Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Νόμιζε ότι ήταν ο... Σαμαράς: Ο μητροπολίτης Ιερεμίας προσέβαλε την Πρόεδρο της Βουλής - H Ζωή, τον έβαλε στη θέση του αποχωρώντας από τον ναό!

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Προσοχή! Ο Δεσπότης δαγκώνει! (Μητροπολίτης Ιερεμίας vs Κωνσταντοπούλου.)


Διαβάζω:
Νόμιζε ότι ήταν ο... Σαμαράς: 

Ο μητροπολίτης Ιερεμίας προσέβαλε την Πρόεδρο της Βουλής - H Ζωή, τον έβαλε στη θέση του αποχωρώντας από τον ναό!
http://www.koutipandoras.gr/article/133973/nomize-oti-itan-osamaras-o-mitropolitis-ieremias-prosevale-tin-proedro-tis-voylis-h

ΣΧΟΛΙΑ:
Aleksandros Xristina Diamantopoulos
[….)
Panagiotis Michalopoulos
Δεν χρειάζεται να βλαστημάς, Aleksandros Xristina Diamantopoulos!
Αν είναι τρελός ο δεσπότης, που είναι διότι τον γνωρίζω προσωπικά από τα νιάτα του, δεν σου φταίει ο Χριστός. Άλλωστε και η Ζωή, δεν είναι άθεη αφού έκανε θρησκευτικό γάμο. Επίσης πήγε σε ένα μνημόσυνο με εθνική και πολιτική σημασία σαν πολιτικό πρόσωπο που είναι, και δεν πήγε απλά σε μια εκκλησία να προσευχηθεί σαν θεούσα ώστε να χρειαστεί να πάει νωρίς από το πρωί μαζί με τον καντηλανάφτη. Αυτό έπρεπε να το σεβαστεί ο παπάς, να σεβαστεί ότι στο πρόσωπο της Ζωής προσβάλει τον κάθε κοινό απλό πιστό, προσβάλει και έναν θεσμό της Πολιτείας! Πολύ καλά έκανε λοιπόν και η Ζωή, και αποχώρησε διαμαρτυρομένη γυρίζοντας του την πλάτη της.
Μαρία Θεοφανούδη

Ν' ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΔΕΣΠΟΤΑ !!! Κ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ !!!
Panagiotis Michalopoulos
Αν εκτός από τρελός δεν ήταν και αρχιμαλάκας, αλλά ένας σωστός Επίσκοπος δεν θα φερόταν έτσι! Θα έφευγε αν ήθελε, ή θα έκλεινε την πόρτα της εκκλησίας. Περίμενε όμως να εκδικηθεί για αυτήν την δεκάλεπτη καθυστέρηση για να βρίσει τη Ζωή και τους άλλους πολιτικούς ότι είναι τάχα άθεοι, ότι δεν εκκλησιάζονται και όλες αυτές τις πουστιές και παπαριές που είπε και έκανε. Ανάξιος!
Σχολιαστής
Νόμιζε ότι ήταν ο... Σαμαράς !
Panagiotis Michalopoulos
Ο Σαμαράς πήγαινε καθυστερημένος στις δοξολογίες, και ούτε που εκκλησιαζόταν νωρίτερα! Και το παπαδαριό τον υποδέχονταν σαν θεό με κωδωνοκρουσίες και μετάνοιες! Μόνο πίπα δεν του έκαναν εκεί μέσα!
Σχολιαστής
Ο ναός δεν είναι αίθουσα τελετών. Η Ζωή, έπρεπε να προσέλθει έγκαιρα στο μυστήριο. Και είναι απαραδεκτο αυτό που λες ότι είναι μαλάκας ο σεβασμιότατος!
Panagiotis Michalopoulos
Μάλλον κι εσύ μαλάκας θα είσαι, αν στο μνημόσυνο πας για να προσευχηθείς για τη σωτηρία της ψυχής του μακαρίτη, πιστεύοντας ότι αυτή η προσευχή σου μαζί με τα λόγια του παπά -τα κόλλυβα και τα λιβάνια και τα κεριά, θα λειτουργήσει μαγικά! Και τρελός, και μαλάκας, και αιρετικός και διαπλεκόμενος με το παπαδομάγαζο που πουλάει συγχωροχάρτια!
Σχολιαστής
Προσέχετε πώς μιλάτε! Με παπά ξεκινήσατε, και με παπά θα τερματίσετε!
Panagiotis Michalopoulos
Τρελός παπάς σε βάφτισε!

 Προσοχή! Ο Δεσπότης δαγκώνει!
Persa Paulidou
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΠΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΠΑ ΓΑΜΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΥΛΙΑΑΑΑ
Panagiotis Michalopoulos
Πέρσα! Οι δεσποτάδες, έχουν ορκιστεί αγαμία! Δεν την κάνουν -ενεργητικά τουλάχιστον, αυτήν την πράξη! Κατ εξαίρεση, μόνο παθητικά! Επίσης η Εκκλησία δεν είναι αντίθετη με την Αριστερά. Διάβασε ευαγγέλιο και θα δεις ότι και ο Χριστός αριστερός ήταν στον κοινωνικό και στον οικονομικό τομέα.
https://www.facebook.com/HOTDOCMAG/posts/809892895767172
ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ: 
Γιαννης Α. Μαλταμπες
κύριε Μιχαλόπουλε με έχετε πολύ μπερδέψει. Εσείς τι ακριβώς πιστεύετε; Δεν έχω πρόβλημα με ο,τιδήποτε είναι αυτό αλλά επειδή με ενδιαφέρει απλώς να γνωρίζω κάθε άποψη που μπορεί και να συμφωνώ μαζί της, αν γίνεται και δεν σας ενοχλώ, όποτε μπορέσετε θα ήθελα να σας ακολουθήσω στην πραγματικά εντελως άγνωστη σε μένα κοσοθεωρια σας. Διάβασα αρκετά από τα γραπτα σας στο "χαίρετε" αλλά πιο πολύ μπερδεύτηκα. Συγχωρείστε με μπορεί να φταίει η ελλειπής γνώση μου, αλλά πραγματικά σας παρακαλώ όποτε μπορείτε θα μου ήταν πολύ χρήσιμο να κατανοήσω όσα λέτε και ποια είναι η συνισταμένη τους. Ευχαριστώ πολύ. 18 λεπτά · Μου αρέσει! 
Panagiotis Michalopoulos
Αγαπητέ φίλε, αναγνωρισμένε δικηγόρε και γνωστέ πολιτευτή του ΛΑΟΣ κ. Γιάννη Α. Μαλταμπέ, χαίρετε! Λυπάμαι που έχετε μπερδευτεί, και δεν μπορείτε να καταλάβετε τι πιστεύω. Δεν είμαι πάντως 12-θεϊστής, και δεν ψηφίζω ΛΑΟΣ. Συγχωρέστε με γι αυτό, άλλα σας διαβεβαιώνω ότι ούτε και κανένα άλλο κόμμα ψηφίζω διότι σαν ορθόδοξος χριστιανός δεν εκφράζομαι από κανένα, είμαι λοιπόν ακομμάτιστος αν και πολιτικοποιημένος πολίτης. Αυτή είναι η πραγματικά εντελώς άγνωστη σε εσάς κοσμοθεωρία μου. Επίσης δεν είμαι διαπλεκόμενος με το γωνιακό μαγαζί της Εκκλησίας και έτσι δεν έχω αγκυλώσεις στο να λέω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια! Ούτε και πολιτικός είμαι, ώστε να έχω ανάγκη να προσκυνώ το αδελφάτο, την ομοφυλοφιλική δεσποτική εκκλησία της Ελλάδος για να εισπράττω ψήφους χριστιανο-φασιστών ή ευσεβώς βλαμμένων εκκλησιαζομένων. Για όποια άλλη διευκρίνηση, είμαι ευχαρίστως στη διάθεση σας.
Γιαννης Α. Μαλταμπες
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση ανταπόκριση, δεν εννοούσα πολιτικά ή κοινωνικά - αν και αυτά σε μια κοινωνία που θέλει να είναι συνέχεια της Αθηναϊκής Δημοκρατίας - θα έπρεπε να μας απασχολον αφού το λευκό και η αποχή δεν θα επιτρέπονταν. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η Κοσμοθεωρία Σας όσον αφορά τον ΘΕΟ και την σχέση Του με τον ΧΡΙΣΤΟ ή όχι, ανεξάρτητα από την Εκκλησία ή Δόγματα ή αντιπαραθέσεις κλπ. Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ.
Panagiotis Michalopoulos
1. Δεν ξέρω αν λέγεται και κοσμοθεωρία η πιστη η ορθοδοξία, ή αν είναι περισσότερο αποκάλυψη και βίωμα. Τώρα τι συμβαίνει στον μικρό κόσμο γύρω μου τον εκκλησιαστικό, τον χώρο των θρησκευόμενων συνάνθρωπων μου, ίσως και να έχω αρχίσει να καταλαβαίνω κάπως περισσότερο, τώρα, με όλες αυτές τις εμπειρίες που έχω από παιδάκι στην εκκλησία μέχρι σήμερα στα 70 μου.
Αυτές τις εμπορίες τις καταθέτω συχνά τελευταία, όταν μου δίνεται η αφορμή από την επικαιρότητα, τις καταθέτω προβληματισμένος πάντα αλλά και για να προβληματίσω τους συνομιλητές μου και να βγάλουμε μαζί κάποιο όσο το δυνατόν πιο σωστό συμπέρασμα.
2. Αυτό που λέτε τώρα «Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η Κοσμοθεωρία Σας όσον αφορά τον ΘΕΟ και την σχέση Του με τον ΧΡΙΣΤΟ ή όχι, ανεξάρτητα από την Εκκλησία ή Δόγματα ή αντιπαραθέσεις κλπ.», τι είναι; 

