Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Καταρρίπτεται – Προφητεία Αγίου Παϊσίου για τον Τσίπρα.

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Καταρρίπτεται – Προφητεία Αγίου Παϊσίου για τον Τσίπρα.
Πανικός στο διαδίκτυο με δημοσιεύματα που μιλάνε για προφητεία του Αγίου Παϊσίου για την εκλογή του Τσίπρα, αλλά πως ξεκίνησε αυτή η ιστορία;
Πιστεύω πως όλοι γνωρίζουν το θέμα της “προφητείας” για τον Τσίπρα, αλλά ας δούμε δύο τυχαία δημοσιεύματα, σαν παράδειγμα.
1.
Άγιος Παΐσιος: Tι είχε πει για τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Τσίπρα και βγήκε αληθινό
Η προφητεία του Άγιου Παΐσιου λέει, “οι Φραγκολεβαντίνοι θα φοβηθούνε και θα ταραχθούν από την «κοφτερή ανατολή» που θα ανατείλει στην πατρίδα μας.”
Η κοφτερή ανατολή στα αγγλικά λέγεται «sharp east» δηλαδή «Σαρπιστ», που αν το διαβάσεις ανάποδα είναι “Τσίπρας”

2.
ΣΑΡΠΙΣΤ προφητευμένο!
Έψαξα λοιπόν μήπως η προφητεία που κυκλοφόρησε του Αγιου Παίσιου ήταν ψεύτικη.

Όπως έγραψα παραπάνω πολλοί χρήστες κατάλαβαν ότι τα δημοσιεύματα, είναι αναληθή και ποτέ ο Άγιος Παΐσιος δεν ξεστόμισε αυτή την “προφητεία” και πουθενά δεν είναι καταγεγραμμένη.
Αν ψάξεις λίγο στο διαδίκτυο θα βρεις ότι η “προφητεία” είναι ένα αστείο – σάτιρα του Τζίμη Πανούση σε συνέντευξη. monopoli.gr Δείτε και το βίντεο της συνέντευξης, ΕΔΩ στο δεύτερο λεπτό.

Αλλά η φάρσα της “προφητείας” δεν πρέπει να ξεκίνησε από τον Τζίμη Πανούση.
Τα παλιότερα δημοσιεύματα που υπάρχουν στο διαδίκτυο (Φεβρουάριος 2013) έχουν αρχική πηγή το sarotiko.blogspot.gr που έχει διαγραφεί και τώρα μας γράφει στα ταϊλανδέζικα για κινητά και υπολογιστές. Αυτό μπορεί να συμβεί, γιατί αν διαγραφεί ένα blogg μετά από λίγο είναι πάλι ελεύθερο να το πάρει κάποιος άλλος, που ίσος θα θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάταξη που έχει το blog στη google.
Αμέσως μετά το δημοσίευμα από το sarotiko.blogspot.gr, στις 10 Φεβ. 2013 το blog tofanari.blogspot.gr κατέρριψε την ψεύτικη προφητεία και ανάρτησε το παρακάτω άρθρο.
Αισχρό δημοσίευμα που χρησιμοποιεί τις προφητείες του γέροντα Παΐσιου για να προώθηση τον Αλέξη Τσίπρα αποκαλώντας τον Μεσσία…. !!!
Αυτό το αισχρό δημοσίευμα που προσβάλει την νοημοσύνη μας αλλά και τον ίδιο τον  γέροντα Παΐσιο αναρτήθηκε από το Sarotico. [...]

Υ.Γ.  
Το Sarotico εκτός από μπλογκ προωθεί επίσης  την εφημερίδα news η όποια ασχολείται ως επί το πλείστον με θέματα Gossip και ελαφριάς επικαιρότητας. 
Η εικόνα που χρησιμοποιήθηκε από το blog sarotiko είναι η παρακάτω.
Ὁ Γέροντας τὸ 1983 στὴ Σουρωτὴ εἶχε ἀναφέρει συγκεκριμένα: 
«Τὰ χρόνια ἐκεῖνα, τόσο ἀπογοητευμένος θὰ εἶναι ὁ κόσμος ἀπὸ τοὺς πολιτικοὺς τῶν δύο μεγάλων κομμάτων, ποὺ θὰ τοὺς σιχαθεῖ καὶ θὰ τοὺς διώξει καὶ θὰ ζητήσει στὴ θἐση τους νὰ ἔρθει ὁ Βασιλιάς. Κι ἐκεῖνος δὲ θὰ ἀρνηθεῖ τὸ κάλεσμα τοῦ λαοῦ. Θὰ τὰ οἰκονομήσει ὅλα ὁ καλὸς Θεός μας.»
(βιβλίο «ΜαρτυρίεςΠροσκυνητῶν», B” Τόμος, 2η Έκδοση, σελ. 371). από το agiotokos-kappadokia.gr

Σύμφωνα με την παραπάνω μαρτυρία, ο Άγιος, μόνο τον Τσίπρα δεν περίμενε.
Ανυπόστατα δημοσιεύματα με ψευτοθαύματα και φανταστικές προφητείες, μόνο καλό δεν κάνουν στην πίστη και τη θρησκεία μας.
Έτσι τα δημοσιεύματα που μιλούν για την συγκεκριμένη προφητεία του Αγίου Παϊσίου, καταρρίπτονται και θα κλείσω το άρθρο με μια δική μου προφητεία:
Θα έρθει καιρός που θα διαβάζετε άρθρα στο διαδίκτυο και θα είναι σα να μην διαβάζετε.
http://ellinikahoaxes.gr/2015/01/29/agios-paisios-tsipras


ΣΧΕΤΙΚΟ:
Το Χρονικό της Τρολιάς και η Άγνωστη Προφητεία
Αλλά ο διψασμένος για αγίους, θάματα και θεωρίες συνωμοσίας, δεν χρειάστηκε κάτι περισσότερο από μια δημοσίευση στο υπόδειγμα δημοσιογραφίας που ονομάζεται Ελεύθερη Ώρα, ώστε να στείλει την εκπληκτική πρόβλεψη του (προσφάτως ανακηρυχθέντα σε άγιο) Παΐσιου στα πέρατα του κόσμου. Ή μάλλον ΟΧΙ! Χρειάστηκε και κάτι άλλο. Χρειάστηκε και η εκλογή του Τσίπρα ώστε η πρόβλεψη να είναι σιγουράντζα, εκ των υστέρων πάντα! Ορίστε η πρόβλεψη:
http://schrodingers-dragon.blogspot.com/2015/01/trolling-and-the-unknown-prophecy.html 
ΣΧΕΤΙΚA: 
Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Panagiotis Michalopoulos: 1. Άλλος απειλούσε ότι θα με θάψουν κάτω από όγκους χώματος για αυτήν την ασέβεια μου στον άγιο. 2. Άλλος ότι με εμένα θα αναγκαστούν να πάνε φυλακή για φόνο. 3. Ένας τρίτος δε, ότι θα μου ανοίξει μια τρύπα στο κεφάλι!

Μετά τη λύσσα των χριστιανο-φασιστών, η ηρεμία! Μετά από το μπαράζ καθημερινών δημοσιευμάτων (σαν επιδημία, σαν χολέρα) υπέρ του «προφήτη» Παΐσιου τις δυο τελευταίες εβδομάδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: