Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Aρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όλα σκατά!»

Γ. Καμίνης: Μα τον Σταυρό, σας λέω: Δεν παίρνω όρκο θρησκευτικό!..
 Γ. Καμίνης: ...Μακαριότατε, κάνε στην πάντα!
Aρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: - Όλα σκατά!


ΔΙΑΒΑΖΩ:

Πολιτικό όρκο έδωσε η πλειονότητα των νέων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του δήμου Αθηναίων, κατά τη σημερινή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πλατείας Κοτζιά.

Ο νέος δήμαρχος Γιώργος Καμίνης και δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι ορκίστηκαν με πολιτικό όρκο. Επίσης, με πολιτικό όρκο-συμπληρωματική δήλωση ορκίστηκαν χωριστά οι επικεφαλής και τα μέλη των δημοτικών παρατάξεων «Λαϊκή Συσπείρωση» και «Αθήνα Ανοιχτή Πόλη», καθώς και οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Αμυράς και Πέτρος Κωνσταντίνου.

Θρησκευτικό όρκο επέλεξαν να δώσουν μόνο ο πρώην δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης και οι σύμβουλοι της παράταξης «Αθήνα πόλη της ζωής μας», καθώς και ο σύμβουλος Ν. Μιχαλολιάκος της "Χρυσής Αυγής".

Στην τελετή παρέστη και ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος...

ΠΗΓΗ: enet.gr


Οι αδελφές ψυχές όμως – αδίστακτες - παλάμισαν το ιερό ευαγγέλιο, που… απαγορεύει τον όρκο!..

4 σχόλια:

stavroula είπε...

E, afou orkistike k o Mixaloliakos ths "XA" tote na eisai sigouros oti h Or8odo3ia vadizei ston or8o ths dromo.

Mia stigmh "XA" den einai autoi oi perirgoi tupoi me ta perierga sumvola pou 8umizoun tous dikous mas (HPA) KKK me polu agaph kai sumponia se olous tous diaforetikous ths ghs sunan8ropous mas?

P. MICHALOPOULOS είπε...

Γενικά, το σημερινό ποίμνιο, είναι αντάξιο μιας τέτοιας Εκκλησίας: σαν «νύχι με κρέας», που λένε, για να μη πω και την άλλη έκφραση και στενοχωρηθεί η κ. Νίτσα μας!..

stavroula είπε...

:D
Sumfwnw k epau3anw!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Γεια σου Σταυρούλα, λεβεντιά! :D