Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Καληνύχτα, καλό ξημέρωμα, καλό μήνα, και καλό χειμώνα να έχουμε! Χαίρετε!

Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

«Χωρίς φωτιά, καπνός δεν βγαίνει»! Φαίνεται λοιπόν, ότι υπήρξε πράγματι ξυλοδαρμός του ιεροψάλτη από τον... εφημέριο, στην «ιερά νήσο» Τήνο, στην Παναγία τη «Μεγαλόχαρη»! Μετά όμως, ο ξυλοκοπημένος υποχώρησε – κώλωσε, πιεζόμενος από τον διαβόητο μητροπολίτη Σύρου – Τήνου, από το φόβο να καταντήσει και «γαμημένος» - απολυμένος! Χα! Θαύμα – θαύμα!


ΟΧΙ... (...ρε Πούστη!)


Θα προσέρχονται ακόμα και μητροπολίτες, στα ενεχυροδανειστήρια που θα λειτουργούν εντός των πολυκαταστημάτων «Carrefour – Μαρινόπουλος»;


Αυτό το σέξι νυφικό, δεν έφερε και πολύ γούρι, στη σέξι Γιώτα Κουφαλίδου, στο πρώην σέξι μοντέλο...


Μπράβο ρε, για την Ευγενεστάτη κα Εύα Δαφαράνου! Πολύ χάρηκα που την είδα στο κέντρο της φωτογραφίας! Την οποία φωτο όμως, την χαλάει δυστυχώς η παρουσία αυτού του παπά που κάθεται δίπλα της!


Ξημερώνει, παιδιά, κι εμείς τώρα βάζουμε στο «χαίρετε» τα σχετικά καύσιμα… Πίνουμε δηλαδή –όπως πάντα- ένα καφεδάκι στην υγειά σας… Και σας προσκαλούμε, για ένα κοινό –χαρούμενο, ξεκίνημα! Καλημέραααα, και… Φύγαμεεεεεε! :-)


Dane Milandou είπε... Αυτά που γράφει στην επιστολή του ο κ. Καραμάτσκος είναι όλα αλήθεια και δεν τα γράφει όλα. Αυτός ο επίσκοπος μόνο κακό κάνει στην εκκλησία μας και ο Πατριάρχης τον στηρίζει.


Αυτά λοιπόν, για σήμερα… Περισσότερο «χαίρετε», αργότερα, το πρωί! Καληνύχτα σας, και καλό ξημέρωμα! Χαίρετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: