Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Συλλυπητήρια δήλωση Ελίζας Βόζεμπεργκ (Για τον θάνατο του Μητροπολίτη Ρεθύμνου)

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Τη βαθύτατη θλίψη της ΝΔ και του Προέδρου της Αντώνη Σαμαρά για την εκδημία του Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ανθίμου, εκφράζει, με δήλωσή της, η Υπεύθυνη του Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr



ΣΧΕΤΙΚΟ:

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ υπήρξε εκπρόσωπος Τύπου του Αβραμόπουλου, υπήρξε και υποψήφια με το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη (το Λαϊκό - Ορθόδοξο), αλλά πολύ παλαιοτέρα υπήρξε και… ηθοποιός! Το 1972, είχε παίξει στην ταινία «Η Ρένα είναι οφ-σάιντ».


Η κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ:
Το 1972, είχε παίξει στην ταινία «Η Ρένα είναι οφ-σάιντ».

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Το νομαρχιακό συμβούλιο Ρεθύμνης συνήλθε εκτάκτως σήμερα, μετά το θλιβερό γεγονός του θανάτου του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Άνθιμου και μετά από εισήγηση του νομάρχη, Γεωργίου Παπαδάκακη, αποφάσισε:
Να εκφράσει τα βαθιά συλλυπητήρια στους οικείους του, τους άμεσους συνεργάτες του εκλιπόντος και την Ιερά Σύνοδο Κρήτης.

Επίσης να καταθέσει στεφάνι στην κηδεία, να παρακολουθήσει σύσσωμο την εξόδιο ακολουθία και να αναρτηθεί μεσίστιος η σημαία στο Νομαρχιακό Μέγαρο για τρεις ημέρες από σήμερα.

Καθήκοντα τοποτηρητή της χηρευούσης Ιεράς Μητροπόλεως, αναλαμβάνει ο Μητροπολίτης Λάμπης-Συβρίτου και Σφακίων, Ειρηναίος, σύμφωνα με την απόφαση της Ιεράς Συνόδου.

http://www.newsbeast.gr/society/arthro/31352/penthos-gia-to-thanato-tou-rethumnis/