Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Το κήρυγμα της Κυριακής: «Μετανοήστε!»... Όπως η Ρία Αντωνίου (ξεβράκωτο μοντέλο) που τώρα κάνει καριέρα στην Ιταλία… Επισκέφτηκε λέει και το Βατικανό! (είδε και τον Πάπα των παπικών;)

Το κήρυγμα της Κυριακής: 
«Μετανοήστε!»... 
Όπως η Ρία Αντωνίου (ξεβράκωτο μοντέλο) που τώρα κάνει καριέρα στην Ιταλία… Επισκέφτηκε λέει και το Βατικανό! (είδε και τον Πάπα των παπικών;) 

Το ιταλικό περιοδικό «Pocket», φιλοξενεί στο εξώφυλλό του, αυτό το μήνα, την Ρία Αντωνίου, σε συνέντευξη της με τίτλο «Μοντέλο του Θεού». 

Μετά τη συμμετοχή της στο Dancing και την κατάκτηση της τρίτης θέσης, άνοιξαν οι πόρτες για τη Ρία Αντωνίου η οποία βλέπει την καριέρα της σιγά - σιγά να απογειώνεται. 

Στη συνέντευξη του περιοδικού, διαβάζουμε ότι… 

Ένα μελανό σημείο στην καριέρα της η Ρία θεωρεί πως είναι οι γυμνές φωτογραφίσεις που έκανε κατά το παρελθόν και δίνει τη δική της εξήγηση, λέγοντας: «Το να ποζάρω γυμνή στο Playboy και το Esquire με έκανε να νιώθω αμήχανη. Εκείνη την εποχή ήμουν μικρή και δεν είχα απόλυτη αίσθηση των πραγμάτων και αισθάνθηκα ότι έπρεπε να τις κάνω για την καριέρα μου. Έγινε όταν ξεκίνησα το μόντελινγκ, το έκανα επειδή έπρεπε και όχι επειδή το ήθελα, από μόνη μου δεν θα το επέλεγα. 

Δηλώνει ακόμα, πως δεν πιστεύει σε προλήψεις και γούρια παρά μόνο στο Θεό. «Δεν είμαι προληπτική. Δεν πιστεύω στην τύχη και στην ατυχία. Πιστεύω στο Θεό, Αν αγαπάς τον Θεό, σε αγαπάει και αυτός. Ο Θεός μας φροντίζει όχι η τύχη»...

Στη συνέντευξη του περιοδικού… 

- Πώς είναι η διάθεση σου αυτόν τον καιρό; 

Είναι τέλεια! Επισκέφτηκα το Βατικανό και αισθάνθηκα αναγεννημένη… Ένοιωθα την ευτυχία και την αγάπη… Αυτή η αίσθηση, μου έλειπε από πολύ καιρό… 

(Από ρεπορτάζ του STAR με τίτλο: «Μοντέλο του Θεού, για τους Ιταλούς, η Ρία»!)

http://www.freegossip.gr/NewsPage-ID-123096-Title-ria-antoniou-metaniose-gia-tis-gumnes-fotografiseis.htm 


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009


Ρία Αντωνίου


Επίσκοπος Αυγουστίνος Καντιώτης: «Ελλάς = Διεθνές πορνοστάσιο!..»


Η κ. Σάσα Σταμάτη, σε ρεπορτάζ της σήμερα στην Εσπρέσο μας πληροφορεί ότι…

Το sexy μοντέλο Ρία Αντωνίου πόζαρε ολόγυμνη μπροστά στο Βράχο της Ακρόπολης προκαλώντας εκατοντάδες περαστικούς που άρχισαν να αντιδρούν βίαια! Έκπληκτοι όσοι βρέθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου είδαν την «κυρία» να φωτογραφίζεται με φόντο την Ακρόπολη.

Το concept στήθηκε από γνωστό μηνιαίο ανδρικό περιοδικό που ήθελε να την φωτογραφήσει… Παρασκευή 4.00 το απόγευμα και η Ρία τσίτσιδη υπακούει στις σκηνοθετικές οδηγίες του φωτογράφου.

Πάνω που η διένεξη άρχισε να παίρνει άσχημη τροπή, επενέβη ο σύντροφος της Ρίας Ηλίας Πανταζόπουλος, αλλά και ομάδα security που είχε προβλεφθεί από την παραγωγή για προστασία της.



Η Ρία Αντωνίου, σε τρελίτσες με τον Ηλία Ψινάκη, ...τον εκλεκτό του προέδρου του ΛΑΟΣ, του πολιτικού που είναι εκλεκτός των Δεσποτάδων μας!!!..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λάθος.

Ο Θεός σε αγαπάει, ανεξάρτητα αν τον αγαπάς ή όχι.

Αλλά η τρελίτσα τι να καταλάβει από αυτά;

ΙΚ

P. MICHALOPOULOS είπε...

Πολύ σωστή η παρατήρηση σας, κ. Καρδάση!

Φαίνεται ότι η κυρία γλύφει τους πάντες για τη νέα της καριέρα… Γλύφει τους θρήσκους Ιταλούς, το Βατικανό…

Το παίζει και μετανοούσα, την ίδια στιγμή που κάνει σεξουαλικές – οφθαλμοπορνικές - χορευτικές εμφανίσεις, εκεί στη νέα της πατρίδα…
Ήταν μικρή λέει, όταν φωτογραφιζόταν τσιτσίδι!..

Ήταν μικρή, …πριν από δυο χρόνια, τότε που ξεγυμνωνόταν μπροστά στην Ακρόπολη!..

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ:

Σήμερα 13:25 από χρήστη Σωσώ

Αν δεν έκανες και αυτές (τις γυμνές φωτο),ποιος θα σε ήξερε βρε τσ@λι..?
Έλεος..

http://www.freegossip.gr/NewsPage-ID-123162-Title-ria-antoniou-metaniosa-gia-tis-gumnes-fotografiseis.htm