Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ: "Η ΣΕΧΤΑ ανέλαβε την ευθύνη - Απειλεί εκδότες ονομαστικά"

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:
"Η ΣΕΧΤΑ ανέλαβε την ευθύνη - Απειλεί εκδότες ονομαστικά"



27/07 23:00 από χρήστη τσεκεβαρα7
μακαρι αυτες οι απειλες που εκτοξευαν να γινουν πραξεις και να η μεινουν στα λογια

27/07 23:28 από χρήστη Χωρίς Όνομα

Ρε θα με τρελάνετε σήμερα!!!!! Τί είναι αυτά που γράφετε????? "Ας σκότωναν αυτούς και όχι τον απλό δημοσιογράφο???". Σιγά μη δώσουμε και παράσημα στους δολοφόνους. Μπράβο ρε παιδιά! Όσο χειροκροτείτε τέτοιες ενέργειες, τόσο αυτές έρχονται πιο κοντά στα δικά σας σπίτια. Να μη διαβάζω ανοησίες παρακαλώ!!!!!!!!!!!!!!!!! Όχι άλλες ανοησίες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27/07 23:57 από χρήστη τσεκεβαρα7

με στα σκατα ηταν μπλεγμενος ο συγχωρεμενος για αυτο τον εφαγα λες να ηταν αγιος νη μη ειχε σχεση με τιποτα και απλα να σηκωθηκαν ενα πρωι και λενε τη κανουμε τωρα`να φαμε το γκιολα;;

Σήμερα 00:13 από χρήστη Χωρίς Όνομα
tsekevara7 na ta peis k sto katixitiko ayta pou les edw k sti daskala toy dimotikou poy pas k ston psyxologo soy na katalavoyn oti eisai ilithio anisoropo agramato vlaxaki

Σήμερα 00:26 από χρήστη Χωρίς Όνομα

Ότι και αν έχει κάνει κάποιος,όποιος και να είναι δεν έχει κανείς το δικαίωμα να αφαιρεί αυθαίρετα μια ζωή. Είναι το ίδιο πολύτιμη όπως και οποιουδήποτε άλλου.Με ποιό διακαίωμα το παίζουν κάποιοι θεοί,αποφασίζωντας για την μοίρα άλλων ανθρώπων. Και τι θα μπορούσαν να απαντήσουν στα παιδιά του; Ο πατέρας σας ήταν αυτός και αυτός,γι'αυτό "έπρεπε" να παιθάνει; Αν σκοτώναν αυτονών τον πατέρα, την μάνα, τον αδερφό ή τον φίλο, θα είχαν την ίδια άποψη;

Σήμερα 01:20 από χρήστη Χωρίς Όνομα

Ο μόνος διεφθαρμένος δημοσιογράφος της χώρας που βρήκαν οι σέχτες μένει στην Ηλιούπολη, οδηγεί σμάρτ και φοράει τζίν;;;


(ως «αναρχικοί» αυτο-αποκαλούμενοι τη φορά αυτή, αλλά μάλλον «χριστιανο»-φασίστες κατά τη γνώμη μου)

Σήμερα 01:24 από χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
Τι μου λέτε;
Είναι του κατηχητικού ο φίλος μας «Τσεκεβάρας» και δικαιολογεί τον φόνο; Μέχρι ποια εντολή (από τις 10) πρόλαβε να διδαχτεί;
Εκτός κι αν είχε κατηχητή, τον μητροπολίτη Γιοχάνεσμπουργκ (του πατριαρχείου Αλεξάνδρειας) που έχει εκτοξεύσει απειλές κατά της ζωής μου (εδώ και δυο χρόνια) για όσα σατιρικά έγραφα σε ένα μπλογκ που είχα τότε!..
Από τότε (καλοκαίρι 2008) είχα νέα απειλή κατά της ζωής μου (πέρσι τον Αύγουστο) στο μπλογκ του Κούλογλου (ως «αναρχικοί» αυτο-αποκαλούμενοι τη φορά αυτή, αλλά μάλλον «χριστιανο»-φασίστες κατά τη γνώμη μου), όταν κατά λάθος νόμιζαν ότι υποστηρίζω το «τρωκτικό»! Μου είπαν, ότι αν την γλύτωσα από τον μητροπολίτη, από αυτούς δεν θα γλυτώσω!!!


