Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Εσείς, την είδατε τη συνέντευξη του Ιερώνυμου στον Μάκη;

Εσείς, την είδατε τη συνέντευξη του Ιερώνυμου στον Μάκη;

Εγώ την αρχή μόνo είδα. Άρχισε στις 11.30 τη νύχτα, και είχε προηγηθεί η εκπομπή του Χατζηνικολάου (είδα το τέλος της) ο οποίος κλείνοντας, διαφήμισε την επερχόμενη εκπομπή του Μάκη χαρακτηρίζοντας την σαν μια πολύ μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία.

Μετά, μας φλόμωσαν στις διαφημίσεις, και νάτος μετά ο δικός τους άνθρωπος, ο Ιερώνυμος τους, σε ένα βίντεο με μουσική υπόκρουση από βιολιά, σε ένα εισαγωγικό κομμάτι για το πώς ξεκίνησε από χωριό του, κλπ.

Μετά, έγινε διακοπή και μας φλόμωσαν πάλι στις διαφημίσεις…

Και μετά, να ο Μάκης στην Αρχιεπισκοπή να παίρνει την συνέντευξη. Ρώτησε τον Μακαριότατο για εκείνο το οικονομικό σκάνδαλο, εκείνος είπε για «σπείρα μέσα στην Εκκλησία» που τον συκοφάντησε τότε, αλλά κόπηκε η σκηνή πάνω που έλεγε για το τι έγινε στη συνέχεια (τον βαραίνει ακόμα αυτό το θέμα δικαστικά;) και άρχισαν πάλι τα βιολιά σαν χαλί στο βίντεο που ακολούθησε με τον Ιιερώνυμο να μας έρχεται σαν Αρχιεπίσκοπος…

Μετά έγινε πάλι διακοπή για διαφημίσεις… Και εκεί, αποκοιμήθηκα!..

Όταν ξύπνησα, ήταν 1, 30 πια, είχε τελειώσει η εκπομπή με τον Μακαριότατο, και το κανάλι (το ALTER) έπαιζε (άλλη μαλακία κι αυτή) αλυσιδωτές διαφημίσεις για «ροζ» (πορνό) τηλέφωνα!!!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: