Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Διάλογοι στην Πάρο…


- Έλα ρε Γιώργο μου! Σοβαρά μιλάς τώρα;
- Ναι! Έτσι είναι, όπως στα λέω, Τζέρυ μου!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O αΒΆΠΤΙΣΤΟς Τζέφρυ της Οικογενείας Τσάντ -Μινέικο αν θυμάμαι καλά και Ιεχωβάδων,Αυτός διαλέγετε με το άλλο παλικάρι τον Οικουμενιστικό Αρχιεπίσκοπο Τζερόνυμο που δεν μιλάει για τα θέματα των ταυτοτήτων,οικουμενισμου και ζει σε άλλη χώρα

P. MICHALOPOULOS είπε...

Αυτά που λέτε για τον Πρωθυπουργό μας, τα είχα διαβάσει προ ημερών, και, στο μπλογκ του μητροπολίτη Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιου, ο οποίος τα καταγράφει μεν, αλλά λέει ότι μάλλον πρόκειται για φήμες.

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ:

2.186.000 ΕΥΡΩ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ...

Νέα στοιχεία και περισσότερα ερωτήματα προκύπτουν από τα υπόλοιπα τέσσερα συμβόλαια (πέραν των δύο που έχουμε δημοσιεύσει) τα οποία... συνοδεύουν και αλληλοεμπλέκονται στη σκανδαλώδη πώληση των... ασημικών της Εκκλησίας στη Βουλιαγμένη στον... οδοκαθαριστή, ο οποίος τα μεταπώλησε την ίδια στιγμή, μέσα στα γραφεία της Εκκλησίας, στο ίδιο δηλαδή μέρος όπου έγινε το συμβόλαιο της αγοράς, σε κυπριακές εταιρείες τύπου... offshore.
Και εδώ γεννιέται η απλοϊκή απορία:

Πώς ένας οδοκαθαριστής βρήκε αυτές τις κυπριακές εταιρείες; Κάποιος πρέπει να του τις προξένεψε... Ποιος; Θα πρέπει να το αναζητήσει η Εισαγγελέας που διενεργεί την ανάκριση και από ώρα σε ώρα πρόκειται να στείλει την... απανταχούσα, το παραπεμπτικό βούλευμα, που θα δυσκολέψει τη ζωή πολλών, με πρώτους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος του Αρχιεπισκόπου.

http://www.paron.gr/v3/new.php?id=57758&colid=&catid=26&dt=2010-08-15%200:0:0

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ:
Μισθοδοσίες...

Από την πρόσφατη απογραφή των κληρικών που μισθοδοτούνται από το Δημόσιο λέγεται πως προέκυψε ένα ακόμη «λαβράκι». Οι φήμες λένε πως από το Δημόσιο μισθοδοτούνταν και κληρικοί που ήρθαν για σπουδές στην Ελλάδα, αλλά όταν έφυγαν από τη χώρα η μισθοδοσία τους δεν διεκόπη. Αφού οι ίδιοι δεν λάμβαναν τον μισθό τους, ποιος τον εισέπραττε επί σειράν ετών για λογαριασμό τους; Και πού τα έδινε