Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ανώνυμος είπε: Αγαπητή Αναστασία...

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010


Πέθανε στα 90 του χρόνια, ο «Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος» (των Γ.Ο.Χ.) Χρυσόστομος Β΄ (Αθανάσιος Κιούσης)


Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Αναστασία,

Κατ' αρχήν θα σου απαντήσω απευθείας και όχι μέσω του Παναγιώτη (όπως κάνεις εσύ), με τον οποίο συμφωνώ απόλυτα, τόσο στο θέμα ανωνυμίας, όσο και στο θέμα της πορωμένης αντίδρασής σου.

Πρώτον: Γράφω σαν ανώνυμος γιατί δεν θέλω να δημιουργήσω λογαριασμό Google. Είσαι ικανοποιημένη αν δώσω το όνομα "Σπίνος"? Σου λέει αυτό κάτι παραπάνω?

Δεύτερον: Εσύ είσαι που βιάζεσαι να κρίνεις τους άλλους προσπαθώντας να υπερασπιστείς ανθρώπους που έχουν κάνει σοβαρότατα λάθη και έχουν βλάψει το παλιό ημερολόγιο, το οποίο το γνωρίζω από τα γεννοφάσκια μου, και μάλλον πολύ καλύτερα από σένα. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου μέσα στο "πάτριο", χωρίς βέβαια αυτό να αλλοιώνει την ορθότητά του σαν 'πιστεύω'. Γνωρίζω πολύ καλά τόσο τον Χρυσόστομο που έφυγε, όσο και τον Μεθόδιο.

Τρίτον: Εσύ φαίνεται ότι δεν γνωρίζεις τα του παλαιού, γιατί ο πρ. Φλωρίνης δεν άφησε διαδόχους αρχιερείς (δεν μιλάμε για ιερείς).

Τέταρτον: Η "δήθεν" κρατούσα εκκλησία, όπως λες, έχει βγάλει μεγάλα αναστήματα, που αντιδρούσαν και αντιδρούν σφόδρα στον οικουμενισμό και τις παρανομίες του Βαρθολομαίου. Βλέπε π.χ. τον μακαριστό Αυγουστίνο Καντιώτη.

Πέμπτον και τελευταίον: Αν διάβαζες το σχόλιό μου χωρίς παρωπίδες, θα έβλεπες ότι κατηγόρησα τα κακώς κείμενα του παλαιού, που νομίζω πληγώνουν πολλούς, και χρήζουν θεραπείας.

Ελπίζω τουλάχιστον αυτή τη φορά που τα είπα πιο αναλυτικά να έγινα κατανοητός.

Ευχαριστώ.

22 Σεπτεμβρίου 2010 11:40 μ.μ.

http://xairete.blogspot.com/2010/09/90.html



ΣΧΕΤΙΚΟ:


Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010


Έτσι Αναστασία μου, σε παρακαλώ να μην προσβάλεις άλλη φορά κάποιον σχολιαστή μας...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει, ότι το σκήνωμα πήγε και το προσκύνησε ο άλλος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος Β΄;

ΙΚ

anastasia είπε...

Αγαπητε μου Παναγιωτη
Μετα απο πολλυ καιρο,θα πρεπει να απαντησω,σε σενα και στον Ανωνυμο(αν και γνωστο το ονομα του πλεον)για τον οποιον δεν ειχα,δεν εχω και δεν θα εχω καμια απολυτως αναγκα,να τον προσβαλω,ουτε και εσυ να μου σηκωσεις κοκκινη σημαια με αυτο το μεγαλο STOP αγαπητε μου Παναγιωτη,διοτι δεν εχω καμια τετοια προθεση για σενα και γενικως για κανεναν.Θα ηθελα λοιπον να αρχισω απο την λεξη"πωρωση",που οπως λεει ο Ανωνυμος με χαρακτηριζη,διοτι δεν με γνωριζη,ενω εγω τον γνωριζω απο το γυαλι της T.V,δηλ.καθολου και δεν θα μπορουσα λοιπον να του δωσω αυτο τον χαρακτηρισμο,ομως ας ειναι,τα λαθη ειναι ανθρωπινα και συνχωρουντε.
Επιγραμματικα λοιπον θα του αοαντησω,μεσα απο το δικο σου blog και κατ'αρχας θα πρεπει να σε ευχαριστησω που με φιλοξενης.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Αναστασία Ζαβιτσιάνου: Σε 121 αναρτήσεις του μπλογκ αυτού (του «χαίρετε») γίνεται αναφορά στο όνομα της.

Όπως βλέπεις Αναστασία, ξεπέρασες ακόμα και αυτήν την κυρία Ελένη Βελέντζα, σε αριθμό αναρτήσεων. Αυτή η «κυρία», έχει - ακόμα - μόνο 100 αναρτήσεις στο ενεργητικό της.

Μη λες λοιπόν ότι δεν είσαι γνωστή!

Είσαι γνωστή από το δικό μου το "γυαλί"! Είσαι γνωστή στο... "αναγνωστικό κοινό" του ιστολογίου μου!

Χαίρε! : D

anastasia είπε...

4)H δηθεν κατ'εμε ,αλλα για ολους τους Παλαιοημερολογιτες,κρατουσα Εκκλησια ,εχει βγαλει μεγαλα αναστηματα,Πιστεως,ειπα το αντιθετο εγω?απο οσους γνωριζω,ο Μακαριστος Καντιωτης ηταν ενας απο αυτους,(πρεπει δε να γνωριζεται,οτι και εγω ημουνα παιδι του Καντιωτη,καποιες παλιες εποχες......βλεπε Ζωοδοχου Πηγης κ.λ.π,Αερακηςκ.λ.π),ομως εκεινος αν και καποια στιγμη ειχε παραδεχθει την Πιστη των Πατερων δηλ.του Παλαιου,ακολουθησε ομως αυτους,πεθανε με αυτους και ενταφοιαστηκε με αυτους,παραδεχοντας εμμεσως πλην σαφως οτι ναι,ειναι εγκυροι ,οι προδοτες της πιστεως ,βλεπε Πατριαρχη που σε λιγο θα διαβαζουν το Κορανι στις εκκλησιες!!!!!!!.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Όπως βλέπεις Αναστασία, ξεπέρασες ακόμα και αυτήν την κυρία Ελένη Βελέντζα, σε αριθμό αναρτήσεων...

http://xairete.blogspot.com/2010/10/blog-post_3963.html