Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Καλησπέρα σας!

Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

Αυτά λοιπόν, τα νέα…


Διάλογος για τον γ. Παΐσιο, στο facebook, στη σελίδα του Freepen.gr


Και... "Γαία πυρί μιχθήτω"!


ΔΙΑΒΑΖΩ: "Ίδιος, ο πουστης!"


ΟΧΙ


Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 6 το απόγευμα: Όλοι και όλες στο Σύνταγμα!


Μήπως υπήρχε καμιά προφητεία κανονικού αγίου και όχι κομπογιαννίτη - γιαλατζή σαν τον γ. Παΐσιο, που έλεγε ότι αν αγιοποιήσουμε αυτόν τον κωλόγερο (αυτόν της Τρίτης 13 Ιανουαρίου) θα πέσει μετά φωτιά να μας κάψει; Ε;


Αυτή η εικόνα στη Μάντρα Αττικής, δεν είναι απλά μια μαλακισμένη εικόνα της Παναγίας -όπως φαίνεται, ή μια λατέρνα όπως έχει ντυθεί για το καρναβάλι, ή ένας πραγματικός Rastafari -γεμάτος παράσημα… Είναι μεν μια μίνι εικόνα, αλλά συνάμα και μεγάλη σε θαύματα! Χα! (σημειωτέον ότι για το παπαδαριό, μια εικόνα της Παναγίας χωρίς τάματα και διαμαντένια περιδέραια επάνω της, δεν θεωρείται ότι είναι σοβαρή εικόνα μιας σεμνά ντυμένης αλλά μιας γυμνής –τύπου Playboy, μιας δηλαδή τελείως ξεβράκωτης Παναγιάς!)


Το σύνθημα έχει δοθεί. Προετοιμάζονται για μια ρεβάνς αξιοπρέπειας, που οι συμμορίες της Ευρώπης δείχνουν αποφασισμένες να την κερδίσουν με τρόπο ταπεινωτικό σε βάρος των Ελλήνων και προς παραδειγματισμό των λαών ολόκληρης της Ευρώπης...


Χαράς ευαγγέλια, φίλοι και φίλες! Άνοιξε η τύχη μου, σήμερα το πρωί! Έλαβα ένα μήνυμα από το facebook, που μου λέει: «Η Isidora Pasalidou, θέλει να γίνετε φίλοι στο Facebook.


ΔΙΑΒΑΖΩ: Χεράκι-χεράκι Γιούνκερ-Τσίπρας (Πολύ θερμό το κλίμα στην υποδοχή)


Καλημέρα σας… Κοπιάστε! Χαίρετε!


Σχολιάζει σχετικά με τα εθνικά μας θέματα, ο εκλεκτός συνεργάτης του ιστολογίου μας «χαίρετε»:


Απτόητος ο κ. Γιάνης Βαρουφάκης μας… Παρά το ότι οι άγγλοι από χθες σκίζουν τα καλτσόν τους από φρίκη για το casual (χαλαρό, ανέμελο, άνετο) ντύσιμο του στις επίσημες συναντήσεις του… Ο ίδιος συνεχίζει με την ίδια άνεση τις επαφές του, όλο και σε ακόμα πιο υψηλό επίπεδο. (φωτο: Η κυριούλα, είναι η βασίλισσα Ελισάβετ)


koutipandoras.gr


Καληνύχτα, καλό ξημέρωμα! Χαίρετε!

Καληνύχτα, καλό ξημέρωμα! Χαίρετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: