Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Μαίρη Χρονοπούλου: «Προσκύνησε» (σηκωτή), ξαπλωμένη μπρούμυτα, στην Ιερουσαλήμ!!!

Μαίρη Χρονοπούλου: «Δε με νοιάζει, δε ρωτάω η ζωή τι θα μου φέρει (αφού έχω) ...στο ένα χέρι το τσιγάρο, και στο άλλο χέρι το μπεγλέρι!»
 


ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:



Σάββατο, 03 Απριλίου 2010


Μαίρη Χρονοπούλου: «Πλέον ζητάω βοήθεια μόνο από τον Θεό»



Mιχάλης είπε...


Παναγιώτη, Χριστός Ανέστη!

Θα έχει ενδιαφέρον να μαθαίναμε τι φρονεί σήμερα, 20 χρόνια μετά, η κ. Χρονοπούλου. Άραγε έχει τις ίδιες απόψεις? Και αν ναι πως συμβιβάζεται με το γεγονός ότι έχει έρθει κοντά στο Θεό και ότι έχει πνευματικό κτλ. Τι λες Παναγιώτη? Έχω άδικο που ρωτάω?

06 Απριλίου 2010 2:37 μ.μ.


P. MICHALOPOULOS είπε...

Αληθώς Ανέστη, Μιχάλη!

Έχει πράγματι ενδιαφέρον, το να μαθαίναμε «τι φρονεί σήμερα, 20 χρόνια μετά, η κ. Μαίρη Χρονοπούλου», όπως λες!

Φοβάμαι όμως ότι δεν θα έχει προλάβει (όσο μπορούσε να σκέφτεται) να αλλάξει απόψεις (υπέρ ομοφυλοφιλίας, κλπ).

Τι σημασία έχει άλλωστε το ότι έχει πνευματικό («κολαούζο» - παρατρεχάμενο, πες καλύτερα), και το ότι μιλάει (ή παραμιλάει), τώρα για Θεό, τώρα που η κυρία είναι στο δεν πάει άλλο, είναι στο "τέζα"!

Άκουσες μήπως να μιλάει μέχρι τώρα για μετάνοια, σχετικά με όσα έκανε και είπε (και μάλιστα δημόσια), για όσα έκανε και είπε στη ζωή της; Εγώ, όχι, ποτέ!

Άραγε, είναι πια ικανή για μετάνοια; Είναι πια σε τέτοια διανοητική θέση – διανοητική κατάσταση, ακόμα και να σκεφτεί τέτοια πράγματα, δηλαδή για εξομολόγηση κλπ;

Φοβούμαι ότι δεν είναι πια ικανή για μια τέτοια μετάνοια (αλλαγή στα μυαλά, στη νοοτροπία), ούτε καν για να πει ένα «ήμαρτον» από μέσα της!

Αλλά όπως λέει το ρεπορτάζ, ούτε καν μια μετάνοια – υπόκλιση σε εικόνα δεν μπορεί να κάνει η ταλαίπωρη… Μπήκε λέει (σηκωτή), ξαπλωμένη μπρούμυτα για να προσκυνήσει κάπου εκεί στην Ιερουσαλήμ!

«Προσκύνησε»… μπρούμυτα!!!

Πάλι καλά, διότι υπάρχει και το χειρότερο: Το να «προσκυνάει» κανείς, …ανάσκελα! Και να «βλέπει» τα ραδίκια ανάποδα!

06 Απριλίου 2010 3:29 μ.μ.

http://xairete.blogspot.com/2010/04/blog-post_1190.html


6 σχόλια:

Unknown είπε...

καλησπερα! εχει κανει και εχει πει τοσο τραβηγμενα πραγματα? μπορειτε να αναφερθειτε σας παρακαλω πιο συγκεκριμενα? ευχαριστω

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ερώτηση από ΤΑ ΝΕΑ: Πώς βλέπεις αυτούς που επικρίνουν την ομοφυλοφιλία;

Μαίρη Χρονοπούλου: «Κάπου έχουν απωθημένα. Κάπου έχουν βιώματα και τα κρύβουν ή κάπου θα θέλανε να τα έχουν και δεν τολμήσανε και μισούν αυτό που θα θέλανε.»

Αυτά μας έλεγε στις αρχές του ΄90. Τότε, που ήταν η μοναδική σταρ του παλιού ελληνικού σινεμά η οποία είχε γίνει περιζήτητη και στις ταινίες του νέου ελληνικού κινηματογράφου.

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑ:
26 Απριλίου 2009

Στο νοσοκομείο πέρασε το Πάσχα η Μαίρη Χρονοπούλου, αντιμετωπίζοντας με δύναμη και αξιοπρέπεια τη νέα μεγάλη δοκιμασία που της επεφύλαξε η μοίρα…

Αντικομφορμίστρια και «κόντρα στο ρεύμα», εκ φύσεως, η Μαίρη Χρονοπούλου αγαπήθηκε για τις θέσεις της από όλες τις μειοψηφίες της ελληνικής κοινωνίας (κάτι που φαίνεται και στη συνέντευξη που είχε δώσει στην Πάολα για το «Κράξιμο» και κυκλοφορεί στο ομότιτλο βιβλίο από τις Εκδόσεις Γοργώ):

«Είμαι πάρα πολύ τυχερή στη ζωή μου που στον καλλιτεχνικό χώρο βοηθήθηκα από ομοφυλόφιλους ανθρώπους. Αυτοί- σκηνοθέτες, ενδυματολόγοι, χορογράφοι, μακιγιέρ, κομμωτές κ.ά.- μου φτιάξανε το image μου».

- Πώς εξηγείς τη λατρεία που σου έχουν οι ομοφυλόφιλοι;

- Τη Μελίνα Μερκούρη τη θαυμάζουν. Εμένα με αγαπάνε βαθύτατα γιατί διαισθάνονται, με εκείνο το ιδιαίτερο αίσθημα που αποκτούν όλα τα διωκόμενα άτομα, ότι είμαι το λιγότερο ρατσιστικό άτομο πάνω στο θέμα το ερωτικό. Σιχαίνομαι την οποιαδήποτε μορφή καταπίεσης, τον ρατσισμό ενάντια στον τρόπο ερωτικής ζωής.

(από ΤΑ ΝΕΑ)

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΑ ΝΕΑ:

Σάββατο 25 Απριλίου 2009

«Όταν αποφασίζω να γυρίσω σελίδα στη ζωή μου- και το έχω κάνει πολλές φορές αυτό- δεν λογαριάζω τις συνέπειες. Παίρνω όλες τις ευθύνες πάνω μου. Δεν αλλάζω γνώμη, ο κόσμος να χαλάσει», μας έλεγε στις αρχές του ΄90, Η Μαίρη Χρονοπούλου: Τότε, που ήταν η μοναδική σταρ του παλιού ελληνικού σινεμά η οποία είχε γίνει περιζήτητη και στις ταινίες του νέου ελληνικού κινηματογράφου.

- Οι σχέσεις σου με τον έρωτα ποιες είναι;

- "Πιστεύω ότι ο έρωτας είναι το μεγαλύτερό μας καύσιμο. Αρνούμαι να τον φθηνύνω και να τον συμβιβάσω. Αν είμαστε ερωτευμένοι κάνουμε καλύτερο θέατρο, κινηματογράφο, το σπίτι μας το χαιρόμαστε περισσότερο, στους φίλους και στην οικογένειά μας είμαστε πιο ευχάριστοι."


Στον έρωτα δεν έκανε συμβιβασμούς η Μαίρη Χρονοπούλου.

Παντρεύτηκε τον πρώην δήμαρχο Σπάτων Δημήτρη Μπότσαρη με τον οποίον και χώρισε πολύ γρήγορα. (πανω φωτο)

Φωτο, κατω: Με τον οδηγό αγώνων Νίκο Σταγόπουλο, που η θυελλώδης σχέση τους έληξε την ίδια εποχή που ένα τραγικό ατύχημα την άφησε παράλυτη…

Παύλος Θ. Κάγιος

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&la=1&artid=4513717&ct=4

P. MICHALOPOULOS είπε...

Η voulitsaperaia, μας ρωτάει για τη Μαίρη Χρονοπούλου…

http://xairete.blogspot.com/2010/04/blog-post_8621.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑ:

http://xairete.blogspot.com/2010/04/blog-post_7719.html