Κυριακή 23 Μαΐου 2010

ΤΟ «ΛΕ-ΚΑΦΕ» (ΤΟΥ "ΛΕ-ΠΑ"), ΚΑΙ Η …«ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»!.. (Ακούς τι γίνεται, Αναστασία;)


Αυτό που βλέπετε, είναι ένα ακόμη μαγαζί της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Είναι στο Κολονάκι, και ονομάζεται «ΛΕ-ΚΑΦΕ». Προϊστάμενος του δε, δεν είναι κάποιος παπάς (όπως στα άλλα μαγαζιά, στους «ιερούς ναούς»), αλλά ο εικονιζόμενος Λευτέρης Πανταζής, γνωστός και ως ΛΕ-ΠΑ...

Και όπως ακόμα μαθαίνω από το gossip-tv.gr, «πολλά από αυτά τα μαγαζιά του Κολωνακίου ανήκουν στην Εκκλησία.»!!!..

Πηγή: Ciao 24 ώρες




ΣΧΕΤΙΚΟ:

Στον ΛΕ-ΠΑ μέχρι πρωίας η Σάσα Μπάστα

Μέχρι πρωίας διασκέδασε με την παρέα της η Σάσα Μπάστα στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής και η zougla.gr ήταν εκεί!

Μάλιστα ο Λευτέρης Πανταζής που δηλώνει λάτρης της Σάσας Μπάστα -τουλάχιστον για το καλλίγραμμο σώμα της- δεν δίστασε να την ανεβάσει στην πίστα και να χορέψουν μαζί ένα από τα τραγούδια του.


Ιάσωνας Κυριακού
Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2009, 17:49


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Κυριακή, 18 Απριλίου 2010

Σάσα Μπάστα - παπά εγγόνι: Απ΄ το σπίτι του παππού, στην πίστα.. Αμάρτησε δε (φωτο ξεβράκωτη), για… την άρρωστη μαμά και τον προβληματικό αδελφό!!!..


1 σχόλιο:

P. MICHALOPOULOS είπε...

Αγωγή στην εκκλησία έκανε ο Λευτέρης Πανταζής

Δημοσιεύθηκε: 22.05.10 15:06

Ο Λευτέρης Πανταζής κατέθεσε αγωγή εναντίον του Εκκλησιαστικού ιδρύματος Ευαγγελισμός, αφού δεν του μειώνουν το ενοίκιο στο κατάστημά του και υπάρχει κίνδυνος εάν το κλείσει να μείνουν στο δρόμο δώδεκα οικογένειες. Το κατάστημα ονομάζεται «ΛΕ-ΚΑΦΕ». Για να λειτουργήσει το εν λόγω κατάστημα διέθεσε επιπλέον 600.000 ευρώ. Έγινε ένα σωστό κόσμημα στην περιοχή και απασχολεί δώδεκα άτομα προσωπικό. Λόγω όμως της οικονομικής κρίσης, οι επιχειρηματίες ζήτησαν μείωση του μισθώματος της επιχείρησης τους μιας και δεν πηγαίνουν και τόσο καλά. Πολλά από αυτά τα μαγαζιά του Κολωνακίου ανήκουν στην εκκλησία. Έτσι και ο Λευτέρης Πανταζής αναγκάστηκε να κάνει αγωγή να μειώσει το μίσθωμα της επιχείρησής του και να μην κλείσει και μείνουν στο δρόμο δώδεκα οικογένειες.

Πηγή:Ciao 24 ώρες

http://www.gossip-tv.gr/story/39894/agoge-sten-ekklesia-ekane-o-leuteres-pantazes