Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Sofokleousin.GR: Βρέθηκαν όπλα σχετιζόμενα με τη Χρυσή Αυγή στη βίλα επιχειρηματία

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Βρέθηκαν όπλα σχετιζόμενα με τη Χρυσή Αυγή στη βίλα επιχειρηματία
16/10/2013, 08:25
Οπλοστάσιο το σπίτι του Πάλλη στη Βούλα
Ερευνήθηκε μετά από καταγγελία Άγγλου μάρτυρα στα πλαίσια ελέγχων για τη Χρυσή Αυγή

Επικίνδυνες διαστάσεις προσλαμβάνουν οι έρευνες για τη Χρυσή Αυγή καθώς -όπως πολλάκοις έχει αναφέρει το sofokleousin.gr- σχέσεις με τη νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση διατηρούν και ηχηρά επιχειρηματικά, εφοπλιστικά και εκδοτικά ονόματα. Σε αυτό το πλαίσιο και μετά από σχετικές καταγγελίες η ΕΛ.ΑΣ εντόπισε μια ολόκληρη γιαύκα στο σπίτι του εφοπλιστή και συνιδιοκτήτη του Πρώτου Θέματος, Αναστάσιου Πάλλη.

Αν και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα για το σύνολο των όπλων -εκτός από τα μαχαίρια και τις διόπτρες- υπάρχουν άδειες κατοχής, ωστόσο το φαινόμενο από μόνο του προκαλεί αλγεινές εντυπώσεις. Παράλληλα ανησυχία προκαλεί και η τροποίηση των όπλων αυτών λωστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντί για κυνηγετικά ως επιθετικά.

Όπως έγραψε και νωρίτερα το SofokleousIn.gr, η έρευνα έγινε μετά από καταγγελίες για την ύπαρξη όπλων, πιθανώς σχετιζόμενων με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη και στο πρόσφατο παρελθόν για παράνομη κατοχή όπλων, ενώ έχει κατηγορηθεί και για οικονομικές ατασθαλίες.

Οπως ανακοίνωσε η αστυνομία μέχρι στιγμής έχει βρεθεί στο σπίτι του επιχειρηματία:
Επτά (7) πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, χωρίς όμως να εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή. Όπλο ιδίου τύπου βρέθηκε σε παράλληλη έρευνα σε οικία του στο Παλαιό Φάληρο,
Δεκατρία (13) πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται μεν άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, πλην όμως εξετάζεται αν εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή,
Εξήντα (60) μαχαίρια διαφόρων τύπων – πεταλούδες – στιλέτα,
Δέκα (10) διόπτρες κατεύθυνσης στόχων laser και
Δύο (2) συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης taser

Τα ανωτέρω ευρήματα κατασχέθηκαν, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

http://www.sofokleousin.gr/archives/144573.html

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013

Τι είναι τούτο, πάλι! Ποιος είναι αυτός ο κ. Αναστάσιος Πάλλης, του ιδρύματος Π.Α.Λ.Ι.Σ. της κομπίνας με τον ΟΤΕ, των «ροζ» κλήσεων, και των θρησκευτικο-πολιτικών του δικτύων;


Από στρατιωτικός… «εφοπλιστής» 
Βασικός εμπλεκόμενος στην υπόθεση του ΟΤΕ και το πρόσωπο που κατηγορεί ευθέως ο κ. Βουρλούμης εμφανίζεται να είναι ο κ. Αναστάσιος Πάλλης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια αξιοπρόσεχτη κοινωνική και οικονομική ανέλιξη, η οποία σχολιάζεται από πολλούς. 
Η πολυσχιδής δράση του κ. Πάλλη είναι αξιοθαύμαστη, καθώς από επαγγελματίας αξιωματικός με πενταετή θητεία στην Αεροπορία βρέθηκε να διευθύνει μουσείο, να ασχολείται με τη ναυτιλία και με τις εκδόσεις, καθώς κατείχε το 40% των μετοχών στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

http://xairete.blogspot.gr/2013/01/blog-post_19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: