Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

«Χωρίς φωτιά, καπνός δεν βγαίνει»! Φαίνεται λοιπόν, ότι υπήρξε πράγματι ξυλοδαρμός του ιεροψάλτη από τον... εφημέριο, στην «ιερά νήσο» Τήνο, στην Παναγία τη «Μεγαλόχαρη»! Μετά όμως, ο ξυλοκοπημένος υποχώρησε – κώλωσε, πιεζόμενος από τον διαβόητο μητροπολίτη Σύρου – Τήνου, από το φόβο να καταντήσει και «γαμημένος» - απολυμένος! Χα! Θαύμα – θαύμα!








ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ 

«Χωρίς φωτιά, καπνός δεν βγαίνει»! 
Φαίνεται λοιπόν, ότι υπήρξε πράγματι ξυλοδαρμός του ιεροψάλτη από τον... εφημέριο, στην «ιερά νήσο» Τήνο, στην Παναγία τη «Μεγαλόχαρη»! 

Μετά όμως, ο ξυλοκοπημένος υποχώρησε – κώλωσε, πιεζόμενος από τον διαβόητο μητροπολίτη Σύρου – Τήνου, από το φόβο να καταντήσει και «γαμημένος» - απολυμένος!  
Χα! 
Θαύμα – θαύμα!

Σύμφωνα λοιπόν με ειδησεογραφικό site της Τήνου (το news4all.gr), ο ιεροψάλτης της Παναγίας της Μεγαλόχαρης, ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον ιερέα - εφημέριο του «ιερού» ναού. 

Επενέβη όμως μετά ο μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος, με επαναλαμβανόμενες επιστολές του προς τον δαρμένο, και έτσι κατάφερε ο δεσπότης να τον κάνει αυτόν τον άνθρωπο -το θύμα (εκτός από το να έχει βουλωμένο μάτι) να έχει πια, και βουλόμενο στόμα! 
Θαύμα – θαύμα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: