Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Καληνύχτα σας! Χαίρετε!

Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

ροκαλεί πράγματι, με αυτήν την αναφορά του στο... να πληρώνουν φόρο βλακείας όσοι δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι!


Συζήτηση, περί «κωλόγερου Παΐσιου» στο facebook.


Όλοι και όλα, στο άπλετο φως… Του λυκόφωτος, του φεγγαρόφωτος, κλπ! Είδατε τις φωτο; Δεν είναι μαγεία;


Και εγένετο …Παστιτσιακή Εκκλησία! (Τα ριάλια, ριάλια, ριάλια… τα σελίνια μονά και διπλά… τα μονόλιρα, πεντόλιρα και πού `ντα… ο πεζεβέγγης -Βαρθολομαίος, τα έχει στην πούγγα, ω, ωωωω!)


Me chief! You chief?


Ολιγαρκείς - Αυτάρκεις, οι πιστοί της «Μιάς, Αγίας» κ.λπ. κ.λπ. «Εκκλησίας»! Τους αρκεί π.χ. μια Ζώνη, ένας κρίνος, ένα άγιο φως, ένας Παΐσιος, και μερικά ακόμα πραγματάκια, και όλα καλά! Χα!


Του αγίου κωλο-Παϊσίου, τα εννιάμερα...


Και τι θα γίνει τώρα με την Εκκλησία; Αυτήν που κατ ευφημισμόν την αποκαλούσα ως Εκκλησία «του κώλου», τα τελευταία 10 χρόνια… Άραγε τώρα, μετά την αγιοποίηση του κωλόγερου Παΐσιου, τώρα που έγινε (με τη βούλα του Βαρθολομαίου) μια Εκκλησία σκέτη από ΣΚΑΤΑ… Θα κοινωνάει με κόπρανα πλέον, τους πιστούς της;


Καληνύχτα, καλό ξημέρωμα! Χαίρετε!

4 σχόλια:

stavroula είπε...

http://www.athensvoice.gr/article/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CF%80%CE%AC%CF%80%CE%B1%CF%82-%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%85


Καληνυχτα κι απο μας :)

P. MICHALOPOULOS είπε...

Καλή σας νύχτα Σταυρούλα μας! Σε ευχαριστώ για το λινκ! Θα αντιγράψω το κείμενο και θα το κολλήσω από κάτω! Χαίρετε αγαπημένα μου ξενιτεμένα αδέλφια!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Διαβάζω:
15/01/2015 - 17:08
Πάπας Φραγκίσκος: Υπάρχουν όρια στην ελευθερία του λόγου
«Δεν μπορείς να κάνεις πλάκα με την πίστη των άλλων»
Σχολιάζοντας την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του Charlie Hebdo, o Πάπας Φραγκίσκος είπε ότι «στην ελευθερία του λόγου υπάρχουν όρια, ειδικά εάν προσβάλλεται ή γελοιοποιείται η θρησκεία κάποιου».
Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, μίλησε στους δημοσιογράφους κατά την διάρκεια πτήσης προς τις Φιλιππίνες. Παράλληλα υπερασπίστηκε την ελευθερία του λόγου όχι μόνο ως θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα, αλλά και ως υποχρέωση για το κοινό καλό.
Για το θέμα των ορίων έφερε και ένα παράδειγμα: «Εάν ο καλός μου φίλος Γκασπάρι (σ.σ. συνεργάτης του Πάπα) καταραστεί τη μητέρα μου, να περιμένει πως θα φάει μπουνιά. Είναι λογικό. Δεν μπορείς να προκαλείς. Δεν μπορείς να προσβάλλεις ή να κάνεις πλάκα με την πίστη των άλλων».
Πηγή: athensvoice.gr

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ: μια ετικέτα του ιστολογίου «χαίρετε»
(200 αναρτήσεις) ΕΔΩ:
http://xairete.blogspot.gr/search/label/%CE%92%CE%9B%CE%91%CE%A3%CE%A6%CE%97%CE%9C%CE%99%CE%95%CE%A3