Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Giorgos Zinonidis: «Παρ'όλα αυτά, στην Αφρική που είναι ακόμη χειρότερα, πηγαίνουμε για ιεραποστολικό έργο.... έτσι δεν είναι?» Panagiotis Michalopoulos: «Μπράβο Γιώργο!» (συζήτηση στο facebook για τους μετανάστες)

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Maria Papagewrgiou
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ... 
9 ώρες πριν
Αδειάζει η Θράκη… γέμισαν τα τρένα και σε λίγο θα πλημμυρίσει η Αθήνα από παράνομους μετανάστες δίχως στον ήλιο μοίρα, δίχως λεφτά στην τσέπη, εξαγριωμένοι από το πέρα δώθε και την…. ταλαιπωρία. Ο Θεός ας βάλει το χέρι του…. ή θα κλειστούμε σπίτια μας…. ή θα ξεσπάσουν…. επεισόδια….(Πηγή makeleio.gr, του Στέφανου Χίου)

ΣΧΟΛΙΑ:
Giorgos Zinonidis

Ο Κύριος είπε αγαπάτε αλλήλους... Δεν είπε αγαπάτε μόνο Χριστιανούς , ούτε μόνο ορθόδοξους , ούτε μόνο ΓΟΧ ! Αλλήλους είπε !
Maria Papagewrgiou

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ (ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ) ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΥΡΤΩ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ... [...]
Χριστοφορος Παπαδοπουλος
Ετσι ειπε ο Χριστος!! Και αγαπησεις Κυριον τον Θεον σου και τον ΠΛΗΣΙΟΝ σου ως εαυτον!! Ποιος ειναι ο Πλησιον;; ο Πακιστανος η ο Ελληνας;; Διαλλεξε Εσυ Giorgos!!
Giorgos Zinonidis

Όλοι οι άνθρωποι του κόσμου , είναι ο πλησίον , ανεξάρτητα από χρωμα εθνικότητα ή θρησκεία φίλε μου Χριστόφορε ! Δεν γίνεται να γεμίζουμε την ψυχή μας με κακία για λαούς επειδή κάποιος ειναι βιαστής ή εγκληματίας . Δηλαδή με αυτούς τους παιδεραστές που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα και είναι και οι δυο Έλληνες τι θα πρέπει να κάνουμε ; Να μισήσουμε όλους τους Έλληνες ; Πολύ περισσότερο οι ξένοι , που έχουν χιλιάδες δικούς μας μετανάστες ! Ντροπή ρε παιδιά ! Τι είμαστε ναζιστές ;
Maria Papagewrgiou

ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΘΕΛΟΥΝ !! ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!!!! [...]
Χριστοφορος Παπαδοπουλος
Καποιο πολυ σοβαρο λαθος κανεις Giorgos!! Δηλαδη ο Μεγας Κων/ νος ηταν Ναζι; ο Θεος του εδωσε το σημειο του Τιμιου Σταυρου για να νικηση τους αντιπαλους και τελικα να ελευθερωση τους Χριστιανους απο τους διωγμους!! [...]
Giorgos Zinonidis

Στο Μαράκι πρώτα : Εάν μπορούσα να λύσω το πρόβλημα των χιλιάδων μεταναστών φιλοξενόντας έναν ή δύο στο σπίτι μου, να είσαι σίγουρη οτι θα το έκανα, ασε που είμαι βέβαιος( γνωρίζοντας εσένα και τον Βασίλη ) πως θα το έκανες κι εσύ !!! Προς Θεού δεν λέω πως το πρόβλημα δεν υπάρχει . Υπάρχει , είναι μεγάλο και η λύση πρέπει να δωθεί από την Πολιτεία και αυτούς που ψηφίζουμε ! Η διαφωνία μου έγκειται στο γεγονός του να δημιουργήται μίσος για απλούς ανθρώπους φουκαράδες και απελπισμένους που παγιδεύονται από την ευρωπαική νομοθεσία στην Ελλάδα και αντί να τους συμπαρασταθούμε μέχρι να βρεθεί λύση τους διώκουμε με φανατισμό ! Δεν βλέπουμε δηλ. πως είναι και οι ίδιοι θύματα ! Μόνο αυτό Μαρία ! Για αυτού του είδους τα site φυσικά , τα έχουμε ξαναπεί ....
Maria Papagewrgiou

ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΜΕ;; ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ!!!!
Giorgos Zinonidis
Χριστόφορε, (φαντάζομαι μου επιτρέπεις τον ενικό) η ουσία της παρέμβασής μου, είναι ακριβώς αυτή που αναφέρεις για τον φανατισμό των μουσουλμάνων ! Πιστεύω (και δεν θα επιμένω άλλο), πως έχουμε χάσει το παιχνίδι σαν κοινωνία , σαν ποίμνιο, πές το όπως θέλεις, εάν μπούμε στην διαδικασία να φανατιστούμε 'οπως οι μουσουλμάνοι και δη οι τζιχαντιστές .Δεν είμαστε ίδιοι !!! Αυτό που πιστεύουμε εμείς δεν έχει καμία σχεση με μίσος. Στην Τουρκία έχει δεκάδες εκκλησίες που λειτουργούν κανονικότατα !!! Πιο προοδευτικοί είναι οι Τούρκοι από εμάς ? Και μια τελευταία ερώτηση: Ένα τζαμί στην γειτονιά σου (λέμε τώρα, έτσι ?) , θα επηρέαζε καθόλου την πίστη σου ? Δεν το νομίζω.... αν το έκανε,μάλλον θα τη δυνάμωνε
Giorgos Zinonidis

Παρ'όλα αυτά, στην Αφρική που είναι ακόμη χειρότερα, πηγαίνουμε για ιεραποστολικό έργο.... έτσι δεν είναι ?
Maria Papagewrgiou

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ....ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ !!!!!
Panagiotis Michalopoulos

"Παρ'όλα αυτά, στην Αφρική που είναι ακόμη χειρότερα , πηγαίνουμε για ιεραποστολικό έργο....έτσι δεν είναι ?"  
Μπράβο, Giorgos Zinonidis!
Giorgos Zinonidis

Οι μουσουλμάνοι είναι θύματα του φανατισμού τους. Τους εξουσιάζουν οι θρησκευτικοί τους ηγέτες και ζούνε μέσα στο σκοτάδι την στέρηση και την ανέχεια . Μακάρι να διαφωτιστούν κάποτε ....
Panagiotis Michalopoulos

Το ενδεχόμενο πάλι να διαφωτιστούν από τους ποιμένες της δικής μας Εκκλησίας, το βλέπω εντελώς απίθανο!
Πολλοί από αυτούς τους «ποιμένες» (δεσποτάδες κυρίως) είναι ρατσιστές του κερατά! Αυτοί, δεν θέλουν ούτε να τους μυρίσουν τους αλλοδαπούς,
ιδίως αν είναι μαύροι ή αν είναι μουσουλμάνοι!
Κάποιοι όμως από τους «ποιμένες» μας αυτούς, κάποιοι με το κουσούρι, κάνουν μια υποχώρηση όσον αφορά νεαρούς αλβανούς που τους εκμεταλλεύονται στην μεγάλη ανάγκη τους για στέγη, για ένα πιάτο φαγητό… Τους χρησιμοποιούν και για μαστορέματα, αλλα κυρίως –είπαμε- όσοι από αυτούς τους «ποιμένες» έχουν και το κουσούρι του ομοφυλόφιλου, τότε τους χρησιμοποιούν και στο κρεβάτι τους!
Μιλάμε δηλαδη για μια τεράστια ιεραποστολική κατήχηση μύησης των ταλαίπωρων αυτών ξένων, στον… χριστιανισμό, στον… πολιτισμό! Χα!

Giorgos Zinonidis

Κύριε Μιχαλόπουλε, πρόσφατα ταξίδεψα στην Πόλη . Οι Σύριοι μετανάστες (τους οποίους νομίζουμε ότι προωθούν οι Τούρκοι αποκλειστικά στην Ελλάδα ) είναι ΧΙΛΙΑΔΕΣ ! Βρίσκονται παντού και ζητιανεύουν με τα παιδάκια τους , να τους βλέπεις και να ματώνει η καρδιά σου ! Αυτοί ζούσαν κανονικά όπως όλοι μας στα σπίτια τους , είχαν τις δουλειές τους ..... Και ξαφνικά ΤΙΠΟΤΑ ! Μου θύμισαν κάποιοι , φωτογραφίες από τους δικούς μας πρόσφυγες της Μικρασιατικής Καταστροφής! Και ξέρετε τι λένε , για το λαό που ξεχνάει την ιστορία του , έτσι ; ..... Ότι ειναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει ! Και τότε θα δούμε πόσο αυστηροί θα είμαστε και με εμάς , και με τους άλλους....
Χριστοφορος Παπαδοπουλος

Giorgio συγκρινεις ανομοια πραγματα!! Ακουσες ποτε να ζωστει Χριστιανος Ορθοδοξος με εκρηκτικα και να ανατιναχθη για εκδικηση;; ειδες η ακουσες στο ονομα του Χριστου , Ορθοδοξοι, να βιαζουν να σκοτωνουν μικρα παιδια να εκτελουν αιχμαλωτους;;; Πως μπορουμε να ζουμε μαζι; Στην Τουρκια υπηρχαν εκκλησιες γιατι εμεις τις χτησαμε!! Αλλα δεν πιστευω να χτισαμε καινουργια εκκλησια στο κεντρο της Αγκυρας!!! και τις πιο πολλες εκκλησιες τις καταστρεψανε!!! Και τελος η πιστη μου αν δυναμωσει δεν εξαρτατε καθολου αν εχω τζαμι στην γειτονια μου!! Ετσι λοιπον σου απαντησα στα ερωτηματα σου! τωρα περιμενω να απαντησης κι εσυ στα δικα μου!
Panagiotis Michalopoulos

Βέβαια, στο όνομα του Χριστού δεν γίνονται πια τόσα εγκλήματα όπως αυτά του άγριου διωγμού των ελληνιστών στην εποχή του Βυζάντιου, ή των λεηλασιών αρχαίων μνημείων από χριστιανούς και πατέρες της Εκκλησίας, κάτι παρόμοιο δηλαδη με αυτό που γίνεται τώρα στο Ιράκ από φανατικούς Τζιχαντιστές.
Η αλήθεια όμως είναι ότι σήμερα έχει παραμεριστεί ο Χριστός από τους Ταλιμπάν εκκλησιαστικούς ταγούς (τους ρασοφόρους, γενικά) διότι ο βιος τους η πολιτεία τους η εμφάνιση τους έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα ο Χριστός δίδαξε. Η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή η παπαδοκρατία –δεσποτοκρατία, έχει να προβάλει πια άλλες άξιες άλλα πρόσωπα σε αντικατάσταση του Χριστού τον οποίον και αυτοί βλασφημούν και δεν ενδιαφέρονται αν βλασφημείται και από όλους τους άλλους.
Και αυτές οι σύγχρονες αξίες, αυτά τα νέα πρόσωπα είναι κάτι γερο-καλόγεροι, κάποια άθλια υποκείμενα (όπως ο Παΐσιος και ο Πορφύριος, κλπ) τα οποία αυτή η Εκκλησία έρχεται τις μέρες αυτές και μας τα επιβάλει σαν σούπερ εκκλησιαστικά πρόσωπα, σαν σούπερ αγίους, σαν μεγάλους τάχα προφήτες και πάνσοφους γέροντες!
Χαρακτηριστικό είναι ένα πρόσφατο παράδειγμα, πριν από δυο χρόνια περίπου που ανέβηκε μια σελίδα στο facebook, με το όνομα «γέροντας Παστίτσιος», και τότε όλη η εκκλησιαστική μαφία κινήθηκε εναντίον του, μαζί και κάτι πορνο-θρησκευτικά σάιτ σε συνεργασία με χουντικούς μητροπολίτες, μαζί και η «χρυσή αυγή» που κατέθεσε σχετική ερώτηση στη βουλή. Στόχος τους, να κατεβεί η σελίδα του Παστίτσιου και να πάει φυλακή ο δημιουργός της.
Βέβαια τότε δεν είχε ακόμα αναγνωριστεί σαν άγιος ο πλανεμένος και σαλεμένος γέροντας, αλλά όλο το επιχείρημα ήταν ότι αυτός εκπροσωπεί τάχα ό,τι ιερό και όσιο έχουμε σήμερα στην Ελλάδα, άρα όποιος τον σατιρίζει (τον Παΐσιο) είναι αντίχριστος και ανθέλληνας!
Και όλα αυτά για μια σάτιρα, σε ένα πρόσωπο σύμβολο για τους χριστιανο-φασίστες που αποτελούν σήμερα το μισό εκκλησίασμα, μαζί με το άλλο μισό που είναι οι φασιστο-χριστιανοί!
Για όλους αυτούς που έσυραν στα δικαστήρια το δημιουργό του Παστίτσιου, δεν έλεγε τίποτε που στη σελίδα υπήρχαν σχόλια μελών του σάιτ που βλασφημούσαν το Χριστό και την Παναγία, όπως τέτοια βέβαια υπάρχουν σε αναρίθμητα ελληνικά σάιτ (με πλήθος βλασφημιών για το Χριστό και την Παναγία) για τα οποία όμως όλη αυτή η εκκλησιαστική κοπροκρατία δεν δίνει δεκάρα!

Χριστοφορος Παπαδοπουλος
Παναγιωτη Μιχαλοπουλε εισαι Ορθοδοξος;; Ποιο ειναι πιο μεγαλο εγκλημα οι διωγμοι των Χριστιανων (εκατομυρια μαρτυρων) η που χαλασαν μονο επι Θεοδοσιου μερικους ειδωλολατρικους ναους;; Αν εχεις τετοια κριση να θετεις αυτα τα ζητηματα για να κατηγορησης την Ορθοδοξια τι να πω;;; λυπαμαι!!!
Panagiotis Michalopoulos
Και βέβαια δεν κατηγορώ την ορθοδοξία, για τον απλό λόγο ότι αυτή είναι η πιστη μου! Την κακοδοξία και τον φανατισμό στηλιτεύω, που μπαίνουν παντού, ακόμα και στην Εκκλησία μας… Τους λύκους καταγγέλλω, αυτούς με τον «ορθόδοξο» μανδύα.
Χριστοφορος Παπαδοπουλος
Αν ησουν καλος Χριστιανος θα ησουν στους Χαιρετισμους της Παναγιας!! Αν σε πειραζει το Ρασο τοτε εισαι κοντρα με τον Χριστο που αφησε τους Αποστολους , αυτοι αλλους και ουτω καθεξης και φτασαμε σημερα!! Δεν μπορουμε να κρινουμε αυτους εκτος απο κραυγαλεα φαινομενα παραβιασης των Κανονων των Αποστολων και των Αγιων Πατερων μας!! Εσυ πηρες μια σκουπα και σαρωσες τα παντα!!!
Panagiotis Michalopoulos
Μόλις επέστρεψα από τους χαιρετισμούς, και μάλιστα σε μοναστήρι της μητρόπολης Μεσογαίας, στο Κορωπί! Δεν με κράτησαν εκεί! Είναι γυναίκειο το μοναστήρι! Χα! Ήταν διάσημη καλλιτέχνης στα νιάτα της η ηγουμένη! Εγώ, σαν ιεραπόστολος, σαν Αναγνώστης και κατηχητής ανήκω σε άλλο μοναστήρι, σε αντρικό μοναστήρι με αγιορείτικο τυπικό… Στην Πάρο!
Panagiotis Michalopoulos
Θέλεις να πάρω στα αλήθεια σκούπα κ. Χριστόφορε! Δεν θέλεις! Γιατί τότε θα σου παρουσιάσω αναλυτικά όλα τα εγκλήματα των «ορθόδοξων» χριστιανών που δεν ήταν μόνο μερικοί ναοί που λες ότι καταστράφηκαν, αλλά ήταν φρικτά εγκλήματα, αναρίθμητα εγκλήματα, τόσο άγρια, μπροστά στα οποία αυτά των Τζιχαντιστών σήμερα δεν είναι τίποτε. Είναι πρόσκοποι οι τζιχαντιστές, μπροστά σε εκείνα τα τέρατα! Μη ξύνεσαι λοιπόν φίλε!
Χριστοφορος Παπαδοπουλος
Ναι για παρε αυτη την σκουπα για τους Ορθοδοξους!!! αντε βγαλε τον πραγματικο σου εαυτο !! γιατι κρυβεσαι;; περιμενω!!
Panagiotis Michalopoulos
κ. Χριστοφορε Παπαδοπουλε! Σου έλαχε η μεγίστη τιμή, να συνομιλείς με ένα εκκλησιαστικό πρόσωπο. Με τον Παναγιώτη Μιχαλόπουλο, ενεργό και τιμημένο μέλος της Εκκλησίας -από τα νιάτα του. Αναγνωρισμένο ιεραπόστολο συνεργάτη του αγίου Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη. Παλαίμαχο κατηχητή, πτυχιούχο της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Με εξαιρετικό έπαινο -προς το πρόσωπο του (για ένα εκκλησιαστικό του βιβλίο) από τον προηγούμενο οικουμενικό πατριάρχη! Συνομιλείς, με έναν κληρικό, αφού ο Παναγιώτης Μιχαλόπουλος έχει χειροθετηθεί Αναγνώστης, με τον πιο επίσημο και λαμπρό τρόπο!
Χριστοφορος Παπαδοπουλος
Τιμη μου θα ηταν αν ησουν ανθρωπος του Χριστου και οχι ο κατακριτης της Ορθοδοξιας!!! Τον πατερα Αυγουστινο τον ξερω απο παιδακι που πηγαινα στην οδο Μαινανδρου οταν κυρητε καθε Τεταρτη η Κυριακη!! Μακαρι να ησουν πνευματικο του παιδι!! Περιμενω να μου γραψης τα εγκληματα των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ!!!

Panagiotis Michalopoulos
Ο φίλος κ. Χριστόφορος Παπαδόπουλος, ο «ορθόδοξος», να πούμε… Έχει μια πραγματικά «ορθόδοξη» εικόνα στο φωτογραφικό άλμπουμ του, στο λογαριασμό του στο Facebook! Χα!
Εδώ λοιπόν βλέπετε την αγία τριάδα τάχα, που δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας γέρος που κάθεται στα σύννεφα σαν τον Δία, ένας νέος με χίπικη εμφάνιση που κάθεται κι αυτός στα σύννεφα, σαν τον Απόλλωνα… Και οι δυο πατάνε πάνω στη Γη (σαν ένα είδος άσκησης με μπάλες για τα κουρασμένα πέλματα των ποδιών). 
Και από πάνω τους, πετάει το κατοικίδιο τους, ένας παπαγάλος… όχι – όχι, …περιστέρι είναι! 
Στο μεταξύ, αυτός ο μακρυμάλλης νέος, χαρακτηριστικός τύπος σταρ του Χόλυγουντ (και όχι Γαλιλαίος, ή Ιουδαίος), κουβαλάει και έναν Σταυρό στη πλάτη! Είναι ο Σταυρός που τάχα βρήκε η αγία Ελένη, ο σταυρός που η Εκκλησία το «γωνιακό μαγαζί», τον κυκλοφορεί σε εκατομμύρια κομματάκια «τίμιου ξύλου»! Χα! 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1583199091915788&set=pb.100006771378651.-2207520000.1425671606.&type=3&theater
Χριστοφορος Παπαδοπουλος
Φανερωθηκες σατανα τελικα!! Δεν αντεχει κανενας τον Τιμιο Σταυρο!! 
Απ' ολα.του χρονολογιου μου αυτο βρηκες ;;;
Πηγαινε να μετανοησης και για 40 μερες Εξορκισμους!!! Εχεις δαιμονισμο!!!
Panagiotis Michalopoulos
https://www.facebook.com/maria.papagewrgiou.7/posts/611849872278903

Δεν υπάρχουν σχόλια: