Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Καλημέρα, καλό Σ/Κ… (στην υγειά σας, κοπιάστε!) Χαίρετε!

Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

Αποκάλυψη: Μια και μόνη μαλακία ιεροψαλτική, αναδεικνύει την ορθόδοξη εκκλησία μας… ακόμα πιο μαλακισμένη, ακόμα πιο αιρετική, ακόμα πιο πούστικη, και παπικά καβαλημένη -με τα μάτια της πεταγμένα έξω!


Ξανά στην εφημερίδα «Αυγή», ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε! (δείτε το νέο σκίτσο του)


Καληνύχτα, καλό ξημέρωμα, καλό Σ/Κ… Χαίρετε!


Δεισιδαιμονίες (Κατάρα προς την μητέρα και το νήπιο, από τον ιερέα εκτοξευμένη...)


Πού οδηγεί αυτό το στοιχειωμένο γεφύρι; Στο στοιχειωμένο εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας, στη Βάστα Αρκαδίας –περιοχή του μητροπολίτη Φούντα;


Χαιρετίσματα λοιπόν, στην «Εκκλησία»!.. (Μιλάμε δηλαδη για μια άλλη Εκκλησία! Όχι για την Εκκλησία του Χριστού, αλλά για την Εκκλησία της Μαρίας! Αυτής με τα κίτρινα…)


Ποιος Χριστός, πια Εκκλησία; Σιγά – σιγά θα μας πουν ότι μόνο μια καλή μαλακία (εννέα φορές επαναλαμβανομένη) κάθε μέρα, σώζει! Χα! (Εννέα σωτήριες ευχές στην...άϋλη Παναγία)


Εσείς, γιατί δεν βγήκατε καθόλου έξω από το σπίτι σήμερα; Μόνο επειδή ψιχαλίζει, ή και επειδή είναι Παρασκευή και έχει και 13 ο μήνας;


Περιοδικό «Χάι»: Προφητεία σοκ του αγίου Παϊσίου για τον Βαρουφάκη!


Καλημέρα… Στην υγειά σας… Κοπιάστε! Χαίρετε! (Παρασκευή και 13 σήμερα. Γι αυτό, μαζί με τον καφέ και το γλυκό, προσφέρουμε εκτάκτως και ένα μπεγλέρι… Έτσι για γούρι, αφού δεν έχουμε κάτι σε κομποσκοίνι, να πούμε!)


Ο παπικός χρυσός… Εεεε… Χριστός!


Εδώ Αθήναι! Καλό σας απόγευμα, καλό βράδυ, Χαίρετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: