Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Η... «έξυπνη κάρτα», στο "Freepen.gr"! (Και τι τον θέλεις τον σταυρό στη κάρτα; Για να τον έχεις στην κωλότσεπη και να τον τιμάς με πορδές;)

 Και τι τον θέλεις τον σταυρό στη κάρτα; 
Για να τον έχεις στην κωλότσεπη και να τον τιμάς με πορδές;
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο χρήστης Freepen.gr κοινοποίησε ένα σύνδεσμο
8 ώρες πριν
ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos
Η... «έξυπνη κάρτα»!
http://xairete.blogspot.gr/2015/02/blog-post_395.html

Panagiotis Michalopoulos

Κατ΄αρχή οι κάρτες σχεδιάζεται να δοθούν σε άπορους, φτωχούς, άνεργους, ώστε να έχουν πρόσβαση σε αγαθά και κοινωνικές υπηρεσίες, αλλά πιθανώς και πιστωτική δυνατότητα (π.χ. για ηλεκτρικό ρεύμα, για νοσοκομειακή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κ.λπ.)
Ευλογημένη θα είναι αυτή η κάρτα.
Και όσοι αντιδρούν, τι θέλουν, να λιποθυμούν από την ασιτία τα παιδάκια στα σχολεία, να κόβεται το ρεύμα σε πολύτεκνες οικογένειες και να μην έχουν φάρμακα οι ασθενείς για να γίνεται το καπρίτσιο κάποιων ρασοφόρων;

Οι κάρτες, τραπεζικές, πιστωτικές, του πολίτη, ταυτοτήτων, υπηρεσιακές κ.λπ., με τσιπάκια, με barcodes (γραμμωτούς κώδικες), με μαγνητικές ταινίες, δεν εμπλέκονται με κανένα τρόπο με την εκκλησία και την πίστη. Και όσοι τις εμπλέκουν, ταλαιπωρούν και παραπλανούν άδικα ένα λαό επί δυο τουλάχιστον δεκαετίες. Σε γραμμωτούς κώδικες, κάρτες, τσικάκια, μαγνητικές λωρίδες δεν υπάρχουν αντίχριστοι, δυσώνυμοι αριθμοί 666 ως χαράγματα του θηρίου και του αντιχρίστου. Όλοι μας πλέον χρησιμοποιούμε συσκευασίες με barcodes στα super-markets, στα φαρμακεία, στα εισιτήρια, και κάρτες σε Τράπεζες, πιστωτικές, ταυτοτήτων Υπηρεσιών, προσέλευσης κ.λπ. Όσο κι αν μας φοβέριζαν οι γεροντάδες με τα βιβλία της Relfe ότι μέσα στα τσιπάκια και στους γραμμωτούς κώδικες είναι ο "αντίχριστος" και το "666", ούτε αντίχριστος ούτε 666 υπάρχει (το απέδειξε ο ΙΚ αλά και να υπήρχε 666 ουδεμία σχέση έχει με το χάραγμα σε χέρι ή μέτωπο) και το μόνο που έμεινε είναι η ανοησία και κακοδαιμονία τους και η αφέλεια εκείνων που τους ακολουθούν.
Αν οι γεροντάδες άφηναν από το 1997-98 το Κράτος να εφαρμόσει τις ηλεκτρονικές Ταυτότητες και την Κάρτα του Πολίτη, τότε, με τις ηλεκτρονικές διασταυρώσεις θα είχε πιαστεί το μαύρο χρήμα και τα αδήλωτα εισοσήματα και περιουσιακά στοιχεία και δεν θα είχαμε φτάσει σε μνημόνια και Τρόικα.
Δυστυχώς άρχισαν πάλι οι διαμαρτυρίες, από ρασοφόρους! Να μην δοθούν, λένε, κάρτες στους πολίτες.
Ο Σύριζα οφείλει να φέρει την Κάρτα του Πολίτη όχι μόνο για τους πτωχούς αλλά για όλους - και για τους ρασοφόρους.
1) Να γίνουν μέσω κάρτας ηλεκτρονικές διασταυρώσεις εισοδημάτων και πεσριουσιών, πόθεν έσχες και φορολόγηση. Ακόμα και σε ρασοφόρους.
2) Υποχρεωτικά να αγοράζουμε αγαθά και υπηρεσίες για ποσά άνω των 5 ευρώ, μόνο μέσω τραπεζικής κάρτας! Όχι με μετρητά. Μόνο έτσι θα φορολογηθούν και οι φοροφυγάδες και οι λαθρέμποροι και γενικά όσοι διακινούν μαύρο αδήλωτο χρήμα.
(ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ)
Panagiotis Michalopoulos 

Η κάρτα του πολίτη έχει τσιπάκι. Αν μέσα στο τσιπάκι αυτό υπάρχει ο 666, τότε υπάρχει και στο τσιπάκι του κινητού, αλλά και στον υπολογιστή, που έχει πλήθος από τσιπάκια. Οπότε, πετάχτε τα όλα.
Αλλά, δυστυχώς για τους αμετανόητους και τους ευκολοφάνταστους, τα τσιπάκια αυτά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να δουλέψουν με το 666, όση προσπάθεια και θέληση να έχει κάποιος.
(ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ)

Μιχαλης Δημητριαδης

Εσυ εδω ρε φιλε Panagiotis Michalopoulos, τι παριστανεις???? Τον διαφημιστη της καρτας??? Αμα την θελεις τοσο πολυ παρτηνε για παρτυ σου!!! Αν εσυ εισαι τυφλος γιατι οδηγεις και τους αλλους στον γκρεμο??? Πανε χτηπα το κεφαλι σου σε καποιο τοιχο μπας και συνεθλεις λιγο!!!!
Panagiotis Michalopoulos

Αυτή Μιχάλη, φαίνεται ότι είναι δίκη σου συνηθεια… Το να χτυπάς δηλαδη το κεφάλι σου στον τοίχο… Και το βλέπουμε αυτό με το σπίτι σου, στη φωτο του προφίλ σου! Χα!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=829039813799104&set=a.355354641167626.74137.100000792807897&type=1&theater

Θεοδωρος Νιτσοτολης

Ρε Panagiotis Michalopoulos, μονο το 666 βλεπεις εσυ και κολλησες? Την Ελληνικη σημαια δεν τη βλεπεις που λειπει ο σταυρος? Αυτο δεν σε πειραζει καθολου και σε πειραζει το 666???
Panagiotis Michalopoulos

Λάθος κάνεις φίλε, Θεοδωρος Νιτσοτολης! Δεν με πειράζει το 666. Αυτό λέω! Για εμένα δεν είναι τίποτε το 666, το οποίο άλλωστε δεν έχει και καμία σχέση με τις κάρτες αυτές.
Εσύ τώρα πάλι, γιατί χτυπιέσαι για το σταυρό στη κάρτα; Σαν παλαιοημερολογίτης να πούμε; Σαν εθνικιστής της χρυσής αυγής; Σαν ένας απλός πατριώτης; 

Και τι τον θέλεις τον σταυρό στη κάρτα; Για να τον έχεις στην κωλότσεπη και να τον τιμάς με πορδές;
Mariana Tsantali
Ποιο 666 τι είναι 3 ίδιοι αριθμοι και τι δουλειά έχει ο θεός μαυτο!!!! Να είστε σίγουροι δεν ασχολείται με πρόβατα !!
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=808847529153246&id=253983294639675


ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Kerasia Stoforou
εσυ οτι σου ειναι χρησιμο στην πισω τσεπη το βαζεις,αλλου τσεπες δεν εχεις,
καληνυχτα
Panagiotis Michalopoulos
Δεν έχετε και πολύ άδικο! Στην πίσω τσέπη, εκτός από το ότι μπορεί να πορδο-κλαστεί, υπάρχει κίνδυνος ακόμα και να τσακιστεί η κάρτα, -στο κάθισμα π.χ., και να της χαλάσει το τσιπάκι της. 
Πιο ενδεδειγμένο μέρος, και πιο κυριλέ να πούμε, θα ήταν ένα μικρό τσαντάκι! Μαζί με το πορτοφόλι με τα χρήματα, και ο σταυρός… Μαζί και με τα προφυλακτικά για ώρα ανάγκης -στο τσαντάκι, και ο σταυρός μαζί! 
Ας έχουμε δε μαζί στο τσαντάκι (σαν καλοί χριστιανοί) και μια εικόνισα του Παΐσιου, έτσι για να τα προστατεύει και τα δυο: και την κάρτα να είναι γερή -ατσαλάκωτη, και τα προφυλακτικά ασφαλή -αδιάτρητα στη χρήση! Χα!
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/852438644818816

4 σχόλια:

stavroula είπε...

Η καρτα ειναι για τους απορους οπως και στις ΗΠΑ, απ το ταμειο προνοιας "Well fair".
Ασ σταματησουν τελος παντων οι παρανοιες αρκετα πια με ολους τους παρανοικους

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ευχαριστούμε θερμά για το σχόλιο Σταυρούλα!
Καληνύχτα στη Βιρτζίνια! Χαίρετε!

stavroula είπε...

welfare...
θα ελεγα... με το σθμπαθειο.


Long day at work :P

P. MICHALOPOULOS είπε...

:P