Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Μανόλης Μαυρομουστακάκης (Freegossip): Όλα έτοιμα για τον γάμο Νικόλαου – Τατιάνας


Μανόλης Μαυρομουστακάκης: Όλα έτοιμα για τον γάμο Νικόλαου – Τατιάνας

Διαβάζω ο κείμενο:

Τα πάντα έχουν ορισθεί όπως αρμόζει στο βασιλικό πρωτόκολλο, ενώ οι περισσότεροι από τους 350 γαλαζοαίματους καλεσμένους έχουν ανταποκριθεί θετικά στην πρόσκληση. Το μυστήριο θα τελεστεί στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου, την μητρόπολη των Σπετσών. Νωρίτερα, θα γίνει κοκτέιλ πάρτι υποδοχής στο ξενοδοχείο - μικρογραφία του Γκραν Οτέλ των Κανών «Ποσειδώνιο», όπου θα ετοιμαστεί η νύφη και στην σουίτα Grace θα περάσουν οι νεόνυμφοι την πρώτη νύχτα του γάμου.
Δημοσιεύθηκε: Σήμερα 14:30
http://www.freegossip.gr/News.php?ID=13070
Διαβάζω σχόλιο:
Αποκάλυψη! Τροποποίηση του Ευαγγελίου, αυτού, που θα διαβάζεται στο μέλλον στους γάμους, μετά πια από την «στέψη» αυτή.

Τα νέα λόγια:

«Μαλακίας το ανάγνωσμα, σοφία, όλοι ΟΡΘΟΙ, ρε! Τον καιρό εκείνο, λοιπόν, έγινε σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο, ο γάμος, όχι στον Καναδά της Γαλιλαίας, αλλά στις Σπεεεεέτσες. Με καλεσμένους, όλους τους γαλαζοαίματους, να πούμε, σκνίπα στο μεθύσι από τα σφηνάκια στο «Ποσειδώνιοοοοο»!

Αλληλούιαααα, αλληλούιααααα»!
Προσήλθε δε, τότε, η παρθένα-νύφη, ραμμένη, προετοιμασμένη στην σουίτα Grace όπου και θα περάσουν οι νεόνυμφοι την πρώτη νύχτα του γάμου ΑΥΤΟΥ, αφού δεν ήταν γνωστό πού στο διάολο πέρναγαν τις νύχτες τους τόσα χρόνια μαζιιιιί!

Αλληλούιαααα, αλληλούιααααα»!
Μαλακίας το ανάγνωσμα, συνέχειαααα: 45 παπάδες και 60 διάκοι (arxidiaoloi) λιβανίζαν την Νικόλενα, την πριγκίπισσαααα.

Τον καιρό εκείνο λοιπόν, πλήθος δεσποτάδων (arxidiaoloi) συνόδευαν στο ναό τον πρίγκιπα Νικολή, «Νικολή, καπετάνιο ντερτιλή», που κατέβηκε από το κότερο «Αφρόεσσααααα».

Μαλακίας το ανάγνωσμα, σοφία, ΚΑΘΙΣΤΕ, τέλειωσε ρε! Αμηηηήν!
(Σήμερα 15:22)
http://www.freegossip.gr/News.php?ID=13070

Δεν υπάρχουν σχόλια: