Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Προσευχη για την Αναστασια!

Κυριακή, 22 Μάιος 2011, 22:16
Από: Facebook
Προς: Panagiotis Michalopoulos
michalopoulos_p@yahoo.gr

Γεια σας, Panagiotis,
O Στυλιανός, σας προσκάλεσε σε Προσευχή για την Αναστασία!

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. Ειναι ομαδικη προσευχη. Οπου και αν βρισκεστε, ο,τι ωρα και να ειναι μπορουμε όλοι να προσευχηθουμε, για το αγγελουδι αυτο!

Δύομιση χρόνια, το αγγελουδι που βλέπετε ,πολεμά με τον καρκίνο του αίματος. Στις φωτογραφιες ειναι δυομιση. Σημερα ειναι τεσσεραμιση. Την λένε Αναστασια - Παρασκευή και ειναι η ανηψιά μου. Προχθες ο αδερφός μου την πηγε στο Παιδων,για τις τελευταιες εξετάσεις.
Οι γιατροι,είχαν πει οτι το μαρτυριο θα τελειωνε,ότι φθάναμε προς το τέλος. τα αποτελέσματα βγήκαν και οι γιατροι ανακοινωσαν οτι η μικρη δεν θα ξανάπαιρνε φάρμακα και οτι ειχε ξεπεράσει το κίνδυνο.Η νύφη μου με τον αδερφό μου, κόντεψαν να τρελλαθούν απο την χαρά τους.
Καθως ετοιμάζονταν να φύγουν απο το νοσοκομειο, ενα τηλέφωνο στο κινητό του αδερφού μου,τους εκοψε τα γόνατα!ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ.ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ. Το δικό μας το κοριτσάκι δεν ηταν καλά και θα επρεπε να παλαιψουμε ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ χρόνια απο την αρχή. Ολα πρεπει να αρχισουν απο την αρχή, χημειοθεράπειες, βλαστοκυτταρα, ...Και τα δυο αυτα χρόνια παλευουμε και με την προσευχή και με τους γιατρούς. Για καποιο λογο που εμεις δεν ξερουμε, ο Θεός δεν θέλησε την γιατρειά του παιδιού. Σας θερμοπαρακαλώ όλους σας να κανουμε προσευχή για την Αναστασία. Βαλτε το ονομα της στα υπερ υγείας να την διαβάζουν καθε Κυριακή. Δωστε το ονομά της στις παρακλησεις, η στα μοναστήρια που επισκέπτεστε! Αφιερώστε δύο λεπτα απο την καθημερινότητα σας να πείτε ''το Κυριε Ιησου Χριστέ,Υιε κα Λογε του Θεού, ελέησε την δούλη σου Αναστασία και χάρισέ της την ίαση!
Και σεις οι ιερείς, εχετε ενα ακόμα ονομα ,μέσα σε αυτους που μνημονεύετε καθημερινά.Οσοι,μπορειτε κάνετε ενα κομποσχοινι για την Αναστασία.

Σας ευχαριστώ εκ των προτερων.

Καλοι ειναι οι γιατροί, αλλα μεγαλύτερος γιατρός απο τον Θεό δεν υπάρχει! 



ΣΧΕΤΙΚΟ:
Αγγελική Αντωνοπούλου
Φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια: