Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Αριστόβουλος Πολίτης: Ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο, στο γάμο της παρουσιάστριας Βάσιας Λόη και του εφοπλιστή Νικόλα Μαδιά, προχθές, στο Island.

Αριστόβουλος Πολίτης: Ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο, στο γάμο της παρουσιάστριας Βάσιας Λόη και του εφοπλιστή Νικόλα Μαδιά, προχθές, στο Island.


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Ως «αραχνοΰφαντο», το χαρακτηρίζει το νυφικό της Βάσιας Λόη το ρεπορτάζ του Alter.

Και η εικόνα αποκαλυπτική: Στράπλες από επάνω, και σούπερ μίνι από κάτω, με… μάξι διαφανές τούλι.

Όλα αυτά, στον πριβέ γάμο χτες στο Island στη Βάρκιζα, σε εκκλησία (της πορνικής Εκκλησίας Γλυφάδας) βέβαια, με πριβέ παπά, φίλο του γαμπρού, που ήταν λέει συμμαθητές στο Παλαιό Φάληρο.

Ένας χαζοχαρούμενος τύπος (ο παπάς) που έκανε δηλώσεις μετά το «μυστήριο» περιγράφοντας μέσα στην καλή χαρά ότι η νύφη (σύμφωνα με το έθιμο) του το πάτησε το πόδι του γαμπρού!..

http://xairete.blogspot.com/2010/05/baby-doll.html


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Σάββατο, 29 Μαΐου 2010

Το είδατε το baby doll νυφικό της Βάσιας Λόη;


Λάθος καταλάβατε! Ο παπάς αυτός, δεν είναι επιθεωρησιακό νούμερο στο Δελφινάριο! Είναι αυτός που μόλις πάντρεψε (πριβέ) τη Βάσια Λόη...


Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009

«Γάμοι» (στην ορθόδοξη «Εκκλησία», φυσικά): Μια ακόμα ετικέτα μας

3 σχόλια:

Mιχάλης είπε...

Παναγιώτη, παλαιότερα(4-5 χρόνια πριν) είχε γραφεί ότι η Ι.Σύνοδος αποφάσισε ότι γάμοι δεν θα γίνονται πια σε παραλιακά ξωκλήσια και κτήματα αλλά σε ενοριακούς Ναούς των κατά τόπους Μητροπόλεων. Αληθεύει κάτι τέτοιο? Αν ναι τηρήθηκε στη συγκεκριμένη περίπτωση?

P. MICHALOPOULOS είπε...

Τίποτε δεν τηρείται πια, στα πάσης φύσεως «μπουρδέλα»! «Μπάτε σκύλοι αλέστε», είναι! Δεν διαβάσατε τα τελευταία αστυνομικά ρεπορτάζ;

P. MICHALOPOULOS είπε...

Τίποτε δεν τηρείται πια, στα πάσης φύσεως «μπουρδέλα»!

http://xairete.blogspot.com/2010/06/blog-post_2447.html