Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

«Πριγκιπικός» γάμος: Ανάμεσα στους καλεσμένους από την Ελλάδα θα είναι ο Γιώργος Ντάβλας (tlife.gr)


Ο Γιώργος Ντάβλας

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:

«Πριγκιπικός» γάμος: Ανάμεσα στους καλεσμένους από την Ελλάδα θα είναι ο Γιώργος Ντάβλας.
(tlife.gr)


ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ (11, Ιουλίου, 2008):


«..και ο Γιώργος Ντάβλας»!
Επιτέλους ποιος είναι αυτός ο Γιώργος Ντάβλας ρε παιδιά; Ξέρει κανείς; Με τι ασχολείται; Τι παράγει; Τι προσφέρει στην κοινωνία; Με τι δικαιολογεί την ύπαρξη του;

Κάθε λίγο και λιγάκι, σε κάθε συνάθροιση και συνεύρεση, μαζί με τα ονόματα γνωστών επιχειρηματιών, πολιτικών, ανθρώπων της τέχνης και του θεάματος, κοσμικών, μοντέλων τετρακίνητων ή δίποδων, υπάρχει πάντα και η απαραίτητη επωδός .. «ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ».. Παραβρέθηκαν δηλαδή οι τάδε και οι τάδε .. «και ο Γιώργος Ντάβλας».. Στην φωτο οι τάδε και οι τάδε .. «και ο Γιώργος Ντάβλας»! Αμάν πια!


Και πάει στο διάβολο όταν μαζί με κάποιους γνωστούς κοσμικούς και μαϊντανούς υπάρχει και η καθιερωμένη πλέον επωδός .. «και ο Γιώργος Ντάβλας».. Αλλά να βλέπουμε το ίδιο τον Άγιο πατέρα, τον τρισμακάριστο Πάπα της Ρώμης αυτοπροσώπως, δίπλα του τον ίδιο τον πανπανμακαριότατο πανπαναγιότατο (αυτές τις προσφωνήσεις πάντα τις μπερδεύω) Οικουμενικό Πατριάρχη και η λεζάντα να λέει .. «και ο Γιώργος Ντάβλας», ε, αυτό δεν θα το αντέξω αν δεν μάθω..

Κάτι μου λέει ότι ζούμε ζούμε πλέον για τα καλά στην κοινωνία του Γιώργου Ντάβλα και εγώ ο άσχετος δεν ξέρω ποιος είναι ..ο Γιώργος Ντάβλας!

http://sofistis.wordpress.com/2008/07/11/110708/


ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΧΟΛΙΑ

1. «Πριγκιπικός» γάμος την Τετάρτη, στις Σπέτσες! Δηλαδή, τι θα γίνει τελικά; Της πουτάνας, ή του πούστη;
http://xairete.blogspot.com/2010/08/blog-post_9157.html

(Σήμερα 19:18 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ)

2. Kai Ta 2 afou tha einai k o ntavlas ekei sigoura tha exei k 2-3 vizites mazi tou Gia to party prin k meta... Manoula se afta o kyrile pimp
(
Σήμερα 19:22 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

3. Ante rc egyro ayto ?
(
Σήμερα 19:28 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

4. Karatsekarismeno ...... Apo afto zei pos nomizes esy ?
Ntavatzis (manager) polytelias einai
(
Σήμερα 19:31 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

5. Χαχαχα μάθαμε και κάτι :)
(
Σήμερα 19:39 από χρήστη Χωρίς Όνομα)

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=16121

2 σχόλια:

stavroula είπε...

Mou erxetai ston nou enas fantastikos dialogos.

Nikolakhs: Ma ti 8elei telos pantwn autos o laos. Ena gamo eipa kai gw na kanw merika filarakia eipa kai gw na kalesw kai 8a mou to bgaloun ap thn muth.

Laos: 8eloume pswmi, plhrwnoume ta spasmena allwn se DaNeiToudes kai pro PANTWN paideia mia k autos o laos uphr3e 8eologika apaideutos.

Nikolakhs: E, fate pantespani kai vgalte ton skasmo.

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΕΓΡΑΨΕ ΧΤΕΣ Η ΕΣΠΡΕΣΟ:

Από χθες, προσωπικότητες απ 'όλο τον κόσμο άρχισαν να συρρέουν στις Σπέτσες για να παραστούν την Τετάρτη στον πριγκιπικό γάμο του Νικόλαου και της Τατιάνας.

Ο Ρώσος Κροίσος Ρομάν Αμπράμοβιτς, που κάνει ήδη τις διακοπές του στην Ελλάδα, θα μείνει για λίγες μέρες στη Σπετσοπούλα με την οικογένεια Νιάρχου και αναμένεται να βρεθεί την Τετάρτη στον παραμυθένιο γάμο.

Σήμερα, αναμένεται να φθάσουν στο νησί τα μέλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη, Λάτση και Κόκκαλη με τα σκάφη τους, ενώ, αναμένεται να έρθουν στις Σπέτσες ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα και η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας με τον Χουάν Κάρλος.

Ακόμη, πρόσκληση έχει σταλεί και στη βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας, η οποία δεν έχει διευκρινιστεί αν θα δώσει τελικά το “παρών”.

Μια από τις πιο σημαντικές παρουσίες του γάμου θα είναι επίσης και αυτή του σερ Έλτον Τζον. Ο διάσημος τραγουδιστής που θα μείνει στη Σπετσοπούλα μαζί με την Καρολίνα του Μονακό και τα παιδιά της θα τραγουδήσει το βράδυ της Τετάρτης για το λαμπερό ζευγάρι.

Συνολικά οι καλεσμένοι θα είναι 430 και ανάμεσα τους είναι και οι οικογένειες Ποταμιανού, Λιβανού και Νομικού, που βρίσκονται στις Σπέτσες, αλλά και το ζεύγος Κώστα και Χριστιάννας Καίσαρη, οι οποίοι έχουν αναλάβει και τις μπομπονιέρες και τις βέρες του γάμου.

Τέλος, ανάμεσα στους καλεσμένους από την Ελλάδα θα είναι ο Γιώργος Ντάβλας και το ζεύγος Κοβά, στον οποίων το σπίτι θα παρατεθεί δείπνο την επόμενη μέρα του γάμου.

Πηγή: Espresso