Σήμερα 02:48 από χρήστη Χωρίς Όνομα

H τελευταια συνετευξη του γκιολια στη σεμινα διγενη:
http://www.mediasoup.gr/node/9949
δειτε τι λεει για τον κουλογλου


http://www.freegossip.gr/News.php?ID=13106


Μητροπολίτης Γιοχάνεσμπουργκ: Μπαίνει στο πετσί ψυχοπαθούς «χριστιανο»-φασίστα που απειλεί τη ζωή του μπλόγκερ Παναγιώτη Μιχαλόπουλου; (ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ)



ΣΧΕΤΙΚΟ:


Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2009

Είδες Σταυρούλα να αφήνω σχόλια, τώρα;


2 σχόλια:
stavroula είπε...

Ean dn eisai euprosdektos s auto to
istologio gt afhneis sxolia.


P. MICHALOPOULOS είπε...

Είδες Σταυρούλα να αφήνω σχόλια, τώρα; Δεν αφήνω τίποτε πια, από τότε. Τους αγνοώ!

Και αφήνοντας τους (μετά τις 15 Αυγούστου) ζήτησα από τον Κούλογλου να μη μου στέλνει πια το καθημερινό ενημερωτικό του μέηλ για τα θέματα που αναρτά.

Και ο λόγος, δεν είναι βέβαια το αν ήμουν ευπρόσδεκτος ή όχι, εκεί! Τι θα πει «ευπρόσδεκτος»; Δημόσιο σάιτ είναι, και όχι κάποιο κλειστό κλαμπ… Και στους διαλόγους που έκανα, είχα από την αρχή, και, αρνητικές αλλά, και, θετικές τοποθετήσεις από άλλους σχολιαστές σε αυτά που έλεγα.

Αυτά τα δημοκρατικά συνέβαιναν.

Βέβαια, σε κάποια θέματα όπως στον Δαρβινισμό στην αρχή, και με τον Τζάκσον μετά, κάποιοι ζητούσαν να αποκλειστώ για να ακούγονται μόνον αυτοί…

Και φτάνουμε στην περίοδο του Δεκαπενταύγουστου όπου σε κάποιο θέμα (δεν συμμετείχα σε συζήτηση εκεί) ανακαλύπτω ότι κάποιο από τα μέλη – σχολιαστές, βλαστημούσε τα θεία (το Χριστό και την Παναγία).

Το πρώτο που έκανα, ήταν να στείλω ένα μέηλ στον Κούλογλου για να τον ενημερώσω. Δεν έλαβα όμως καμιά απάντηση…

Μετά, στο θέμα της διαμάχης του Κούλογλου με το Τρωκτικό, είδα κάποιον υποστηρικτή του Κούλογλου να τον διαφημίζει και να λέει ότι είναι πολύ δημοκρατική η ιστοσελίδα του. Με αφορμή το σχόλιο αυτό, απάντησα ότι είναι τόσο «δημοκρατική», που επιτρέπει ακόμα και αισχρές βλασφημίες κατά των θείων.

Μου απάντησε κάποιος ειρωνικά, και με ρωτούσε… ποιανού τη θεία βρίσανε!

Του απάντησα όμοια, λέγοντας του ότι δεν πρέπει να ανησυχεί διότι δεν έβρισε κανείς… τη θεία του Κούλογλου ούτε τη μάνα του ούτε όλο του το σόι (του Κούλογλου).

Μετά από αυτό, η ιστοσελίδα εξαπέλυσε τα λυσσασμένα της «σκυλιά» για να με κατασπαράξουν… Να λένε δηλαδή ότι είμαι ανεπιθύμητος εκεί, και να επαναλαμβάνουν τις βλασφημίες, που τις συνόδευαν με απειλές κατά της σωματικής μου ακεραιότητας (οι… «δημοκρατικοί»)!..

Έπρεπε να σιωπήσω; Να φανεί ότι φοβήθηκα;

Επανήλθα λοιπόν, με αναδημοσίευση εκείνου του σχολίου μου για τον Κούλογλου (για τη θεία, τη μάνα, το σόι του)! Το είχαν θάψει τα αλυσιδωτά σχόλια των λυσσασμένων "σκυλιών", και εγώ το έφερα ξανά στην επιφάνεια.

Τότε, άρχισαν και οι απειλές κατά τις ζωής μου, και συνεχίστηκαν τα απανωτά σχόλια από τα «σκυλιά», με σκοπό, ξανά, το θάψιμο του σχολίου μου…

...Του σχολίου μου (για τη θεία, τη μάνα, και όλο το σόι του Κούλογλου), που μετά από κάθε λυσσασμένη επέλαση εναντίον μου, εγώ επανερχόμουν για να το φέρνω ξανά και ξανά στην επιφάνεια, και να τους δίνω έτσι να καταλάβουν ότι δεν τους φοβάμαι.

Αυτά, μέχρι και την παραμονή της γιορτής της Παναγίας. Μετά, σταμάτησαν πρώτοι αυτοί, και τότε σταμάτησα κι εγώ…



ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:

Αντίχριστοι χωρίς Σύνορα




ΣΧΕΤΙΚΟ:

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2008

Το τζόβενο (ο Γιοχάνεσμπουργκ, Σεραφείμ) ξαναχτυπά:





ΣΧΕΤΙΚΟ:


Τρίτη, 29 Ιουλίου 2008

Με απείλησε ακόμα και για τη ζωή μου...




ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ:


... Κι αν κάποιος σου πει ότι είσαι μεγάλος μαλάκας, πώς θα αισθάνεσαι; Με τα σχόλια σου δεν βοηθάς κανένα. Κι αν κάποιος τρελός θυμώσει και έρθει να σου τα σπάσει όλα, ή ακόμη να σου κάνει κάτι χειρότερο;

Μη προκαλείς λοιπόν, γιατί κανείς δεν ξέρει πού θα φτάσει αυτή η κατάσταση.

Μητροπολίτης Γιοχάνεσμπουργκ

2 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:

Είναι εντελώς τρελό και εξωπραγματικό να εκτελείς τον Γκιόλια μόνο και μόνο επειδή προστάτευε "ντοπαρισμένους" αθλητές ή γιατί το troktiko τα έχωνε για τη βόμβα με το Αφγανάκι.

Και ο πιο άσχετος και ηλίθιος δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτές είναι σοβαρές δικαιολογίες σε μια επαναστατική-τρομοκρατική οργάνωση.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Είναι δεδομένο και φαίνεται με γυμνό μάτι ότι η Σέχτα έχει στοχοποιήσει τα μέσα εκείνα τα οποία δεν ελέγχονται από την κεντρική εξουσία. Στοχοποιεί τους δημοσιογράφους εκείνους που τα τελευταία χρόνια χαλάνε τη μανέστρα των παραδοσιακών εκδοτών.

Τα βόλια χτύπησαν τον Γκιόλια που υποθετικά ήταν ο πιο εύκολος στόχος, [...]
Γενικό συμπέρασμα της προκήρυξης Όσοι έχουν φτιάξει εφημερίδες, blog και κανάλια που δεν ελέγχονται, καθίστε καλά ή αλλιώς κλείστε τα. Αγαπάμε ΔΟΛ που πρωτοστατεί στο φίμωμα των blogs, τους πολιτικούς τους αφήνουμε στο απυρόβλητο γιατί δεν φταίνε σε τίποτα... [...]

Αναρτήθηκε από Sarotiko στις 8:38 π.μ.

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΣΧΟΛΙΟ:

Μετά απο τις μαιμού τσάντες μπλουζακια καπελάκια αποκτήσαμε και μαιμού τρομοκρατικές οργανώσεις που στέλνουν τις προκηρύξεις τους στα ΝΕΑ μάλιστα, άντε την επόμενη φορά και στην εφημερίδα της κυβερνήσεως...

Για το δημοσιογράφο που "έφαγαν" ούτε λέξη. Τι πιστεύω; Δεν ξέρω αν υπήρχε όντως Σέχτα κάποτε, όμως είναι αστείο να πιστεύει κανείς οτι είναι κανονική οργάνωση τώρα και όχι μόρφωμα μυστικών υπηρεσιών ή ποινικών.

Καλό το παραμύθι αλλά ο κόσμος δεν κοιμάται πια.Ειδικά οταν η ιστορία της "Σεχτας" μπάζει απο παντού.

(Σήμερα 12:59 από χρήστη Δημητρης)

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=13127