Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Καλημέρα σας κύριε Παντελεήμονα (συνομήλικε μου) δεσπότη Βέροιας!

Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2012, 8:01
Από: dailynews24
info@dailynews.gr
Προς: blog xairete
michalopoulos_p@yahoo.gr

Kάθε φορά που οι ελεγκτές του ΣΔOE ανοίγουν τους λογαριασμούς «ύποπτων» για φοροδιαφυγή μένουν έκπληκτοι, αφού φέρνουν στο φως απίστευτες και προκλητικές λεπτομέρειες.
Tα ευρήματα των ελέγχων που πραγματοποίησε το ΣΔOE στο πρώτο δίμηνο του έτους, στους τραπεζικούς λογαριασμούς 39 φορολογούμενων είναι εντυπωσιακά. Tο «μαύρο χρήμα» που βρέθηκε υπερβαίνει τα 100 εκατ. ευρώ και ήδη οι «ύποπτοι» καλούνται να αποδείξουν την προέλευση των καταθέσεών τους.
Xαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός ιερέα ο οποίος διατηρούσε λογαριασμό με καταθέσεις ύψους άνω του 1 εκατ. ευρώ, οι οποίες δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματα που είχε δηλώσει ο ίδιος με τη σύζυγό του στην εφορία. O ιερέας συνοδευόμενος μάλιστα από την πρεσβυτέρα (προκλητικής εμφανίσεως) για να μη βρεθεί αντιμέτωπος με την Aρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος δέχθηκε αμέσως να συμβιβαστεί. Έτσι πλήρωσε στην εφορία μετρητοίς το ποσό των 531.000 ευρώ για τα αδήλωτα εισοδήματα που βρέθηκαν στον τραπεζικό του λογαριασμό. 

http://dailynews24.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=12080:unemployed-deposits-in-euros-priest-and-one-million-farmer-with-porsches-and-ferrari


Το ανωτέρω θέμα, είναι άσχετο με τον αντίδικο μου μητροπολίτη Βέροιας (μου έστειλε εξώδικο προχθές, κατηγορώντας με ότι τα βάζω με την Εκκλησία του) αλλά το δημοσίευσα (αν και νηστεύω πια από σκάνδαλα παπάδων) έτσι εκτάκτως, κατ΄ εξαίρεση, σαν ευκαιρία (μια και τον θυμήθηκα) για να του πω μια καλημέρα!

ΣΧΕΤΙΚΟ:
ΕΞΩΔΙΚΟ
Μητροπολίτου Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμονος
ΚΑΤΑ
Παναγιώτη Γ. Μιχαλόπουλου, κατοίκου Ελληνικού (Ξάνθου 66)
Σε ιστότοπο που διατηρείτε, έχετε μόνιμο στόχο την τοπική Εκκλησία, τον Μητροπολίτη Βεροίας και κατ’ επιλογήν σας κληρικούς που ιερουργούν σ’ αυτήν.



ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ, Παναγιώτη Γ. Μιχαλόπουλου: Πότε συκοφάντησα; Πείτε μου; Ως τότε, δέσποτα της Βέροιας, σας επιστρέφω σαν κάλπικο νόμισμα τον χαρακτηρισμό αυτόν του συκοφάντη.

ΕΞΩΔΙΚΟ... Μητροπολίτου Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμονος... ΚΑΤΑΠαναγιώτη Γ. Μιχαλόπουλου, κατοίκου Ελληνικού (Ξάνθου 66)


"Ο στόχος και η προβολή που επιδιώκετε, κυμαινόμενος μεταξύ χυδαιολογίας, λοιδορίας και αβάστακτης ψευδότητας, έχει διαβεί τα όρια της ανοχής, ενοικώντας μονίμως στην δαιμονική ηδονή του συκοφάντη."

ΑΠΑΝΤΗΣΗ, Παναγιώτη Γ. Μιχαλόπουλου:
Εγώ έχω στόχο την προβολή; 
Και πού είδατε την χυδαιολογία και την ψευδολογία εκ μέρους μου προς το πρόσωπο σας ή προς κάποιους από τους ιερείς σας;
Και πότε διάβηκα τα όρια της ανοχής σας; Πότε, και σε πια ανάρτηση μου συγκεκριμένα;
Πότε συκοφάντησα; 
Πείτε μου; 
Ως τότε, δέσποτα της Βέροιας, σας επιστρέφω σαν κάλπικο νόμισμα τον χαρακτηρισμό αυτόν του συκοφάντη.


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Ο Μητροπολίτης Βεροίας, απειλεί με αγωγή και με μήνυση τον Παναγιώτη Μιχαλόπουλο (του ιστολογίου «χαίρετε»), παλαίμαχο Κατηχητή της Αποστολικής Διακονίας, και χειροθετημένο Αναγνώστη!..

3 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Σε ποια Εκκλησία ανήκω; Γραμματέων και Φαρισαίων υποκριτών;

http://xairete.blogspot.com/2009/03/blog-post_5283.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ:
27/08/2009

Αναστενάζει ο Κορυδαλλός από παπάδες του σεξ

Η πτέρυγα των… αγίων
Μέσα στα λίγα τετραγωνικά της ΣΤ’ πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού συναντάς περισσότερους «ρασοφόρους» απ’ ό,τι λαϊκούς κρατουμένους…
Είναι η φράση που ακούγεται τον τελευταίο καιρό από τα χείλη ανθρώπων που γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει στο μεγαλύτερο σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας.

Σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους, η «ειδική» πτέρυγα των φυλακών που φιλοξενεί τους… λίγους και καλούς τροφίμους τείνει να μετατραπεί σε μια μικρή «Μητρόπολη» καθώς πίσω από τα σκοτεινά κελιά κρατούνται κληρικοί απ’ όλες τις βαθμίδες της ιεροσύνης, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βρέθηκαν να εμπλέκονται σε ποινικές υποθέσεις.

Ο λόγος για ιερείς, αρχιμανδρίτες και αρχιερείς, οι οποίοι μέχρι πρότινος ήταν υπεράνω πάσης υποψίας, φορούσαν ράσα, σταυρούς και πετραχήλια και κήρυτταν το λόγο του Ιησού.
Οι ίδιοι άνθρωποι, δηλαδή, που σήμερα φορούν τη φόρμα των κρατουμένων και προσεύχονται πια για τη σωτηρία τους (στην επίγεια ζωή) καθώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι η όποια ελπίδα δικαίωσής τους βρίσκεται στα «χέρια» των φυσικών τους δικαστών.

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ
http://orthodoxos.wordpress.com/2009/02/22/bannnneeeer/#comments

P. MICHALOPOULOS είπε...

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

Θα τον χαρακτηρίζατε μήπως, και... «αγιογράφο» του κώλου;

http://xairete.blogspot.com/2011/02/blog-post_5046.html