Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Βρέθηκαν οι συγγενείς του 1 εκατομμυρίου ευρώ!!! Απεκατεστάθη η τιμή του πολιτικού κόσμου

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Βρέθηκαν οι συγγενείς του 1 εκατομμυρίου ευρώ!!! Απεκατεστάθη η τιμή του πολιτικού κόσμου

Μετά από μιά βδομάδα αγωνίας για τον πολιτικό κόσμο το ορφανό εκατομμύριο βρήκε τους συγγενείς του!
Ο Ισίδωρος Κούβελος,νυν σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη,είναι αυτός που πέρσι το Μάρτη έβγαλε το ποσόν έξω για να αγοράσει ένα παπόρι!!!

Η κυρία Ντόρα που επί 5 μέρες ζητούσε επιμόνως το όνομα του βουλευτή που προέβη στην ανήθικη πράξη μόλις πληροφορήθηκε από τόν αντιπρόεδρο της Βουλής ότι πρόκειται για το συζυγό της έπεσε από τα σύννεφα!
Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα,αμέσως ρώτησε κι ενημερώθηκε πως τα χρήματα ήρθαν στην Ελλάδα από ρευστοποίηση μετοχών του κυρίου Ισίδωρου στην Αμερική κι έφυγαν πάραυτα για την αγορά πλοίου στο Λονδίνο.
Χαρακτήρισε φαρσοκωμωδία την υπόθεση και χτύπημα για το κόμμα της.

Ετσι απεκατεστάθη η τιμή του πολιτικού κόσμου αφού τα πάντα έγιναν νόμιμα και προπαντός ηθικά.

Και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν ότι οι πολιτικοί που παίζουνε με τα εκατομμύρια σε βαθμό που να μην θυμούνται πότε έγινε τι, θα νιώσουν την εξαθλίωση του κοσμάκη και θα ενδιαφερθουν για τα πραγματικά του προβλήματα.

Να 'ναι καλά να τα χαίρονται, αφού τα 'βγαλαν με τον ιδρώτα τους και να πάψουν να πιστεύουν πως ακόμα η κατσίκα μασάει ταραμά! 

http://zeidoron.blogspot.com/2012/02/blog-post_9776.html


Χάρρυ Κλυνν
(πριν από μία ώρα)
Καλά ρε Ντόρα, εδώ και μια εβδομάδα βογγάει η Ελλάδα και ο άντρας σου δε σου είπε τίποτα; 
Κι εσύ ούτε κουβέντα δεν έτυχε να ανοίξεις μ’ αυτόν; 
Τυχαίο;

4 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Ο σύζυγος της Ντ.Μπακογιάννη έβγαλε έξω το εκατομμύριο!

Ενημερώθηκε από τον αντιπρόεδρο της Βουλής και αντέδρασε οργισμένα η πρόεδρος της ΔΗΣΥ

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ο επιχειρηματίας Ισίδωρος Κούβελος, σύζυγος της προέδρου της ΔΗ.ΣΥ. Ντόρας Μπακογιάννη είναι το πρόσωπο που μετέφερε στο εξωτερικό το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων και όχι ευρώ, τον Μάρτιο του 2011.

Το αποκάλυψε πριν από λίγο ο αντίπροεδρος της Βουλής Ευάγγελος Αργύρης ενώ και η ίδια η κυρία Μπακογιάννη, μιλώντας με δημοσιογράφους είπε ότι τα χρήματα προέρχονται από την επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου της.

«Δέχτηκα τηλεφώνημα από τον αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Αργύρη ο οποίος με ρώτησε για ένα έμβασμα του συζύγου μου στο εξωτερικό τον Μάρτιο του 2011. Το ποσό αυτό προέρχεται από πώληση μετοχών στις ΗΠΑ το οποίο έπρεπε να περάσει από την Ελλάδα. Το ποσό αυτό προορίζεται για αγορά πλοίου και αποτελεί μία απολύτως νόμιμη επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου μου».

Επιπροσθέτως, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κατέφυγε στην προσφιλή μέθοδο των πολιτικών σε τέτοιες «πρόκειται για φαρσοκωμωδία που για πέντε ημέρες αιωρούνταν. Δεν δέχομαι να γίνομαι αντικείμενο σπίλωσης από ανεύθυνους» ενώ συνέδεσε τις εξελίξεις με τον «αγώνα» που δίνει κατά των χρηματοδοτήσεων των κομμάτων.

Τι έδειχναν τα πόθεν έσχες
Οι κινήσεις των λογαριασμών που τηρούν η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και ο σύζυγός της Ισίδωρος Κούβελος παρουσίασαν αρκετή κινητικότητα, με βάση τις δηλώσεις για το πόθεν έσχες του 2009. Ως υπουργός και βουλευτής της ΝΔ τότε, η κ.Μπακογιάννη δεν είχε πειράξει τις καταθέσεις ύψους 1,2 εκατ. ευρώ που διαθέτει. Ο σύζυγός της όμως, ως επιχειρηματίας, δαπάνησε σχεδόν 2 εκατομμύρια δολάρια για την απόκτηση ξένων μετοχών. Το 2009 του ...απέμειναν περίπου 1 εκατομμύριο στις τράπεζες, τα μισά εκ των οποίων σε ευρώ και τα υπόλοιπα σε δολάρια.

Πιο συγκεκριμένα, με βάση τη δήλωση, η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη εμφανίζει εισοδήματα ύψους 99.723 ευρώ από βουλευτική αποζημίωση και 29.662 από άλλες πηγές ενώ ο σύζυγός της δηλώνει εισόδημα 273.587,49 ευρώ (σύμφωνα με τις παρατηρήσεις τα εισοδήματα είναι: 12.430 από αμοιβές υπουργού Εξωτερικών, 11760 από ενοίκια και 5.471 από τόκους καταθέσεων).

Η ακίνητη περιουσία της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας αυξήθηκε με οικία στην Γλυφάδα που έλαβε ως γονική παροχή σε ποσοστό 20% ενώ στα προϋπάρχοντα περιλαμβάνονται : δύο διαμερίσματα στην οδό Αραβαντινού συνολικού εμβαδού άνω των 300 τ.μ., γραφείο στην Δ. Αρεοπαγίτου 200 τ.μ., 2 αγροτεμάχια στην Γαλλία σχεδόν 75.000 ευρώ, οικία και αγροτεμάχιο στην Ευρυτανία, 3 αγροτεμάχια στα Χανιάσχεδόν 15.000 τ.μ. Ο σύζυγός της δηλώνει μεταξύ άλλων 4 διαμερίσματα, γραφεία και καταστήματα στην Αθήνα.

Η κυρία Μπακογιάννη εμφανίζει μετοχές αξίας 3.439 της Alpha Bank από την άλλη όμως ο σύζυγός της έχει πλούσιο χαρτοφυλάκιο που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Οι τραπεζικές καταθέσεις της κυρίας Μπακογιάννη ανέρχονται σε 34.240 ευρώ στην Εθνική, 112.000 στην Εθνική, 763 στην Alpha, 17.170 στην Alpha, 182.289 στην Hyqovereins Bank, 857.461 στην Deutshe Bank. Ο σύζυγός της διαθέτει 11 τραπεζικούς λογαριασμούς με καταθέσεις τόσο σε ευρώ όσο και σε δολάρια.

Τέλος ο σύζυγος της κυρίας Μπακογιάννη συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο 6 ναυτιλιακών εταιρειών.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ποιος είναι

Ο Ισίδωρος Κούβελος, ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, ο οποίος έβγαλε το ένα εκατομμύριο σε τράπεζα του εξωτερικού γεννήθηκε στην Αθήνα το 1953 και φοίτησε στο Α' Γυμνάσιο Πλάκας.

Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με τον στίβο και το μπάσκετ ως αθλητής του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου.

Το 1972 αναχώρησε στο Λονδίνο για σπουδές στα ναυτιλιακά όπου φοίτησε στη Σχολή Εξωτερικού Εμπορίου του Λονδίνου (Diploma in Shipping) αλλά και αργότερα στο Πολυτεχνείο Λονδίνου (CITY OF LONDON POLYTECHNIC, Certificate in Shipping and Shipbroking) όπου ειδικεύτηκε στη ναυλομεσιτεία και διαχείρηση πλοίων.

Παράλληλα με τις σπουδές του δούλεψε στο Λονδίνο σε Ελληνική εφοπλιστική εταιρεία μέσω της οποίας υπεδείχθη και έγινε αποδεκτός στο Διεθνές Κέντρο Ναυλώσεων του Λονδίνου (BALTIC EXCHANGE) κατά την διάρκεια των ετών 1974 με 1976.

Στο τέλος του 1976 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό και παράλληλα ίδρυσε συνεταιρικά ναυτιλιακή εταιρεία επ' ονόματι SOUGERKA MARITIME CO. LTD., ασχολούμενη με ναυλώσεις και αγοραπωλησίες καθώς και διαχείρηση πλοίων μέχρι το έτος 1998.

Το 1998 απεχώρησε οικιοθελώς και ίδρυσε δική του ναυτιλιακή εταιρεία στο ίδιο αντικείμενο, στον Πειραιά, επ' ονόματι ISK SHIPPING LTD., την οποία διευθύνει μέχρι και σήμερα.

http://cretalive.gr/new/77382/greece/O_suzugos_tis_Nt.Mpakogianni_ebgale_exo_to_ekatommurio

P. MICHALOPOULOS είπε...

Savvas Pantzaridis
Παναγιωτη, τα παπαγαλακια μιλαγαν για βουλευτή, οχι για τον άντρα της κυριας D!!!!
(Πριν από 19 λεπτά)

Panagiotis Michalopoulos
Ποιοι μίλαγαν για βουλευτή; Παπαγαλάκια, ή δικαστικές πηγές; Μάλλον το δεύτερο.
Αλλά είχαν πει ότι κωλύονται στο να δώσουν το όνομα.
Βγήκε τότε ο Πάγκαλος, ο φίλος της Ντόρας (τυχαίο;), και είπε ότι αφού δεν μπορούσαν να δώσουν όνομα τότε δεν έπρεπε να βγάλουν το θέμα.
Ακολούθησε ο Άνθιμος στο κήρυγμα του την Κυριακή ο οποίος φάνηκε να ξέρει… και είπε ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο και ότι τα λεφτά βγήκαν με νόμιμο τρόπο…
Και καταλήξαμε στο σήμερα που άρχισαν να μιλούν για… συγγενή πολιτικού!
Μέχρι πριν από λίγο, που βγήκε και το όνομα! Χα!

https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/332337730146458