Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Έλενα Παπαρίζου: Είναι μέλος της Εκκλησίας και της επιτρέπουν να παντρεύει (σαν κουμπάρα) και να βαφτίζει (σαν νουνά);


"Θα βαφτίσει ταυτόχρονα (με το γάμο) κι ένα από τα δίδυμά του ζευγαριού."

Διαβάζω στην Εσπρέσο:

Μπορεί η ίδια να μην έχει περάσει ακόμα τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο τον Ιούλιο θα ζήσει ίσως την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της. Η Ελενα Παπαρίζου θα παντρέψει τον αδελφό της Ντίνο και θα βαφτίσει ταυτόχρονα κι ένα από τα δίδυμά του, τον μικρό Γιωργάκη!

Ο γάμος θα γίνει στο ξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας, στον Κάλαμο, τον Ιούλιο, ανάμεσα σε συγγενείς και στενούς φίλους του ζευγαριού. Μετά το γάμο και τη βάπτιση θα ακολουθήσει ξέφρενο πάρτι σε beach bar της περιοχής.

Το ζευγάρι είναι μαζί ενάμιση χρόνο. Ο Ντίνος, ο μεγάλος αδελφός της Έλενας, είναι barman σε πολύ δημοφιλή clubs της Αθήνας.



ΣΧΕΤΙΚΟ:


Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010

Helena Paparizou


ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:

Πότε σκοπεύει να κάνει παιδιά και αν θα βάλει τελικά νυφικό μέσα στο 2010 αποκάλυψε η Έλενα Παπαρίζου σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα» του κυπριακού καναλιού «Σίγμα».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το πότε θα παντρευτεί, η 28χρονη τραγουδίστρια ανέφερε: «Όταν είσαι με έναν άνθρωπο έντεκα χρόνια, είτε το βάλεις το νυφικό είτε όχι το ίδιο πράγμα δεν είναι; Πάντως παιδιά σίγουρα θα κάνουμε».


ΠΗΓΗ: yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: