Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Καλό ξημέρωμα…

Τα θέματα μας την ημέρα που πέρασε:

Ιστολόγιο «ιεράς» μητροπόλεως Βεροίας: «Είδες τον πνευματικό σου πατέρα, να γαμάει μια πόρνη μέσα στο «σπίτι» εξομολογητήριο του, και σκανδαλίστηκες; Ντροπή σου! Να πας αμέσως να του σκύψεις ευλογημένε… Να του κάνεις βαθειά μετάνοια, και να του ζητήσεις συγχώρεση που τον κατέκρινες, έστω και με τη σκέψη και μόνο!»

Καλησπέρα σας! Xαίρετε! :D

Κομοτηνή: Χειροθετούνται, οι δούλοι του θεού, …«τα παιδιά, τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά...»!..

Υγρασία το... "θαύμα" στη Ξυλοφάγου

Όταν το «αγιορείτικο βήμα» αντιγράφει μια ανάρτηση, και δεν αναφέρει την πηγή, αλλά ΚΑΙ αλλάζει και την φωτο, προς το… σεξιστικότερο…

Porn Downloaded From IP Address In Vatican City (Κατεβάζουν πορνό, KAI, στο Βατικανό!)

1.Είσαι ο απλός – ταπεινός μοναχός π. Γεράσιμος, και στέλνεις επιστολή διαμαρτυρίας στον Μητροπολίτη Καστοριάς Σεραφείμ; Τότε: Σε αποσχηματίζουν αμέσως! 2.Είσαι ο διαβόητος Παντελεήμονας Μπεζενίτης, ο κίναιδος Μητροπολίτης Αττικής, και σε υποστηρίζει ο Βαρθολομαίος; Τότε: Μένεις Επίσκοπος, με δόξα και με τιμή! (όλα αυτά, στο Αδελφάτο με το ψευδώνυμο: «Εκκλησία της Ελλάδος»!

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ είπε: "ΕΝΑΣ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ..."

XAIRETE… Στην υγειά σας, κοπιάστε!

Γυμνόστηθες διαδηλώτριες αναστάτωσαν χθες την επίσκεψη του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν στη Διεθνή Βιομηχανική Έκθεση του Αννόβερου, την οποία εγκαινίασε μαζί με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Σε λίγο, ξημερώνει… Καλημέρα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: