Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Το ίδιο θέατρο δε, θα παίξει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, και εδώ, στην «Εκκλησία» του κώλου, γνωστή και ως «Εκκλησία της Ελλάδος»!..

«To επαγγελματικό ταξίδι του παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου στην Αμερική είχε κατάληξη να ντυθεί γαμπρός!». Στο πλευρό του όμως, δεν ήταν η Νάντια Μπουλέ με την οποία συζεί, αλλά ένα από τα κορίτσια της παραγωγής που βρίσκεται συνέχεια δίπλα του… Όλα αυτά, για τις ανάγκες της εκπομπής!..

Διαβάζω - Σχολιάζω:

«To επαγγελματικό ταξίδι του παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου στην Αμερική είχε κατάληξη να ντυθεί γαμπρός! Το μυστήριο έγινε, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, στο Clark Country Marriage Licence Bureau του Las Vegas όπου γίνονται γάμοι express. Στην τελετή, παρόντες ήταν ο παπικός κληρικός, το ζευγάρι... και η τηλεοπτική κάμερα! Η διάρκεια του γάμου ήταν τόση όση χρειαζόταν για να γυρίσουν οι συνεργάτες του παρουσιαστή το πόσο εύκολο είναι να παντρευτείς στην συγκεκριμένη πόλη. Το διαζύγιο βγήκε αμέσως μετά με την ίδια ευκολία που έγινε ο γάμος.» (newsit.gr)

Προσεχώς δε, το ίδιο θέατρο θα παίξει ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας, για ένα γάμο (με τη Νάντια Μπουλέ) εδώ στην «Εκκλησία» του κώλου, γνωστή και ως «Εκκλησία της Ελλάδος»!..


ΣΧΕΤΙΚΟ:


Τρίτη, 11 Μαΐου 2010


Παντρεύτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου


- Άμα σε βαρέσει η ανεργία, πολλά μπορεί να είναι τα άσχημα τα επακόλουθα! Αν μάλιστα έχεις πάει και στο Άγιο Όρος, και έχεις και… πνευματικό ορθόδοξο παπά, και συγχρόνως συζείς και με μια τραγουδίστρια!!!..


Δεν υπάρχουν σχόλια: