Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Μυστήριο βάφτισης σε ιδιωτικό εκκλησάκι στην Τήνο. (Επιτρέπεται - εξαιρετικά -σεβασμιότατε; Αλλά τι ρωτάω, αφού πρόκειται για «εξαιρετικά», για εξέχοντα μέλη της τοπικής σας εκκλησίας; Έτσι δεν είναι;)

Δεν ξέρω αν η Εκκλησία επιτρέπει να γίνονται μυστήρια σε σπιτικά εκκλησάκια… Αλλά κι αν ακόμα απαγορεύεται, γενικά… Τότε Σεβασμιότατε, καλά κάνατε στην περίπτωση αυτή, και δώσατε άδεια για μια σπιτική («Σκορδο-Λιάγκα») βάφτιση…

(Η βάφτιση του μικρού Γιάννη έγινε στο εκκλησάκι που υπάρχει στο σπίτι του νονού του, Θάνου Παράσχου.)

Καλά κάνατε Σεβασμιότατε...
...Διότι όπως μαθαίνω από εδώ

Το ζευγάρι (οι γονείς) αν και πολύ ευτυχισμένο ήταν και λίγο αγχωμένο διότι ήθελε όλα να πάνε καλά και όπως τα έχουν προγραμματίσει.

Το ξενοδοχείο που είχαν κλείσει Φαίη και Γιώργος (αποκλειστικά για τους καλεσμένους) ήταν κατάμεστο από κόσμο και μετά το πρωινό όλοι (πριν το μυστήριο) κατευθύνθηκαν στην παραλία για μια βουτιά.

Η μαμά, Φαίη Σκορδά (στο μυστήριο), επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ φόρεμα σε nude απόχρωση της σχεδιάστριας, Ορσαλία Παρθένη και παπούτσια του Δούκα Χατζηδούκα. Τα μαλλιά της ανάλαφρα, επιμελημένα από τον κομμωτή και φίλο της παρουσιάστριας, Δημήτρη Γιαννέτο.

Ο μπαμπάς, Γιώργος Λιάγκας (στο μυστήριο), φόρεσε παντελόνι και πουκάμισο στους τόνους του λευκού και του μπλε από την εταιρία, Brooks Brothers...

 


Συγκινηθήκατε κι εσείς Σεβασμιότατε;


Σπιτική, Σκορδο-Λιάγκα-«βάφτιση»...
Χθες... Λίγη ώρα πριν την βάφτιση…. 
H Σάσα Σταμάτη, ποζάρει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: