Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ανενόχλητοι! (Ακούς Αναστασία;)

Ανενόχλητοι!

Με επτά παραβιάσεις και περισσότερες από 20 παραβάσεις στο Αιγαίο, τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη «συνόδευσαν» την Κυριακή το μνημόσυνο του Κ. Ηλιάκη στην Κάρπαθο, τέσσερα χρόνια μετά την πτώση του αεροσκάφους του ύστερα από συμπλοκή με τουρκικά.

Τα τουρκικά μαχητικά που πετούσαν στο Αιγαίο, ανατολικά του 25ου μεσημβρινού, δεν αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά την περασμένη Κυριακή.

Νέα ήθη...

ΚΕΑ

Ελευθεροτυπία, Τρίτη 25 Μαΐου 2010



anastasia είπε...

Αγαπητε μου Παναγιωτη,

Μετα απο πααααααρα πολλυ μεγαλο διαστημα, διαβαζοντας αυτο το κειμενο "μενουμε Ελλαδα" ειπα! Ναι! μενουμε Ελλαδα?

Σε λιγο θα θελουμε διαβατηριο για να παμε απο την μια μερια της Ελλαδας στην αλλη και καθομαστε τωρα, να μιλαμε για διαφορα αλλα εκτος απο αυτην την πατριδα που την ξεπουλησαν τοοοοσο φθηνα, με το τοση μεγαλη προδωσια.

Κανεις δεν μιλαη για τιποτα, στην Ελλαδα που μου απαγορευσε να δηλωνω οτι ειμαι Χριστιανη Ορθοδοξη, στην ταυτοτητα μου, ουτε και προεραιτικα, στην Ελλαδα που μου μου κανουν πληση εγκεφαλου ποσο καλοι ειναι οι δηθεν laions, "σιωνιστικη οργανωση" ποσο καλο κανουν στην κοινωνια μας και ποσο πολλυ βοηθουν, τους φτωχους και τους κατατρεγμενους

...σε μια Ελλαδα που πλεον δεν εχη συνορα και οι πιλοτοι της πλεον δεν ασχολουντε με το Αιγαιο,δεν διωχνουν τους καλους πιλοτους Τουρκους, ...

...γιατι ηρθε ενας Τουρκοσποριτης και ειχε η μαλλον εχη και την πηρε την αξιωση, οτι μην φοβαστε τα αεροπλανα μας θα πετουν χωρις εξοπλισμο!!!!!!!! αρα μπορουν ελευθερα να πετουν, κανεις δεν μιλησε,ολα ξεπουληθηκαν.............

Αναστασια.
20 Μαΐου 2010 10:25 π.μ.
http://xairete.blogspot.com/2010/05/blog-post_3908.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Την απαγόρευση της αναγραφής της ιδιότητας του χριστιανού στην ταυτότητα, δηλώνει πρώτος ο απόστολος Παύλος:

Τα μέλη της Εκκλησίας της Κορίνθου τόλμησαν να ζητήσουν την έκδοση ταυτότητας, που να πιστοποιεί την πίστη τους από τον Παύλο, ο οποίος όχι μόνο δεν τους την παρέσχε, αλλά τους κατακεραυνώνει κι’ όλας, γιατί τόλμησαν να διανοηθούν κάτι τέτοιο:
"Αρχόμεθα πάλιν εαυτούς συνισταίνειν; ει μη χρήζομεν, ως τινες συστατικών επιστολών προς υμάς ή εξ υμών συστατικών; η επιστολή ημών υμείς εστέ, εγγεγραμμένη εν ταις καρδίαις ημών, γινωσκομένη και αναγινωσκομένη υπό πάντων ανθρώπων, φανερούμενοι, ότι εστέ επιστολή Χριστού διακονηθείσα υφ’ ημών, εγγεγραμμένη ου μέλανι, αλλά Πνεύματι Θεού ζώντος, ουκ εν πλαξί λιθίναις, αλλά εν πλαξί καρδίαις σαρκίναις" (Κορ. Β΄ 3. 1-3). Με λίγα λόγια ο Παύλος λέγει: Θέλετε να γραφτεί η πίστη σας σ΄ ένα κομμάτι χαρτί; Μα αυτή η πίστη σας είναι γραμμένη από τον ίδιο το Χριστό, όχι με μελάνι, αλλά ανεξίτηλα μέσα στις καρδιές σας.

ΙΚ