Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ο σοσιαλιστής Αρχιεπίσκοπος μας, και δυο δεσποτάδες μας, πάντρεψαν τα φτωχαδάκια Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμη Σοφό… (Με πανάκριβη Ρολς Ρόις έφτασε η τηλεπερσόνα στην εκκλησία για να παντρευτεί το δικηγόρο)

Σταματίνα Τσιμτσιλή: 
Επιτέλους, …ντύνεται! (νύφη)

Διαβάζω σήμερα στην Εσπρέσο:

Μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός ενώθηκαν το Σάββατο το βράδυ με τα δεσμά του γάμου, δίνοντας όρκο αιώνιας πίστης και αγάπης.

Το ζευγάρι Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι του Αγίου Σεραφείμ στο Μουσείο Νάσιουτζικ, με κουμπάρους τον κολλητό φίλο του γαμπρού Αγγελο Καρακερέζη και την Αλεξάνδρα Μπουντούρη, φίλη της Σταματίνας από το σχολείο, ενώ το μυστήριο τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
Η νύφη έφτασε στην εκκλησία μέσα σε μια λευκή Rolls Royce συνοδευόμενη από τη μητέρα της Παναγιώτα και την αδελφή της Μαίρη, και δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της. Η Σταματίνα επέλεξε ένα ρομαντικό δαντελένιο νυφικό του οίκου Vera Wang με μακρύ πέπλο, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά.

Λίγο αργότερα, στη γαμήλια δεξίωση οι νεόνυμφοι χόρεψαν τον πρώτο χορό υπό τους ήχους του «You do something to me» του Paul Weller, και αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά που προκάλεσαν το χειροκρότημα των καλεσμένων!
Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν η κολλητή φίλη της νύφης Φαίη Σκορδά με σούπερ μίνι διά χειρός Βρεττού Βρεττάκου, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα,  ...
...ο Αδωνις Γεωργιάδης με την Ευγενία Μανωλίδου, ο Κώστας Χαρδαβέλλας με τη σύζυγό του Μαρία, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με τη σύζυγό του Τζούλια, ο Αντώνης Σρόιτερ, η Δέσποινα Καμπούρη, ο Σίμος Κεδίκογλου, η Δήμητρα Αιγινίτη, ο Ανδρέας Κουρής με τη σύζυγό του Σοφία Σιδέρη, η Ράνια Ματαφιά, η Ζίνα Κουτσελίνη, ο Δημήτρης Ρίζος με τη σύζυγό του Πέγκυ, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, ο Βασίλης Δρυμούσης και πολλοί συνάδελφοι της Σταματίνας από το Alter.
Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως καὶ Θάσου ΠΡΟΚΟΠΗΣ (Μιχαήλ Τσακουμάκας)
Μητροπολίτης Ιλίου
Αθηναγόρας (Γεώργιος Δικαιάκος)
Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός

Δεν υπάρχουν σχόλια: