Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Απίστευτη πίεση από Ρωσία για άμεση απελευθέρωση Εφραίμ: Ο Πούτιν, στέλνει τον ρωσικό στόλο στο Αιγαίο, για να αποκλείσει…


ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ pitsirikos.net

…Mετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης (για τον ηγούμενο Εφραίμ) από το Συμβούλιο Εφετών...

Ο ηγούμενος Εφραίμ παρουσίασε υψηλό πυρετό και λόξιγκα, και χρειάστηκε να τον εξετάσουν οι γιατροί, αφού με τις προσευχές δεν έβγαινε τίποτα.

Μετά την ιατρική εξέταση, ο εισαγγελέας αποφάσισε πως ο ηγούμενος Εφραίμ θα παραμείνει φρουρούμενος στο κελί του στη Μονή Βατοπαιδίου έως ότου σταματήσει να τρίβει το θερμόμετρο.

Οι αστυνομικοί που φρουρούν τον ηγούμενο Εφραίμ κόλλησαν κι αυτοί και έχουν σαράντα πυρετό, οπότε κουκουλώθηκαν κάτω από τις κουβέρτες με τον ηγούμενο…

Παράλληλα, ο ΣΚΑΪ διέκοψε το εορταστικό ντοκιμαντέρ για την αναπαραγωγή των καλικάντζαρων και μετέδωσε ένα δωδεκάωρο αφιέρωμα στον ηγούμενο Εφραίμ.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είπε στους συνεργάτες του πως είναι προβληματισμένος με τη χρονική συγκυρία της έκδοσης του βουλεύματος προφυλάκισης του ηγούμενου Εφραίμ ανήμερα των Χριστουγέννων – θα προτιμούσε να τον συλλάβουν στο Ραμαζάνι.
Η σύλληψη του ηγούμενου Εφραίμ προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ρωσίας και ο Βλαντιμίρ Πούτιν στέλνει τον ρωσικό στόλο στο Αιγαίο, για να αποκλείσει τη Μύκονο και τα Κουφονήσια.

ΠΗΓΗ: pitsirikos


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: