Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

BLOGxairete: Περισσότερες «πινελιές» (αναρτήσεις θεμάτων, σχόλια, σχολιανά, κλπ) αύριο πάλι…

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΣΧΟΛΙΑ:

1. Χεσμένη επάνω της, εμφανίστηκε στη σημερινή της συνεδρίαση η "ΔΙΣ".

Και εμφανίζονται χεσμένοι οι ιεράρχες, με τον κανόνα του «1 προς 5» που θα ισχύσει για τις προσλήψεις στο Δημόσιο, ενώ η Ιερά Σύνοδος, θα στείλει έγγραφο σε όλες τις μητροπόλεις προκειμένου να απαντήσουν πόσοι εφημέριοι συνταξιοδοτούνται και πόσες ελλείψεις έχουν.

Πάνω στο τσερλιό τους, αποφασίστηκε η έκτακτη σύγκληση της Ιεραρχίας για το θέμα αυτό. Μάλιστα, ο μητροπολίτης Ύδρας Εφραίμ, που συναντήθηκε, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας της Συνόδου με τους αρμόδιους παράγοντες των υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών, ενημέρωσε τη Σύνοδο.

Από την πλευρά τους, οι (μη χέσω) ιεράρχες εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για επέκταση του περιορισμού των χειροτονιών, αν τελικά εφαρμοσθεί και στον εφημεριακό κλήρο η αναλογία των προσλήψεων.

Από την συνεδρίαση δεν έλειψε και η αναφορά στη διδασκαλία των Θρησκευτικών (άλλο αβγό στον ποπό τους αυτό), και «Ιερά» Σύνοδος αποφάσισε να συγκροτήσει επιτροπή που θα μελετήσει το θέμα και θα υποβάλει τις προτάσεις της στο υπουργείο Παιδείας.

Αυτά τα - πανιασμένα από φόβο - «πρόσωπα» λοιπόν, μέσα στην τούρλα όλων αυτών που συζητήθηκαν, έπιασαν στο «ιερό» τους στόμα, το «άτομο» που ξεχωρίζει, τον Άγιο Πειραιώς, διότι τόλμησε να αναφερθεί σε εβραϊκό Σιωνισμό και σε ισλαμικό ταλιμπανισμό!

Ουστ, ρε σεις «πρόσωπα», ...της εκκλησίας του κώλου που εκπροσωπείτε! Ουστ!


2. Ναι, ναι! Ο κ. Καρδάσης, "δεν είναι με κανένα τους", και είναι μόνο με την… ΔΙΣ.
Μας προέκυψε και Συνοδικός, τώρα στα 70 του!

Στην πραγματικότητα, όλοι αυτοί οι «εκκλησιαστικοί» (ο κ. Καρδάσης ορθογραφεί – σχολιάζει... και, σαν «Ι.Κ.», και σαν «αιρετικός», χα!) όλοι αυτοί λοιπόν, θα έχουν φαίνεται προηγούμενα με τον συγκεκριμένο μητροπολίτη...

Κι έτσι, έχουν εμπάθεια προσωπική, και δεν είναι αμερόληπτοι!

Έγινε βλέπετε κακός ο κ. Σεραφείμ, και, στους φίλους του Οικονομικού Πατριάρχη, του Βοθρολυμματαίου με τ' όνομα!..

Δεν το ξέρατε ότι και ο κ. Γιώργος Μουστάκης είναι φίλος του Βαρθολομαίου ...
...παράλληλα με το ότι είναι φίλος, και, του αντίχριστου Καζαντζάκη, αλλά και του κ. Καρδάση «μας»;

Θα το ξέρετε αφού έχετε διαβάσει τα σχόλια μου!..

http://xairete.blogspot.com/2011/01/blog-post_4019.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα:

Ο ΙΚ δεν είναι φίλος με κανένα παπικό, προτεστάντη ή οικουμενιστή ή φαρισαίο ή υποκριτή, ούτε με καμία ΔΙΣ, που είναι παράνομη σύμφωνα με τους Ι. Κανόνες, στην οποίαν όμως συμμετέχει ο Πειραιώς, ο οποίος ενώ είναι λαλίστατος ενατίον των εβραίων, των μουσουλμάνων (επιχείρησε να κάνει Ορθόδοξο τον Καντάφι!), των Αγγλικανών, των ομοφυλόφιλων, των μασόνων, πλην όμως αφωνότερος ιχθύος για τους οικουμενιστές (Σύρου, Βόλου που τον κάλεσε και συλλειτούργησε, Σαββάτο, κ.ά. φρούτα) και δεν έβγαλε κιχ για τη δίωξη του Αρτέμιου από τους Σέρβους οικουμενιστές. Ακόμη περιμένουμε συμπαράσταση στον Ράσκας Αρτέμιο στην έκκλισή του.

Εκεί αποδεικνύεται η υποκρισία του Πειραιώς και τούτο γιατί φοβάται την αντίδραση από το Φανάρι, που ηγείται του Οικουμενισμού.

ΙΚ

P. MICHALOPOULOS είπε...

Γιατί τον κατηγορεί ως υποκριτή τον άγιο Πειραιώς, ο κ. Καρδάσης;

http://xairete.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html