Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Είναι πίστη, είναι βεβαιότητα για πολλούς, ότι πρόκειται - πράγματι - για παρακράτος εκτελεστών συμβολαίων θανάτου!

Η stavroula είπε...

Na upo8esoume tote oti einai "epanastates" ths sumforas k sexta tou parakratous?


21 Ιουλίου 2010 4:57 π.μ.


Ο P. MICHALOPOULOS είπε...

Οι προβληματισμοί σου, αγαπητή Σταυρούλα, οι υποθέσεις που κάνεις, είναι θέσεις που έχουν καταγραφεί σε πολλά σχόλια αναγνωστών (σχετικών αναρτήσεων), σε φόρουμ που παρακολουθώ από προχθές.

Είναι πίστη, είναι βεβαιότητα για πολλούς, ότι πρόκειται - πράγματι - για παρακράτος εκτελεστών συμβολαίων θανάτου!

Ότι κάποιοι, εκμεταλλεύτηκαν, και, την κόντρα «Ζούγκλας» - «Τρωκτικού»…
Έτσι ώστε τρώγοντας τον έναν, εξέθεσαν (έθαψαν παράλληλα) και τον άλλον… Με ένα σμπάρο (16 σφαιρών) δυο τρυγόνια!..

21 Ιουλίου 2010 5:50 π.μ.

http://xairete.blogspot.com/2010/07/blog.html


Έτσι ώστε τρώγοντας τον έναν, εξέθεσαν (έθαψαν παράλληλα) και τον άλλον…
Με ένα σμπάρο (16 σφαιρών) δυο τρυγόνια!..



ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΧΟΛΙΟ
(στο θέμα «Aγωνία για νέο χτύπημα από τη ΣΕΧΤΑ»):


OTAN EIPAN POS EXARTHROSANE TON «E.A.» KAI BRIKAN TA OPLA THS ORGANOSHS POIOS MAS LEEI OTI EKEI DE BRIKAN OPLA KAI «SEXTA» KAI «17N» KAI «E.A.» TAYTOPOIHMENA TA OPOIA DOSANE KATOPHN SE PRAKTORES KAI BARANE EPILEKTIKA KAI TA BAFTIZOUN TROMOKRATIA?????

(Σήμερα 14:04)

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=12492

9 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

«Αγάπη μου, πού πας; Πώς θα ζήσω χωρίς εσένα; Τι θα πω στα παιδιά μας;» Τρία βασανιστικά ερωτήματα που έχουν στοιχειώσει την καρδιά και το μυαλό της κατάφερε να ψελλίσει χθες στον άνδρα που αγάπησε και παντρεύτηκε, στον πατέρα των παιδιών της, η Αδαμαντία Γκιόλια μόλις αντίκρισε μέσα στο φέρετρο τον δικό της Σωκράτη.

Με μάτια πρησμένα από το σπαραγμό και τον ανείπωτο πόνο, η εγκυμονούσα γυναίκα καθόταν σκυφτή δίπλα από το φέρετρό του και ψελλίζοντας ζητούσε μάταια απαντήσεις. Ο πόνος της βουβός. Τα δάκρυα στέρεψαν. Η καρδιά της σχίστηκε, η ψυχή της δεν μπορεί να αντέξει αυτή την τραγωδία. Πριν από λίγες ώρες ήταν εκεί μαζί της και τώρα κείτεται μπροστά της νεκρός. Παγωμένος, χωρίς να μπορεί να την κοιτάξει στα μάτια, να την πάρει αγκαλιά. Τραγική φιγούρα η μητέρα του άτυχου δημοσιογράφου, που αγκάλιαζε και φιλούσε το φέρετρο μέσα στο οποίο κείτονταν ο γιος της. «Αυτός είναι ο γιος μου. Αυτόν μου πήραν οι δολοφόνοι. Είναι εκεί έξω ελεύθεροι και το παιδί μου πάει στο χώμα», φώναζε κρατώντας στα χέρια της τη φωτογραφία του Σωκράτη Γκιόλια. Τα τέσσερα αδέρφια του αδικοχαμένου δημοσιογράφου μάταια προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

www.espressonews.gr

P. MICHALOPOULOS είπε...

Χιλιάδες φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες, συνάδελφοι του Σωκράτη Γκιόλια και απλοί πολίτες βρέθηκαν στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στην Ηλιούπολη για να του πουν το στερνό «αντίο». Προσπαθούσαν να δώσουν κουράγιο τόσο στη σύζυγό του όσο και στη μητέρα του συζύγου της, την κ. Κατερίνα, που δεν μπορεί να πάρει τα χέρια της από το άψυχο σώμα του παιδιού της. Ανάμεσα σε αυτούς, η γενική διευθύντρια του Ομίλου ΝΕΠ Αρετή Σιδηροκαστρίτου, ο γενικός διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Flash Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος, οι εκδότες της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» Θέμος Αναστασιάδης και Τάσος Καραμήτσος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κουκοδήμος, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελλόπουλος, η Φανή Χαλκιά, ο Κώστας Κεντέρης (ο οποίος σήκωσε το φέρετρο του Σωκράτη Γκιόλια), η Ρούλα Κορομηλά, ο Σπύρος Χαριτάτος, ο Γιώργος Καραμέρος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Θανάσης Πάτρας, ο Γιάννης Μαρακάκης, η Βούλα Πατουλίδου και πολλοί ακόμη.

www.espressonews.gr

P. MICHALOPOULOS είπε...

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στην Ηλιούπολη, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου και του πατέρα Ευθυμίου, του πεθερού του Σωκράτη, που είναι και εφημέριος της συγκεκριμένης ενορίας. Ο ιερέας δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Δεν μπορούσε να πιστέψει τον άδικο χαμό του. Το 2003 στην ίδια εκκλησία πάντρεψε τον Σωκράτη με την κόρη του και τώρα τον αποχαιρετά για πάντα...

www.espressonews.gr

P. MICHALOPOULOS είπε...

Έξω από τον ιερό ναό βρίσκεται πλήθος κόσμου. Οι περισσότεροι φορούν μαύρα μπλουζάκια τα οποία έχουν μπροστά τη φωτογραφία του Σωκράτη και τη φράση «Δολοφονία ελεύθερης έκφρασης», ενώ στο πίσω μέρος έναν στόχο μέσα στον οποίο υπάρχουν δύο λέξεις: «Θα φωνάζω», με τα δυο τελευταία γράμματα βαμμένα με κόκκινο χρώμα.

www.espressonews.gr

P. MICHALOPOULOS είπε...

Και ξαφνικά όλοι σώπασαν... Η τελετή μόλις ολοκληρώθηκε και όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, ψέλνουν τον εθνικό ύμνο για τον μαχητή της δημοσιογραφίας που χτυπήθηκε μέσα στο σκοτάδι από αδίστακτους εκτελεστές. «Πάντα άξιος» του φώναξαν και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Έπειτα ακολούθησαν τη σορό του μέχρι και το νεκροταφείο της Αγίας Μαρίνας, όπου τελέστηκε η τελευταία πράξη της τραγωδίας.

www.espressonews.gr

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ ΣΤΗ «ΣΕΧΤΑ»
Κακοποιό του κοινού Ποινικού Δικαίου αναζητεί η Αντιτρομοκρατική, μήπως και βρει την άκρη του νήματος που -ίσως- ξετυλίξει το κουβάρι εξάρθρωσης της τρομοκρατικής οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών».

Η πρακτική που ακολούθησαν οι τρεις οπλοφόροι στην άγρια δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια κάνει τους αξιωματικούς του αντιτρομοκρατικού επιτελείου να πιστεύουν πως είτε στην εκτέλεση συμμετείχε κακοποιός του κοινού Ποινικού Δικαίου είτε, τουλάχιστον, τους έδειξε πώς να τη διαπράξουν.

Δολοφονίες στην είσοδο του σπιτιού του εκάστοτε θύματος διέπραξαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια οι νονοί της νύχτας που ξεκαθάριζαν τις διαφορές τους με ιδιαίτερα αιματηρό τρόπο. Μάλιστα, στις περισσότερες περιπτώσεις των δολοφονιών οι κακοποιοί είτε δεν άφηναν πίσω τους οχήματα διαφυγής είτε τα κατέστρεφαν ολοσχερώς.

Στην περίπτωση του Γκιόλια οι δράστες δεν δίστασαν να τον σκοτώσουν στην είσοδο της πολυκατοικίας, γνωρίζοντας πως η σύζυγός του θα έβγαινε στο μπαλκόνι και θα γινόταν έτσι μάρτυρας της δολοφονίας.

Αυτά οδηγούν τους αξιωματικούς του αντιτρομοκρατικού επιτελείου στο συμπέρασμα πως είτε στις γραμμές της «Σέχτας Επαναστατών» συμμετέχουν άτομα του κοινού Ποινικού Δικαίου είτε κάποιο άτομο που κινείται με ευχέρεια στο λεγόμενο «αντάρτικο πόλης», αλλά και στον υπόκοσμο έδειξε στους δολοφόνους του Σωκράτη πώς να διαπράξουν την αποτρόπαια πράξη τους.

Μάλιστα, οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής δεν θα αφήσουν απ’ έξω ακόμα και τα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας, όπου συναντιούνται κακοποιοί του κοινού Ποινικού Δικαίου με άτομα τα οποία θεωρούν πως βρίσκονται στη φυλακή γιατί έχουν διαπράξει «πολιτικά αδικήματα».

www.espressonews.gr

P. MICHALOPOULOS είπε...

Τριανταφυλλόπουλος: «Θα τα πούμε εν καιρώ»

Συντετριμμένος από την άγρια δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, του επί 17 ολόκληρα χρόνια στενού του συνεργάτη, είναι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει τον τραγικό και άδικο χαμό του.

Σε επικοινωνία που είχε χθες η «Espresso» μαζί του, ο ίδιος φανερά συγκλονισμένος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση και αρκέστηκε μόνο να πει: «Είναι πολύ δύσκολες οι ώρες. Ο Σωκράτης ήταν τόσα χρόνια συνεργάτης μου... Θα τα πούμε εν καιρώ. Για την ώρα αρκεί το άρθρο μου στη zougla.gr».

Σε αυτό μεταξύ άλλων αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σήμερα κάποιοι μας στέρησαν το δικαίωμα να ξαναβρεθούμε, να γελάσουμε ή να πικραθούμε, να διαφωνήσουμε και να εξηγηθούμε».

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν κατάφερε, χθες, να παρευρεθεί στην κηδεία του Σωκράτη Γκιόλια. Ωστόσο, φρόντισε να τον αποχαιρετήσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, με δυο λέξεις στο τέλος του άρθρου του: «Καλό ταξίδι, δικέ μου».

www.espressonews.gr

P. MICHALOPOULOS είπε...

Αναζητούν πέντε νεαρούς και μία κοπέλα μετά τη δολοφονία Γκιόλια

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στη λεωφόρο Κατεχάκη συζητήθηκε το ζήτημα συγκέντρωσης περαιτέρω στοιχείων για να επιβεβαιωθεί ή μη το σενάριο εμπλοκής στην οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών» πέντε ατόμων ηλικίας 27-35 ετών για ορισμένους από τους οποίους έχουν υπάρξει ενδείξεις εμπλοκής και στους «Πυρήνες της Φωτιάς»- η οποία έχει εμφανιστεί το 2008 και έχει προχωρήσει σε 160 εμπρηστικές και βομβιστικές επιθέσεις. Τα περισσότερα από αυτά τα πρόσωπα έχουν εξαφανιστεί και γίνεται νέα προσπάθεια εντοπισμού τους μετά τη δολοφονία του Γκιόλια. Ανάμεσα στους υπόπτους είναι και μία κοπέλα για την οποία υπάρχουν μαρτυρίες ότι ήταν παρούσα στην πρώτη ένοπλη επίθεση της «Σέχτας Επαναστατών» στις 3 Φεβρουαρίου 2009 στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού. Ακόμη ερευνάται τυχόν σχέση της «Σέχτας» με ασύλληπτα μέλη της ομάδας των «ληστών με τα μαύρα» που προχώρησε σε σειρά επιδρομών σε τράπεζες την περίοδο 2002-2009. Ωστόσο αξιωματικοί διατύπωναν την άποψη ότι τα στοιχεία για τους υπόπτους είναι ασαφή και αίολα και δεν υπάρχει δυνατότητα τεκμηρίωσης της εμπλοκής τους από μαρτυρικές καταθέσεις ή από ευρήματα στις επιθέσεις.

tovima.gr

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Τον «φαρμακοχέρη» της οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών» ο οποίος πυροβολεί με ένα πιστόλι Glock τα θύματά του 13 ως 15 φορές, όσες δηλαδή κανένα άλλο μέλος ένοπλης οργάνωσης στην ιστορία της εγχώριας τρομοκρατίας, ψάχνει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία δύο εικοσιτετράωρα μετά τη δολοφονία.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν για πιστολέρο που «χτυπά με πρωτοφανή μανία, χωρίς στόχευση, σε όλα τα σημεία του σώματος, με έναν τρόπο δράσης που δεν έχει εμφανιστεί ξανά στην ιστορία του ελληνικού αντάρτικου πόλης».

Με βάση αυτή την ανάλυση η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να δημιουργήσει το ψυχολογικό και επιχειρησιακό προφίλ του συγκεκριμένου ατόμου. Ταυτόχρονα μέσα από τον τρόπο δράσης του να συσχετίσει πρόσωπα και καταστάσεις σε επιθέσεις ενόπλων ομάδων το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ορισμένοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μάλιστα αναφέρουν ότι «ο τρόπος δράσης του έχει αρκετές ομοιότητες με ενέργειες εκτελεστών επί παραγγελία της μαφίας της νύχτας, οι οποίοι σκοτώνουν τα θύματά τους με μεγάλο αριθμό σφαιρών για λόγους παραδειγματισμού και εκδίκησης. Εδώ όμως βεβαίως μιλάμε για κάτι εντελώς διαφορετικό».

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=35122&catid=4