α) Άλλο Χριστός, και άλλο θεός; Απαντώ: Όχι βέβαια, και εσείς τα ξέρετε καλύτερα! 
β) Τι θα πει «ανεξάρτητα από την Εκκλησία ή Δόγματα»; Διχασμένες προσωπικότητες θα γίνουμε; Αν ανήκουμε στην Εκκλησία, στην ορθοδοξία, δεν μπορεί να πιστεύουμε σε αυτήν κάθε Κυριακή παρέα με τους χριστιανούς της ενορίας στη λειτουργία, και τις άλλες μέρες να συναγελαζόμαστε με ομάδες, κόμματα, οργανώσεις σκοτεινές, -με άλλες θεωρίες!
Σας πληροφορώ ακόμα προς διαφώτιση σας ότι εκτος από το «χαίρετε» έχω άλλα 20 ιστολογία.
Panagiotis Michalopoulos

ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ
Άγιο Φως
Άννα, μη κλαις! (Προς πονεμένους)
Αγία Γραφή
Αγιογραφίες
ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ
Δαρβινισμός
Δεισιδαιμονίες
ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
Ιερώνυμος, ο Βου.
ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Καλόγερος Παΐσιος
Λείψανα
Νίκος Καζαντζάκης
Νεο-Ειδωλολάτρες
Οικογενειακός
Παναγιώτης Μιχαλόπουλος
Παντελεήμονας: Ο Άγιος Κορυδαλλού!
Παπική Εκκλησία
Ρασοφόροι
Στολές Δεσποτικές
ΥΜΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΜΑΤΑ
Χιουμοριστικά
ΧΑΙΡΕΤΕ

Γιαννης Α. Μαλταμπες
Μπορούμε δηλαδή να έχομε μια από κοντά και σε συνεχή και μόνιμη βάση κουβέντα;; εγώ θα έρχομαι να μου λύνετε απορίες ή να με καθοδηγείτε. Θα αρχίσω να εντρυφώ στα υπόλοιπα ιστολόγια που στηρίζετε.
Panagiotis Michalopoulos

Χαρά μου και τιμή μου να συνομιλούμε φίλτατε! Και εδώ, και στο μπλογκ… Και τα τηλέφωνα μου τα ξέρετε…
Μόνο στο μπλογκ «χαίρετε», έχω 19.000 αναρτήσεις, αυτό είναι και το κύριο ιστολόγιο μου, η ναυαρχίδα να πούμε… Τα άλλα, είναι… βαρκούλες να αρμενίζουνε!
Όπως βλέπετε γράφω, γράφω… Και έχω την αίσθηση έτσι, ότι δεν αφήνω καμιά σκιά για το τι πιστεύω… Και λυπάμαι μετά, όταν κάποιοι εξακολουθούν να μπερδεύονται!
Καλό σας βράδυ!

https://www.facebook.com/yiannismaltabes/posts/491606374311483?pnref=story
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Κωνσταντοπούλου: Προανήγγειλε επανασύσταση της επιτροπής για τις γερμανικές αποζημιώσεις
Επανασύσταση της διακομματικής επιτροπής για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων προανήγγειλε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά την επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε στο μνημείο για τους 212 εκτελεσθέντες από Γερμανούς κατακτητές στις 24 Φεβρουαρίου 1944, στις Βίγλες Μαλλωτά Μεγαλόπολης.
Κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε, η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε: «υπάρχει ένα απαράγραπτο χρέος προς την πατρίδα μας, την ελευθερία και τη δημοκρατία. Και αυτό το χρέος δεν μπορούν να το ξεχνούν και δεν μπορούν να το διαγράφουν ιδίως εκείνοι που επικαλούνται άλλα χρέη, που δεν έχει καν ακόμη αποδειχθεί ότι είναι νόμιμα και καταβλητέα».
Ακόμα, η πρόεδρος της Βουλής επισήμανε ότι «τιμούμε εκείνους που θυσιάστηκαν, όχι μόνο με το να τους μνημονεύουμε, αλλά και με το να τους δικαιώνουμε με την καθημερινή πράξη και στάση, με το παράδειγμα και το υπόδειγμα της ζωής μας».
http://www.kontranews.gr/politiki/item/45499-kwnstantopoulou-epitrophs

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Προσοχή! Ο Δεσπότης δαγκώνει!

4 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Διαβάζω:
Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Δέσμευση του Κοινοβουλίου η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων» (VIDEO)

Το "παρών" στο μνημόσυνο για τους 212 Έλληνες πατριώτες που εκτελέσθηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στη θέση «Βίγλες» Μαλλωτά Μεγαλόπολης, έδωσε η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Κάνοντας εκτενή αναφορά στο ζήτημα του γερμανικού χρέους προς τη χώρα μας, η κα Κωνσταντοπούλου ανέφερε:
"Είναι απαραίτητη και απαράγραπτη η δέσμευση του Ελληνικού Κοινοβουλίου να διεκδικήσει για λογαριασμό του Ελληνικού λαού την αποζημίωση και την αποκατάσταση για τις θηριωδίες, για τις καταστροφές και τις ανθρωποκτονίες που συντελέστηκαν επί Χιτλερικής ναζιστικής κατοχής. Την αποπληρωμή του κατοχικού δανείου και την επιστροφή των κλεμμένων αρχαιολογικών θησαυρών."
Δείτε το video:

http://www.toxwni.gr/ellada/item/41088-video-z-konstantopoylou-desmefsi-tou-koinovouliou-i-diekdikisi-ton-germanikon-apozimioseon

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΧΩΡΩΦΥΛΑΚΑΣ?
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΙΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΚΗ ΚΑΙ ΗΡΩΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΜΗ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΥ ΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ...
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙ ΩΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΡΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΕΣ ΤΗΣ (ΑΚΡΟ)ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΞΕΧΝΑΝΕ:
"ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩ ΘΕΩ"

P. MICHALOPOULOS είπε...

Metropolitan-Jeremiah-Fountas (113 αναρτήσεις) ΕΔΩ:

http://xairete.blogspot.gr/search/label/Metropolitan-Jeremiah-Fountas

P. MICHALOPOULOS είπε...

Metropolitan-Jeremiah-Fountas-Trifasikos (12 αναρτήσεις) ΕΔΩ:

http://xairete.blogspot.gr/search/label/Metropolitan-Jeremiah-Fountas-Trifasikos