Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Παντρεύτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου


- Άμα σε βαρέσει η ανεργία, πολλά μπορεί να είναι τα άσχημα τα επακόλουθα! Αν μάλιστα έχεις πάει και στο Άγιο Όρος, και έχεις και… πνευματικό ορθόδοξο παπά, και συγχρόνως συζείς και με μια τραγουδίστρια!!!..


Όπως έχουμε γράψει κατ επανάληψη, ο τηλεπαρουσιαστής (ήταν στον "Όμορφο Κόσμο") Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει σχέσεις με το Άγιο Όρος, έχει δικό του πνευματικό, αλλά ζει και στην πορνεία αφού συζεί ευκαιριακά με την τραγουδίστρια Νάντια Μπουλέ…

Ο ταλαίπωρος λοιπόν αυτός άνθρωπος, ήταν τελευταία μακριά από την τηλεόραση για πολύ καιρό, και τώρα επέστρεψε (στο Mega), κάνοντας όμως όπως φαίνεται πολλές αβαρίες σχετικά με τις «αρχές» του, εκείνες που
μέχρι τώρα του έδιναν τον τίτλο... «το καλό παιδί»!..

Μάθαμε λοιπόν τις προάλλες, ότι το κανάλι που του έδωσε την προγραμματιζόμενη ακόμα αυτή εκπομπή, τον έστειλε στο Λος Άντζελες στο Πλέι Μπόι, για να κάνει διάφορα τρελά εκεί, με τα «κουνελάκια»! Τις τελευταίες μέρες δε, όταν ρωτούσαν συναδέλφους του στο κανάλι «πού είναι ο Αρναούτογλου, γιατί αργεί;» εκείνοι απαντούσαν με χαχανητά, ότι… «πήγε να παντρευτεί»!

Σήμερα λοιπόν μαθαίνουμε ότι το παιδί αυτό το καλό, έκανε πράγματι ένα γάμο! Πού; Εκεί στο Λος Άντζελες… Και όχι με την κοπέλα του, που ήταν εδώ και που αγνοούσε λένε το γεγονός, αλλά με μια κοπέλα της τηλεοπτικής αυτής παραγωγής που ήταν μαζί του για τα γυρίσματα σκηνών της συγκεκριμένης εκπομπής του καναλιού αυτού!

Γάμο, σε παπική εκκλησία! Για τις ανάγκες λέει, της εκπομπής! Για να δείξει λένε, πόσο εύκολα γίνονται οι γάμοι στην Αμερική! Αμέσως μετά δε, ξεκίνησε και η διαδικασία του διαζυγίου, λέει!!!..

Τι να πει κανείς!

Άμα σε βαρέσει η ανεργία, πολλά μπορεί να είναι τα άσχημα τα επακόλουθα! Αν μάλιστα έχεις πάει και στο Άγιο Όρος, και έχεις και… πνευματικό ορθόδοξο παπά, και συγχρόνως συζείς και με μια τραγουδίστρια!!!..



ΣΧΕΤΙΚΟ:

Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010

Το ίδιο θέατρο δε, θα παίξει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, και εδώ, στην «Εκκλησία» του κώλου, γνωστή και ως «Εκκλησία της Ελλάδος»!..

2 σχόλια:

Mιχάλης είπε...

Παναγιώτη, όλοι αυτοί οι διάσημοι και οι γνωστοί(που όλοι ξέρουμε τον βίο και την πολιτεία τους) που ισχυρίζονται ότι έχουν πνευματικό, έχουν σχέση με το Άγιο Όρος και είναι βαθιά θρησκευόμενοι τύποι, αναρρωτιέμαι τι στο καλό κάνουν, τι τέλος πάντων λένε ή εξομολογούνται, όταν επισκέπτονται τον "πνευματικό" τους. Τι είδους πνευματική καθοδήγηση έχουν τέλος πάντων. Ως πότε όλα θα γίνονται για το θεαθήναι?

P. MICHALOPOULOS είπε...

Φαίνεται Μιχάλη, ότι κάποιοι «καλλιτέχνες» ωφελούνται επαγγελματικά με το να βγάζουν μια τέτοια εικόνα, αυτήν του «καλού παιδιού» δηλαδή!

Κλείνουν έτσι και κάποια στόματα που ίσως να είχαν πολλά και διάφορα να τους σούρουν για το βίο και την πολιτεία τους…

Με έναν «πνευματικό» δίπλα τους (αγιορείτη κατά προτίμηση κ. Καρδάση, ε;), ρίχνουν μπόλικη στάχτη στα μάτια μας, ώστε να μη βλέπουμε όσα πονηρά και ακάθαρτα μπορεί να κάνουν!..

Από την άλλη, οι λεγόμενοι πνευματικοί, ωφελούνται και αυτοί όταν το όνομα τους συνδέεται με τέτοιες διασημότητες…

Ωφελούνται χειροκροτούμενοι – προβαλλόμενοι - «δοξαζόμενοι» μαζί τους… Αλλά κυρίως, θα ωφελούνται, και, με άλλους τρόπους, όπως μπορεί κάποιος να φανταστεί!..