδομάδες και τεμάχιο από το τσουτσούνι του Ιησού! (ο Κύριος ως γνωστόν, περιετμήθη.)


Εσείς, χαϊδέψατε τη μάσκα της αγίας Βαρβάρας;


Σκοτωμός! «Της πουτάνας το κάγκελο» σήμερα, στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», με τη μεταφορά εκεί -για δυο μόνο ώρες, του παπικού κουτιού που περιέχει τάχα κόκκαλο της αγίας Βαρβάρας! Χα!


Προσοχή: Προσεχώς, λείψανα!


«Όταν ο πιστός ταυτίζεται με μια εικόνα, αυτό είναι ειδωλολατρία. Και εμείς έχουμε την ευθύνη, διότι ενθαρρύνουμε την ειδωλολατρία όταν περιάγουμε τα λείψανα των αγίων για να γεμίσουμε τα παγκάρια της Εκκλησίας». (μητροπολίτης Ιωαννίνων Θεόκλητος)


Παπικά κόκκαλα, τάχα λείψανα αγίας Βαρβάρας! Διαβάζω: «Ντρεπομαι τοσο πολυ ισως για πρωτη φορα στη ζωη μου.... Μολις μπηκα απο το πρωι ανοιγω τηλεοραση και βλεπω σκηνη στον Αγ Σαββα!!»


Η κουβέντα με την Μαργαρίτα, τη νύχτα που πέρασε (περί πίστεως, και λειψάνων) τέλειωσε με το «άντε καληνύχτα Μαργαρίτα!». Ακολούθησε προβληματισμός με τον φίλο κ. Κώστα, σχετικός με το μήπως στο κουτί στο Αιγάλεω δεν υπάρχει οστό της αγίας Βαρβάρας, αλλά… καθίκι με φρέσκα σκατά!


Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Λιάπης: Θα τον γράψει η ιστορία ως την σκατόφατσα εκείνη που φιλούσε παπικούς κώλους για να του δανείζουν κάθε φορά και από ένα κοκαλάκι, ιερό λείψανο τάχα, αμφιβόλου προέλευσης και γνησιότητας! Και ο κόσμος θα λέει για αυτόν: «σκατά στον τάφο, του παλιο-πούστη!


Και φυσικά η Παναγία δεν σώζει, αλλά σώζεται και η ίδια από τον Χριστό, όπως σώζεται κάθε αμαρτωλός!


Ο ένας στήνει ολόκληρη ανασκαφή με σκελετό στην Αμφίπολη και ο άλλος κάνει βόλτες τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας. Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα η νεκροφιλία μένει.


«Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί», αλλά… (Ξεβρακώνονται οι ταλιμπάν μητροπολίτες μας, με αφορμή το παπικής προέλευσης κόκκαλο που μας έφεραν –σε κουτί, για 15θημερη προσκύνηση.)


Η Ελπιδα Καρυτσιωτου, προς Panagiotis Michalopoulos: Να είσαι καλά, γέλασα με την ψυχή μου!!! (ΘΕΜΑ: η περιφορά λειψάνων υπήρχε από πάντα και ελεύθερα στην φύση.)


Πώς χαιρετάει έτσι ο Χριστός;


Καλημέρα! Κοπιάστε! Χαίρετε! (Και οι 8 πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: