Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Από: Facebook: Η Αγγελική Αντωνοπούλου, σας έστειλε ένα μήνυμα για το «Προσευχή για την Αναστασία!»

(Προτείνει μια ακόμη «στάση», …προσευχής, ή…)


Δευτέρα, 23 Μάιος 2011, 3:06
Από: Facebook
Προς: Panagiotis Michalopoulos
michalopoulos_p@yahoo.gr

Η Αγγελική Αντωνοπούλου, σας έστειλε ένα μήνυμα για το «Προσευχή για την Αναστασία

Θέμα: ΕΠΕΙΓΟΝ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. Ειναι ομαδικη προσευχη. Οπου και αν βρισκεστε, ο,τι ωρα και να ειναι μπορουμε όλοι να προσευχηθουμε, για το αγγελουδι αυτο!

Αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι η ανακοινωση αυτη δεν εγινε απλα για να γραψουμε μια ανακοινωση στον τοιχο επειδη νιωσαμε πονο ,για την δυστυχια ενος παιδιου και μετα να το ξεχάσουμε. Εχει ως σκοπο, να παρουμε το μολυβι και το χαρτι να γραψουμε το ονομα της και τα δυο ονοματα και να προσευχηθουμε με δακρυα στο Θεο για αυτη οταν προσευχηθουμε για εμας, η οποτε νομιζουμε!

Λυπαμαι , αλλα προτιμω να εχω αδερφους που θα την μνημονευουν καθημερινα, απο το να εχω ανθρωπους που ναι, θα συγκινηθουν απο το δραμα μας και θα μας προσπερασουν την επομενη μέρα!

Δεν ειναι απλα το να φανουμε καλοι και σπλαχνικοι γραφοντας στον τοιχο της ομαδας. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ και να την θυμομαστε καθε φορα που αναβουμε κερακι για μας τους ιδιους και καθε φορα που γραφουμε ονοματα στην εκκλησια για τους αγαπημενους μας

Οσοι θελετε να συμμετέχετε , ερχεστε στην εκδηλωση αυτη λεγοντας θα παραβρεθω. Δεν ειναι αναγκη να γραψετε στον τοιχο αν δεν θελετε. Στειλτε μου μηνυμα να ξερω οτι θα προσευχιηθειτε για την ανηψια μου. Το θεμα της ομαδας δεν σας το γραφω εδω Το βλεπετε όλοι στον τοιχο μου. Αυτοι που πιστευουν στην δυναμη της προσευχης και εχουν ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΘΕΟ, τους θερμοπαρακαλω να προσευχηθουν μυστικα για την Αναστασια - Παρασκευη. Ειναι βαπτισμενη και με τα δυο ονοματα. 

Σκεφτειτε , οτι με ενα ''Κυριε Ελεησον'' μπορειτε να σωσετε το τετραχρονο αυτο αγγελουδι. Αν θελει ο Θεός στις 9 Αυγουστου θα γινει πεντε .

Ευχαριστώ όλους σας , ΚΥΡΙΩΣ αυτους που θα συμμετέχουν με την καρδια τους , την αγαπη τους και την ανθρωπια τους!
Αγγελική ΑντωνοπούλουΑγγελική Αντωνοπούλου



ΣΧΕΤΙΚΟ:

Κυριακή, 22 Μαΐου 2011


Προσευχη για την Αναστασια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: