Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Πόλεμος λάσπης κατά του μητροπολίτη Κοζάνης, διότι δεν είναι επίορκος!


ΑΞΙΟΣ!
ΣΧΟΛΙΑ:

02/08 23:52 από χρήστη ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!!!!!
Η εκκλησία της αγάπης και της συμπόνοιας έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο. 'Εστειλε στην κυριολεξία "αδιάβαστη¨μια χαροκαμένη μάνα η οποία μην αντέχοντας τον χαμό του γιού της έδωσε τέλος στην ζωή της.

Σήμερα 00:00 από χρήστη Χωρίς Όνομα

Μια 47χρονη γυναίκα από χωριό της Κοζάνης, αυτοκτόνησε την περασμένη Παρασκευή, πηδώντας στη λίμνη Πολυφύτου στην περιοχή του Ρημνίου. Και μετά, κηδεύτηκε αδιάβαστη. Μεταφέρθηκε στα μνήματα από το σπίτι της, χωρίς να περάσει από την εκκλησία. ΠΗΓΗ: newsit.gr

Σήμερα 00:06 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΟ: Το «Σταρ» λέει ότι παντρεύτηκε σήμερα η Χρύσπα, μυστικά! Να την έμπασε σε εκκλησία ο Άνθιμος; Δεν το πιστεύω!.. Το πιο πιθανό είναι να έχει φάει κλωτσιά από τον Άνθιμο, και γι αυτό αυτή η μυστικότητα. Σε κανένα δημαρχείο θα έχει μάλλον καταλήξει και ντρέπονται να το πουν!
http://xairete.blogspot.com/search/label/XRYSPA


Σήμερα 00:05 από χρήστη ΑΛΙΝ
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΚΛΗΣΙΑ Κ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ. ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Κ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.....ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΔΕΣ... ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ,ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ.

Σήμερα 00:13 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ποιον διώχνει η Εκκλησία Αλιν; Η Εκκλησία την έσπρωξε να πέσει στη λίμνη και να πνιγεί; Η Εκκλησία της δίδαξε την απελπισία (αθεΐα) και την παρότρυνε να χαπακώνεται; ΑΝΤΙΘΕΤΑ: Αυτή, η ίδια η μακαρίτισσα, «μια από τις πιο δραστήριες γυναίκες της τοπικής κοινωνίας, ψυχή του τοπικού χορευτικού συλλόγου και άλλων λαϊκών δρωμένων» επέλεξε να είναι μακριά από την εκκλησία. Τελος!

Σήμερα 00:17 από χρήστη Χωρίς Όνομα

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΕ ???? ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ Ε ???? ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ??? ΕΛΕΟΣ.

Σήμερα 00:23 από χρήστη Χωρίς Όνομα
Η Εκκλησία, έχει κανόνες και πρέπει να τους εφαρμόζει! Βέβαια ο κωλόπαπας του χωριού δεν είχε αντίρρηση (για ευνόητους λόγους) να την διαβάσει. Ο μητροπολίτης όμως, έπραξε σωστά! Θα ήταν χέσε-θέατρο να την διαβάσουν σαν μέλος της Εκκλησίας, τη στιγμή που η ίδια όταν ζούσε είχε επιλέξει να μην είναι! Δεν έπρεπε εκτός των άλλων να σεβαστεί η Εκκλησία τη θέληση της;

Σήμερα 00:26 από χρήστη ΑΛΙΝ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ... ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ?? ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.Κ ΟΤΑΝ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΜΕΝΗ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.Κ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ,ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ

Σήμερα 00:34 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Άλιν: «Αν δεν σε λυπηθεί ο Θεός, γίνεσαι αυτόχειρας»! ...Και αν δεν σε λυπηθεί και ο Επίσκοπος, πας και αδιάβαστη! Μετά, πέφτεις πια στο έλεος του Τζερτζεβούλη στην Κόλαση!

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=13753

1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Δημοσιεύθηκε: 04.08.10 08:19

Η Χρύσπα και ο Παναγιώτης Νικολάου παντρεύτηκαν στις 2 Αυγούστου στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια έκαναν δεξίωση στην παραλία της Περαίας.

http://www.gossip-tv.gr/story/50194/o-gamos-kai-e-dexiose-tes-khruspa