Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Το σύστημα Εφραίμ, παραμονές έκδοσης του εντάλματος προφυλάκισης, ενεργοποίησε με προδοτική συμπεριφορά, τις πολιτικές και θρησκευτικές παρεμβάσεις ξένων, και στα εσωτερικά της χώρας και στα εσωτερικά της εκκλησίας μας.

ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης:

Λοιπόν κύριοι. Το σύστημα Εφραίμ, παραμονές έκδοσης του εντάλματος προφυλάκισης, ενεργοποίησε με προδοτική συμπεριφορά, τις πολιτικές και θρησκευτικές παρεμβάσεις ξένων, και στα εσωτερικά της χώρας και στα εσωτερικά της εκκλησίας μας.




ΣΧΕΤΙΚΟ:

H χρήστης Μάχιμη Ελληνίδα
μοιράστηκε έναν σύνδεσμο.
ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ: Πρωτοφανής αντίδραση της Μόσχας κατά της ελληνικής διοίκησης
www.pentapostagma.gr


Φυσικά δεν επιτρέπεται σε κανέναν να επεμβαίνει στα εσωτερικά της Ελλάδος. Όταν όμως αυτά τα "εσωτερικά" καθορίζονται από το ... εξωτερικό, τότε όχι μόνο η επέμβαση είναι καλοδεχούμενη αλλά και κάθε αντίδραση εσωτερική για να ξαναμπούν τα πράγματα στην θέση τους. Οι αλληθωρίζοντες δεν έχουν καμία θέση σε κανέναν θεσμό του ελληνικού κράτους.


Panagiotis Michalopoulos
Η «Ellhnwn Ekklisia» (τι αίρεση είναι πάλι αυτή;), θεώρει καλοδεχούμενη την επέμβαση της Ρωσίας («για να ξαναμπούν τα πράγματα στην θέση τους») διότι λέει ξένοι μας βάζουν να διώκουμε τον καημένο τον Εφραίμ!

Όπως καλοδεχούμενη ήταν (από τους επίσης φασιστο-«χριστιανούς» εκείνης της εποχής), και, η επέμβαση της χούντας το 1967 για να μας σώσει από ξένο κουμμουνιστικό δάχτυλο και να μας βάλει στο γύψο… «για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους…»
Όπως καλοδεχούμενη ήταν και από τον ρασοφόρο πολιτικό κ. Μακάριο Μούσκο, η επέμβαση της Τουρκίας στην Κύπρο… Αναρωτιόταν (μετά το πραξικόπημα εναντίον του): «πού είναι οι τούρκοι, γιατί δεν αντέδρασαν ακόμα;»

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Απίστευτη πίεση από Ρωσία για άμεση απελευθέρωση Εφραίμ: Ο Πούτιν, στέλνει τον ρωσικό στόλο στο Αιγαίο, για να αποκλείσει…

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Ο κ. Κων.Μητσοτάκης, επί πρωθυπουργίας του οποίου οργανώθηκε η μεγάλη τουρνέ της ιερής βρακοζώνης, αν και πλησιάζει η ώρα που θα απολογηθεί στο θεό του, δεν μπορεί να απαλλαγεί από τον κακό εαυτό του. Κρίμα, γιατί δεν υπήρξε βέβαια ο κακός δαίμονας της χώρας όπως τον παρουσίαζε το ΠΑΣΟΚ: «Μένω κατάπληκτος για την απόφαση που πάρθηκε. Ιδιαίτερα για τη στιγμή που διάλεξαν να την πάρουν…».

Αν στ’ αλήθεια το βλέπει το πράγμα έτσι, ας μας πει ποιος τον είχε εμποδίσει ως πρωθυπουργό να νομοθετήσει την απαγόρευση των προφυλακίσεων παραμονές Χριστουγέννων;


http://roides.wordpress.com/2011/12/25/25dec11/#more-13362