Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Θα μπορούσε να είναι μια διαμαρτυρία, σαν αυτήν που εκφράζουν οι αναρτήσεις του μπλογκ «χαίρετε», αυτές με τίτλο «Εκκλησία Πορνική».

 Θα μπορούσε να είναι μια διαμαρτυρία, σαν αυτήν που εκφράζουν οι αναρτήσεις του μπλογκ «χαίρετε», αυτές με τίτλο «Εκκλησία Πορνική».

Και πράγματι, πώς θα μπορούσε κάποιος να παρουσιάσει καλυτέρα το γεγονός ότι οι εκκλησιές μας έχουν καταντήσει κάτι σαν «οίκοι ανοχής», που λέει ο λόγος, αφού μια και τέτοια εικόνα δίνουν (αν δει κανείς τα φωτορεπορτάζ) στα διάφορα «μυστήρια» (γάμοι – βαφτίσεις), με την προκλητική εμφάνιση των γυναικών σε αυτά, και με την απαράδεκτη ανοχή των παπάδων;

Και αυτή η παρουσίαση έγινε, …εμμέσως πλην σαφώς, που λένε!

Ο πραγματικός λόγος βέβαια, ήταν μια φωτογράφιση μιας κοπέλας (είναι η 19άχρονη Tατιάνα Ελευθεριάδου) που είναι μοντέλο. 
«Καλλιτεχνική» φωτογράφιση, λοιπόν, μπροστά σε μια εκκλησία, με σκοπό να διαφημίσει μια κολεξιόν γυναικείων (δερμάτινων) ενδυμάτων. 

Φωτογράφιση μάλιστα, μπροστά σε μια εντοιχισμένη εικόνα της Παναγίας στην πρόσοψη του ναού, ...
...καταδεικνύοντας έτσι με τον πιο γλαφυρό τρόπο την αντίθεση της πραγματικής Εκκλησίας, με την σημερινή «Εκκλησία»...

...Την αντίθεση της Εκκλησίας του φτωχού Χριστού - με την σεμνή Θεοτόκο, από τη μια, με τη σημερινή εκκλησία του Χρυσού, αυτή δηλαδή την "Εκκλησία" των τυχερών των παπάδων, και των μυστήριων που μετατρέπουν τους ναούς σε μπουρδέλα…
Γι αυτούς λοιπόν κτυπάει οι καμπάνα! Για το παπαδαριό!

Διότι κατά την φωτογράφιση, έγιναν και άλλα, όπως εκείνο το χαριτωμένο να ποζάρει το μοντέλο και σε κάποια στιγμή να κτυπάει και την καμπάνα, ώστε να γίνει πιο χτυπητή η αντίθεση που λέγαμε!
Αυτό μάλιστα το τελευταίο (η κωδωνοκρουσία) προκάλεσε – λέει το ρεπορτάζ – την αντίδραση του ιερέα!!!..

πηγή: news-piper.blogspot.com



ΔΙΑΒΑΖΩ:

Γνωστό μοντέλο πόζαρε με δερμάτινα σε εκκλησία
http://www.gossip-tv.gr/story/134940/gnosto-montelo-pozare-me-dermatina-se-ekklesia


ΣΧΕΤΙΚΟ:


P. MICHALOPOULOS είπε...

Τίποτε δεν τηρείται πια, στα πάσης φύσεως «μπουρδέλα»! «Μπάτε σκύλοι αλέστε», είναι! Δεν διαβάσατε τα τελευταία αστυνομικά ρεπορτάζ;

01 Ιουνίου 2010 10:14 π.μ.

http://xairete.blogspot.com/2010/05/island.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: