Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΜΝΗΜΕΣ... Επεισόδιο με δύο νεκρούς στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια

Αιματηρό επεισόδιο με θύματα έναν αστυνομικό και άλλον έναν πολίτη σημειώθηκε στο συγκρότημα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια, στον ίδιο χώρο όπου το 2007 είχε σημειωθεί μακελειό με 32 νεκρούς.
Φωτογραφία αρχείου από το μακελειό του 2007

Οπως αναφέρει η διεύθυνση του πανεπιστημίου με μήνυμα στο twitter, νεκρός από τα πυρά ενός ενόπλου έχει πέσει ο αστυνομικός και υπάρχουν πληροφορίες για άλλον έναν πολίτη που σκοτώθηκε.

Η διεύθυνση περιέγραψε τον δράστη ως έναν λευκό άνδρα με αθλητικό ντύσιμο και κάλεσε όλους τους σπουδαστές να μείνουν μέσα στο κτίριο και σε ασφαλισμένους χώρους.

Το δίκτυο MSNBC μετεδωσε ότι ο δράστης αντάλλαξε πυροβολισμούς με τον αστυνομικό σε μια διασταύρωση, ενώ δεν είναι σαφές ακόμη αν ο ένοπλος έχει συλληφθεί.

Το επεισόδιο ξύπνησε τις μνήμες του απίστευτου μακελειού που είχε σημειωθεί στο ίδιο χώρο του πανεπιστημίου, τον Απρίλιο του 2007, όταν ένας φοιτητής που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, είχε ανοίξει πυρ, σκοτώνοντας 32 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 25, πριν αυτοκτονήσει.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63586830

3 σχόλια:

stavroula είπε...

Molis epikoinwnhsa me thn korh mou, fusika oloi htan kleismenoi stis esties/spitia tous. O kindunos pros to paron exei perasei.
Euxomaste gia th nasfaleia olwn twn paidiwn Ti allo na peis...

stavroula είπε...

http://usnews.msnbc.msn.com/_news/2011/12/08/9306260-virginia-tech-shootings-authorities-believe-gunman-is-second-victim-alert-lifted?fb_ref=.TuEs8YGFi4Y.like&fb_source=profile_multiline

P. MICHALOPOULOS είπε...

Όλων των παιδιών, βέβαια! Για την ασφάλεια τους, ήταν και η δική μας ευχή και προσευχή, και, από εδώ, Σταυρούλα, αμέσως μόλις διαβάσαμε τη σχετική είδηση! Ο Θεός μαζί σας, πάντα!