Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Παπάς-Ιαβέρης, έδωσε μάχη (σώμα με σώμα) εναντίον κάποιου που πήγε να αφαιρέσει τάματα που βεβήλωναν την εικόνα του ναού του!..


Παπάς-Ιαβέρης, έδωσε μάχη (σώμα με σώμα) εναντίον κάποιου που πήγε να αφαιρέσει τάματα που βεβήλωναν την εικόνα του ναού του!..

Πρόκειται για τον 35χρονο ιερέα της εκκλησίας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κιλκίς.

Προχθές (Πέμπτη) το πρωί, ο παπάς αντιλήφθηκε έναν άνδρα να αφαιρεί τα τάματα. Αντί να καλέσει την αστυνομία ο παπάς, πήρε το νόμο στα χέρια του. Όρμισε, και συνεπλάκη με τον άνδρα αυτόν, ο οποίος τράπηκε σε φυγή χωρίς να πάρει τίποτε.

Αν ήταν κακοποιός θα είχε και όπλο, ή κάποιο μαχαίρι, ή θα έδινε μάχη με τον παπά από το να προτιμήσει να το σκάσει με άδεια χέρια. Και μιλάμε για τάματα η αξία των οποίων (σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Ζούγκλας») υπολογίζεται σε 10.000 ευρώ.

Αξία, που δικαιολογεί την επίθεση του παπά, που για να σώσει τα τάματα μπορούσε ακόμα και τη ζωή του άνδρα να είχε αφαιρέσει, αν αυτός δεν υποχωρούσε και έμενε ακόμη λίγο στο ναό!

Μιλάμε για ένα 40χρονο ομογενή από τη Γεωργία, που αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς.


Ο Μ η τ ρ ο π ο λ ί τ η ς
Π ο λ υ α ν ή ς κ α ι Κ ι λ κ ι σ ί ο υ

Ε μ μ α ν ο υ ή λ Σ ι γ ά λ α ς

ΣΧΕΤΙΚΑ:


Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2009

«Γιάννης – Αγιάννης» Νο 2, Σεβασμιότατε Άγιε Καστοριάς;


Τετάρτη, 4 Φεβρουάριος 2009

Βεβηλωμένη εικόνα, φορτωμένη μπιχλιμπίδια, καθαρίστηκε… σαν από θαύμα!..


Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2009

Εκκλησία Ιαβέρη;



1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ιερεάς "μποξέρ" στο Κιλκίς

ΑΘΗΝΑ 25/06/2010

Το νόμο στα χέρια του πήρε ιερέας από το Κιλκίς, που στη θέα κλέφτη, ο οποίος, λίγο νωρίτερα, είχε αφαιρέσει τα τάματα των πιστών από εκκλησία της πόλης, συνεπλάκη μαζί του, υποχρεώνοντας τον 40χρονο δράστη να τραπεί, άπραγος, σε φυγή.

http://www.nooz.gr/greece/iereas-mpokser-sto-kilkis