Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Βουλευτής της ΝΔ, θέλει να διοργανωθεί... gay parade στην Ελλάδα!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο κ. Καραγκούνης (βουλευτής της ΝΔ) πρότεινε στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων «με άρμα τον τουρισμό και όπλο τον πολιτισμό να ξεπεράσουμε την κρίση».

Τι εννοούσε όμως;
Εννοούσε την διοργάνωση gay parade! 

Όπως εξήγησε στο «Super Star» «πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε ή δεν θέλουμε τουρίστες… Στην Γερμανία μαζεύονται 20 εκατ. άτομα σε ένα Σαββατοκύριακο… Το love parade θα βοηθήσει οικονομικά την χώρα μας».

Ο κ. Καραγκούνης το πήγε ένα βήμα παρακάτω προσθέτοντας ότι «είμαστε μια ευρωπαϊκή χώρα, στην οποία υπάρχει μεγάλη κοινότητα ομοφυλοφίλων, αλλά το κρύβουμε»

ΠΗΓΗ: star.gr

Βουλευτής της ΝΔ, θέλει να διοργανωθεί... gay parade στην Ελλάδα!



ΣΧΕΤΙΚΑ, ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ...

Ο Βουλευτής Κώστας Καραγκούνης θα παραστεί ως εκπρόσωπος του κόμματος, στην Ιερά Μονή Φανερωμένης στην Λευκάδα.

Την Δευτέρα 24 Μαΐου 2010, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Καραγκούνης θα παραστεί ως εκπρόσωπος του κόμματος και του Προέδρου του κ. Αντώνη Σαμαρά στην Ιερά Μονή Φανερωμένης στήν ΛΕΥΚΑΔΑ, ...

...όπου θα τελεστεί λειτουργία για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος και η καθιερωμένη μεγάλη θρησκευτική ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΑΚΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ πρός τιμήν της θαυματουργού Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ, πολιούχου και προστάτιδος των Λευκαδίων και όλων των Χριστιανών.

http://xiromeronews.blogspot.com/2010/05/blog-post_23.html
Ο Βουλευτής Κωνσταντίνος Καραγκούνης

3 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Ναι σε γκέι πάρτι λέει βουλευτής

«Άρμα μας είναι ο τουρισμός και φαρέτρα μας ο πολιτισμός, οπότε αν εδώ πάνω επενδύσουμε, τότε η χώρα μας θα βγει συντομότερα από την κρίση» είπε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος συνέχισε τις προτάσεις του, λέγοντας “ναι” και στην οργάνωση ενός “Love Parade” (παρέλαση αγάπης), φτάνει να έχει έσοδα η χώρα, αφήνοντας άφωνο τον υφυπουργό Πολιτισμού Γιώργο Νικητιάδη.

Δημοσιογράφος: «Ακούγοντάς σας να προτείνετε το Love Parade το μυαλό μου πήγε σε άρματα και γυμνούς άντρες να λικνίζονται...».

Κώστας Καραγκούνης: «Ναι, δίκιο έχετε. Εγώ όμως διευκρίνισα ότι πρέπει πρώτα να επενδύσουμε στον πολιτισμό μας και σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις. Να γίνει, παραδείγματος χάριν, η αναπαράσταση της Μάχης του Μαραθώνα και να έρθουν οι ξένοι να τη δουν».

Δημοσιογράφος: «Εγώ όμως θα παραμείνω στο Love Parade. Είναι η πρώτη φορά που Έλληνας βουλευτής κάνει μια τέτοια πρόταση!».

Βουλευτής «Το τσιμπήσατε, βλέπω! Ας μην είμαστε υποκριτές. Εγώ είμαι μόνο τριάντα πέντε χρόνων και θα πρέπει να έχουμε ανοιχτό μυαλό. Η κοινωνία πρέπει λιγάκι να φιλελευθεροποιηθεί. Δείτε τι γίνεται στο Βερολίνο σε μια παρόμοια εκδήλωση. Εκατομμύρια τουρίστες πάνε για να το δουν και αφήνουν και αρκετά χρήματα στην πόλη. Όλα πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε».

Στο τέλος ο βουλευτής φαίνεται να δικαιώνεται, αφού το Υπουργείο Πολιτισμού αποφάσισε ότι φέτος θα γίνει στη χώρα μας Love Parade για αύξηση του τουρισμού...

Δ. Κ.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=238014&cid=7

stavroula είπε...

Kai gw tous eixa gia thn de3ia tou Kuriou:DDDDDDD

Koita na deis pou 8a xasoun to monopwleio kai kapoioi proodeutikotatoi ths aristeras.

3ereis oloi autoi oi "ntilly ntallies" ean htan ligaki poio dhmiourgikoi mporei na tous pername kai sta sovara.

Ti katantia 8ee mou.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Την ίδια παρατήρηση (για δεξιούς – αριστερούς) έκανε χθες και ένας σχολιαστής στην ιστοσελίδα Freegossip, στην σχετική ανάρτηση εκεί!